Za pięć dwunasta - rozmowy przed premierą programu

Zaczęty przez Showmag, Pn, 13 Kwi 2009, 15:13:15

sloneczko107

wydaje mi się że Parvati nie dadzą... ale fajnie by było znów ją zobaczyć :) tylko ciekawi mnie gdzie ją dagzą do 'dobrych' czy do 'złych' :D bo jakby nie patrzeć pokazała różki w 16 :) ja bym chciała żeby Steph (10,11) wystąpiła i Danielle w 12 :) powinan jeszcze Courtney się pojawić (15)

a do Natalie to ona by była świetna w tej edycji :)

wookash94

Zastanawia mnie dlaczego reality-tv napisało zupełnie niepotwierdzoną wiadomość - nie jest zatwierdzona przez Probsta ani Burnetta, tylko przez Coby'ego, o ile to w ogóle on. Poza tym każdy mógł się podszyć pod niego. Na survivor.com i na innych witrynach jest cicho. Tylko na jakiejś mało znanej stronie udało mi się coś znaleźć.

A jeśli to faktycznie prawdziwy spoiler, to będę kibicował bohaterom. Po prostu nie znoszę Coacha, Fairplaya i Randy'ego.
Cytat: sloneczko107 w Wt, 14 Lip 2009, 00:08:38
wydaje mi się że Parvati nie dadzą... [...]  tylko ciekawi mnie gdzie ją dagzą do 'dobrych' czy do 'złych'
moim zdaniem zdecydowanie do złych

sloneczko107

to jak ona będzie to na 100 będę jej kibicować  :)

Meeg

Jeśli to prawda to uważam, że jest to genialny pomysł i już wiem, że na pewno będę kibicować 'złym' (bo np. uwielbiam Richarda Hatcha, Randy'ego i inne czarne charaktery, bo to one wprowadzają najwięcej do programu). Bardzo chciałabym też zobaczyć Todda z Chin, ale myślę, że przydzielili by go do dobrych, mimo że oszukiwał i kłamał. Parv według mnie zdecydowanie by do tych 'złych' przydzielili. Zobaczymy, ale jak dla mnie - pomysł bardzo dobry.
Najbardziej chciałabym zobaczyć: Richa z Broneo, Courtney i Todda z Chin, Erinn i Tysona z Tocantins. Bardzo chciałabym ich zobaczyć w Survivor 20 ;).

wookash94

Patrzcie na to!
https://truedorktimes.com/s20/spoilers/index.htm
:buzz: :buzz: :buzz: :buzz: :buzz:
Coby rocks!

Tak się cieszę ze Sierry i z Parvati, że zaraz umrę!

Tkk_Bolly

Z tej listy mi się marzą
Jerri  (s. 2 i 8)
Parvarti  (s 13 i 16)
Cirie (s 12 i 16)
Jenna  (s 6 i 8)
Stephenie  ( s 11 i 12)
i tylko jeden facet w zastawie godny uwagi
Shane ( s 12)

Meeg

Nie oglądałam wszystkich sezonów, ale cieszę się z Shane i Jean Roberta (wkurzające czarne charaktery, ale ja takich lubię :P). Jeśli chodzi o dziewczyny to Stephenie, Natalie i Cirie. Bardzo mi się podobała gra Parv, Cirie, Amandy, ujdzie James i Ozzy, ale po co mają być po raz 3 ? Tym bardziej, że widziałam ich dwie edycje temu. Nie rozumiem ponownego udziału Sierry (która nie zrobiła NIC !), to już nawet Coach ma uzasadniony wybór, mimo że jest idiotą do potęgi n-tej i przyprawia mnie swoim widokiem o mdłości (chociaż Sierra jeszcze bardziej). Wątpię, żeby tak szybko pojawiła się prawdziwa lista, więc w to nie wierzę i sądzę, że to tylko spoiler, który się nie sprawdzi, ale jeśli tak miałaby wyglądać 20 edycja Survivora to skład mi się średnio podoba.

