Serwisy specjalne

Zaczęty przez kkdm, Cz, 11 Cze 2009, 14:37:41

kkdm

hej

w skrocie - szukam jakichs zdjec / zrzutow ekranowych ze smiesznymi minami gulczasa, wystrczy jedno, BARDZO mi zalezy

dzieki pozdrawiam

Kuba 942

Wiem, że zdjęcia są na specjalnym serwisie Reality TV poświęconym pierwszej edycji:
https://bigbrother.showmag.info/

W zakładce wydarzenia ;)

Damian

Tak już od dawna czytam ten dział. Ale teraz wpadła mi myśl , czy można te zdjęcia w jakiś sposób powiększyć , bez psucia jakości?

Showmag

Damian14ch - jeśli wymyśliłbyś jak to zrobic i byś to opatentował, to myślę że stałbyś się bardzo popularnym i bardzo bogatym czlowiekiem :)

Damian

heh ;) Po prostu miałem cichą nadzieję , że te zdjęcia da się w jakiś sposób powiększyć. Bo zbiór jest świetny a propo te zdjęcia to z oficjalnych stron jak jeszcze były?

Showmag

Zbiór może był świetny te 8 lat temu, kiedy takie były standardy zdjeć w internecie i większe fotki mało kiedy się zdarzały :) Teraz te zdjęcia tylko straszą i przypominają o tych śmiesznych czasach, kiedy standardowe foto na onecie miało wielkość 100x100 pikseli, a zdjęcie duże - 200x200 :)

A w podserwisach o BB są głównie screenshoty z odcinków programu, część zdjęć ze stron oficjalnych +skany z tygodnika "BB" (w przypadku zdjęć z 1 edycji).

Damian

Aha. Szkoda tylko adminie że w przypadku  BB4.1 , BBV nie zrobiono takiej sekcji ze zdjęciami , i skrótami dni.

Showmag

Miały być... ale po 3 odcinkach BB4.1 okazało się, że nie ma co streszczać  :rycerz:

Damian

Aha rozumiem , nie mam więcej pytań :P ale trochę szkoda mimo wszystko

Kuba 942

Ja myślałem, że masz nagrane wszystko i robiłeś po prostu screenshoty później.
Ale dobre i takie coś :)

Damian

Początkowo też tak myślałem. Widząc logo , ale jednak nie no cóż. Szkoda że nigdzie nie ma już prawie filmów z BB1.

Kuba 942

No malutko jest. Z BB2 np. na YT jest dużo więcej. To by było piękne jakby kiedyś TVN choćby na Siódemce dali powtórki BB1 :)

Damian

Swoją drogą jestem trochę zaskoczony , że TVN jeszcze nie dał powtórek BB1,2,3 choćby na Siódemce. Oglądalność na pewno wzrosła by i była by na dobrym poziomie , he może jakaś petycja  :prosi: :ubaw: A tu podobno kiedyś był jakiś temat czy coś że można było ściągać coś z BB filmy. Coś mi się obiło o uszy.

Pudelek

Oglądalność by wzrosła?! Wątpie. TVN7 stawia na komedie i chyba dlatego ma oglądalność na jakimś poziomie. Nie wiem nawet czemu miałoby służyć powtórzenie czegoś co nie jest ani w tej chwili na topie ani związane z aktualnym profilem tej stacji telewizyjnej...

A tak wogóle to chyba nie chciałbym już oglądać powtórki tego programu...

kamil2505

Cytat: Aaragorn w Pt, 12 Cze 2009, 20:02:14
Miały być... ale po 3 odcinkach BB4.1 okazało się, że nie ma co streszczać  :rycerz:

Szkoda. Moglibyście jednak streszczać... A wbrew pozorom działo się dużo... Nie lada przekręty i nie lada wpadki producentów. Nowości tez tam jakieś były; wpędzenie Jolanty do świnek :D nieudane wprowadzenie bliźniaczek do domu czy ciągłe kłótnie z Jola. Przecież już pierwszego dnia doszło do ostrej kłótni pomiędzy mieszkańcami a Jolantą.

Szkoda, ze nie streszczaliście tych edycji. Pierwsze trzy edycje świetnie opisane.