Publiczność w "Big Brother: Ring"

Zaczęty przez podmark, Pn, 27 Sie 2007, 14:19:52

podmark

Endemol szuka ludzi na publicznosć do "BB Ring" :). Wystarczy wysłać maila na adres [email protected] , a oni oddzwonią - ludzie z Wrocławia mają szansę ;).

mir123bych

heh to sie nie łapię, ale zawsze to można pojechać daleko nie jest Very Happy ktos wysyła? ja wysłałem :D

Pudelek

Pewnie zobaczę znowu taką grubą babę, z czerwonymi, krótkimi włosami mającą okoła 35 lat. To bardzo popularna statystka. Tylko, że jest normalnie nienormalna :los:!

voytasss

fajnie tylko szkoda ze nie jestem z Wrocka ;d

w sumie to bym sobie pojechal na bb? ;p

kto jedzie? :D

moze zrobimy tam zlocik jakis ;p

mir123bych

Cytat: PudelekPewnie zobaczę znowu taką grubą babę, z czerwonymi, krótkimi włosami mającą okoła 35 lat. To bardzo popularna statystka. Tylko, że jest normalnie nienormalna :los:!

no jak najbardziej i Ja mam ochotę :P a tej statystki nie kojarzę hehe

Dj Dexter

dzis do mnie pani z Endemol zadzwoniła i poprosiła zebym przyjechał do wroclawia 2 wrzesnia na widownie :d szczerze chyba sie prejade i zobacze jak to bedzie wygladało :)

brotherfan

Dlaczego tylko podczas otwarcia i pierwszego ringu był gość muzyczny ;/? To już drugi ring (3 tydzień) w którym nie ma żadnego gościa muzycznego. Po za tym studio wygląda puste jak publiczność jest rozstawiona tylko na miejscach siedzących, a dopiero jak wchodzi dany uczestnik wszyscy schodzą z krzeseł. Głuuupio to wygląda.

Ice

Trochę to mało aktualny temat. :) Ale to o czym piszesz zmieniło się wraz z pojawieniem się piątej edycji.