Tkk_Bolly

No, ale to są tylko osoby, który zostały poproszone na rozmowę. Podejrzewam, że taka Sierra czy Ace wezmą udział dopiero gdy ciekawsze charaktery odmówią udziału. Na stronce jest napisane, ze w rozmowach (nieważne czy się zgodziły czy nie) wzięło udział 30 byłych uczestników. I tak tam nie udało się autorowi do wszystkich dotrzec, ale do sporej grupy jak najbardziej
Na prawdę dobre osoby poprosili, jeszcze może bym widział Sue(s1,8) Colby (s2,8), Elisabeth(s 2 )Lex, Ethan(s3,8) choc ten drugi ma raka:(, Lindsey (s2)odpadła szybko, ale bardzo ciekawie z nią byo, Neleh(s.4), Heidi (s 6), Krista (s7)
Eliza (s 9, 16) jej podobno nie zaproszono, Jennifer (s 10) Cindy (s 11) jako dobra:), Courtney ( s 12) takie odbicie Jerri, Yul, Adam , Nathan, Candice (s13), Erinn(s 18)
I ciesze sie ze zaproszono Sugar jedyna uczestniczke warta uwagi w s17

sloneczko107

ale lista :)
prawie sami fajni ludzier :D
tylko co tam Twila robi???
jeżeli się to potwierdzi to samch faworytów będę mieć :) Parvati, Stephanie, Jenna (choć wątpie że ona będzie brać udział zwąłszcza zę i Ethana wykryto raka), Suger, Natalie
z facetów to Ozzy godny uwagi, James i w sumeie tyle
Tom Westman z której edycji bo nie kojarzę...

i jak tak patrze to prawie sami 'źli'

etoos

Tom - zwycięzca S10 ;)
Dla mnie super lista - kibicuje Sugar, Sierrze (? tak sie to pisze xD ), Natalie, Jean Robertowi... mam nadzieje ze znajdzie sie miejsce do Courtney Yates :D Mam nadzieje ze nie bedzie Jamesa czy Ozziego - wystarczy ich już, po co maja byc 3 raz, skoro byli jakies dwa sezony temu??

slawek

To chyba tylko jakieś plotki? Przecież jeszcze nie zakończyli nagrywania sezonu 19 a już by wyciekła lista uczestników 20? To raczej jest trzymane w tajemnicy, krótko przed premierą oficjalnie ogłaszają, wcześniej jedynie można spekulować więc myślę że i tym razem tak jest, no bo co niektórzy po raz trzeci mieli by brać udział ? Tam było dużo innych osób jeszcze, które mogłyby się wykazać.
Sławek

Rosa

Ee, nie wierze w te plotki i w to że będzie tyle osób z trzecią szansą. To raczej czyjes marzenia a nie realnie poproszone osoby.

wookash94

Cytat: slawek w Nd, 19 Lip 2009, 14:30:49
To chyba tylko jakieś plotki? Przecież jeszcze nie zakończyli nagrywania sezonu 19 a już by wyciekła lista uczestników 20?
Przypominam: to ma być lista osób, które zgodziły się i mają największą szansę na udział. To nie jest lista osób, które pojawią się w programie na 100%. To 23 osoby z 35, które zostały zaproszone na rozmowę. A Survivor 20 ma być nagrywany zaraz po 19. A poza tym to tylko spoiler (ma się sprawdzić! :P ).

sloneczko107

wiecie to że będzie niedługo nagrywana 20 edcyja prowadzi każdego do takich spekulacji :) i choć lubię strasznie osoby które są na tej liscie to też uważam że niektóre nie powinny 3 raz brać udział, ani nie powinno być zwycięzców poprzednich edycji bo to nieuczciwe według mnie, dajmy szanse innym na milion :D

etoos dzięki za odpowiedz :D po napisaniu posta sobie przypomniałam kto to :D

wookash94

Natrafiłem na 3 różne źródła i praktycznie 90% ludzi się pokrywa. Mam nadzieję, że są to jakieś wiarygodne spoilery, a nie jakieś spekulacje fanów. Z tych spilerów wynika, że najbardziej prawdopodobny jest udział: Toma Westmana, Stephanie La Grossy, Randy'ego, Coacha, Shane'a, Cirie, Jean-Roberta, Ruperta, Sandry, Jerri, Sierry i Sugar - te imiona najczęściej się pojawiają. Znalazłem też coś o Erinn, Frostim i Eriku z Mikronezji. Podobno 35 osób zostało zaproszonych na rozmowę, więc możliwe, że te 23 osoby + kilka innych rzeczywiście walczą o te miejsca.

Cytat: sloneczko107 w Nd, 19 Lip 2009, 23:27:48
i choć lubię strasznie osoby które są na tej liscie to też uważam że niektóre nie powinny 3 raz brać udział, ani nie powinno być zwycięzców poprzednich edycji bo to nieuczciwe według mnie, dajmy szanse innym na milion :D
:D
Ja osobiście myślę, że 20 sezon będzie ostatni i dlatego biorą wszystkie największe gwiazdy.