Inne celebrity shows

Zaczęty przez Showmag, So, 18 Gru 2004, 16:40:10

Showmag

Reality show z Denise Richards
Denise Richards wystąpi we własnym reality show. W widowisku poznamy losy Richards - gwiazdy mieszkającej w Hollywood, byłej żony Charliego Sheena oraz samotnej matki dwójki córek - 3-letniej Sam i o rok młodszej Loli.

Jak na razie projekt nie ma jeszcze tytułu. Producentem programu będzie Ryan Seacrest. Reality show wyemituje telewizja E! Entertainment.

Przypomnijmy, że w ubiegłym miesiącu odtwórczyni roli dziewczyny Bonda z 1999 roku wygrała batalię sądową z byłym mężem. Aktorka uzyskała wówczas prawne pozwolenie na włączenie dzieci do udziału w reality show. Ostatni filmowy projekt w dorobku Denise Richards to komedia "Blond and Blonder".

[Megafon.pl / Onet.pl]

Showmag

Reality show z Foxy Brown
Za miesiąc Foxy Brown opuści mury więzienia i od razu weźmie się za pracę. W planach artystki jest telewizyjny reality show oraz płyta. Program, w koprodukcji VH1, skupi się na ukazaniu artystki po opuszczeniu zakładu karnego.

Kamera śledzić będzie poczynania Amerykanki i próby przystosowania się do życia po odsiadce.

Przypomnijmy, że raperkę skazano na rok pozbawienia wolności za pogwałcenie warunków zwolnienia warunkowego. Wcześniej Foxy Brown otrzymała wyrok w zawieszeniu, po napaści na dwie manikiurzystki w salonie kosmetycznym w 2004 roku. Złamała warunki ugody, atakując sąsiada telefonem komórkowym oraz nie zgłaszając się na terapię mającą pomóc jej w opanowaniu agresji.

[Megafon.pl / Onet.pl]

Showmag

Jennifer Lopez będzie miała swój reality show
Jennifer Lopez wystąpi we własnym reality show. Niebawem Lopez zamierza wypuścić na rynek nowy zapach sygnowany swoim nazwiskiem, dlatego w programie będzie musiała pogodzić pracę z macierzyństwem: będzie dbać o karierę aktorską i muzyczną, a do tego wychowywać dzieci.

Latynoska gwiazda, która została niedawno matką bliźniąt Maxa i Emme, będzie jedną z producentek wykonawczych show dla stacji kablowej TLC. "Nie mogę się doczekać, by podzielić się tą ekscytującą podróżą" - wyznaje Lopez.

[Onet.pl]

Showmag

Jennifer Lopez tylko zawodowo
Zapowiadany od jakiegoś czasu reality show z udziałem Jennifer Lopez rozczaruje fanów pragnących obserwować prywatne życie idolki.
Piosenkarka oświadczyła, że program skupi się wyłącznie na promocji nowych perfum sygnowanych jej nazwiskiem, a nie - jak wcześniej informowano - także na jej życiu od kuchni.

"Ten program to nie do końca reality show" - oznajmił menedżer gwiazdy. "To dokument ukazujący prace nad tworzeniem oraz promowaniem nowego zapachu Jennifer. W programie na pewno nie pojawią się jej dzieci" - dodał.

[Megafon.pl]

Showmag

Społeczny reality show T.I.
T.I. wystąpi we własnym reality show. Program realizowany dla stacji MTV ukaże tysiąc godzin, jakie muzyk przepracuje społecznie w ramach wyroku za nielegalne posiadanie broni. Telewizja MTV zakupiła już osiem odcinków, które zostaną wyprodukowane przez Ish Entertainment, Jasona Getera i T.I.

"Rozmowy na temat programu rozpoczęliśmy w chwili, w której jeszcze nie było wiadomo, co stanie się z T.I." - tłumaczy Michael Hirschorn, przedstawiciel Ish Entertainment. "Na początku nasza koncepcja na show była nieco inna. Ostateczną decyzję podjęliśmy po wizycie w areszcie domowym" - dodaje Hirschorn.

W reality show ukazane zostaną także prace nad kolejnym albumem rapera - "Paper Trail", który ukaże się w sierpniu tego roku. Pierwsze odcinki programu zostaną wyemitowane na początku 2009 roku.

[Megafon.pl]

Pudelek

W gumiakach i błocie

Elizabeth Hurley także zapragnęła mieć własne reality show. I marzenie się spełniło, Hurley zagra w reality show na własnej farmie.

Aktorka, która mieszka na farmie w Cirencester, pokaże się widzom z zupełnie innej strony, bowiem jako pracowita gospodyni i, co ciekawe, hodowca zwierząt domowych. Będzie ubrana jak do pracy w farmerskich warunkach, czyli w porozciągane bluzki, kalosze.

,,Ludzie myślą, że zawsze mam idealnie ułożoną fryzurę i wyglądam. To nieprawda. Jestem zupełnie inną osobą. Kiedy mój mąż pierwszy raz zobaczył mnie pracującą na farmie, miałam na nogach gumiaki i byłam brudna od błota"- opowiada aktorka.

Marzyliśmy o tym, aby zobaczyć ją w gumiakach i móc podglądać życie owiec i kur. Może znajdzie się tam jakieś miejsce dla Paris Hilton czy Nicole Richie. Wszak one miały już okazję przyglądać się kurom i krowom.

ukaraj.pl

Showmag

Pamela Anderson zabroniła zbliżeń
Pamela Anderson zabroniła operatorom jej nowego reality show robić zbliżeń jej twarzy.

Więcej: https://showmag.info/?p=3834

Showmag

DMX w reality show
Mający ciągłe kłopoty z prawem raper DMX będzie gwiazdą reality show, zatytułowanego "DMX: This Life Of Mine". Ujawnił to sam zainteresowany w wywiadzie z serwisem AllHipHop.

Więcej: https://showmag.info/?p=4240

Showmag

Solange Knowles chce robić karierę w telewizji
Solange Knowles rozważa stworzenie własnego telewizyjnego reality show - czytamy w Megafon.pl.

Więcej: https://showmag.info/?p=5011

* * *

Pamela Anderson w reality show "Pam: Girl On The Loose"
Pamela Anderson powróci na antenę w nowym reality show "Pam: Girl On The Loose" - donosi Onet.pl.

Więcej: https://showmag.info/?p=5009

Ciekavy

Nie wiem, czy ktoś z użytkowników forum jest stałym widzem kanału E!, dostępnego poprzez Cyfrowy Polsat, a sporo tam Celebreality shows. Ostatnio zadebiutowała Victoria Silvstedt w Victoria Silvstedt: My Perfect Life. Całość jest strasznie sztuczna i infantylna, a główną przyczyną jest sama Victoria, która nie posiada za wiele charyzmy. Byłe gwiazdy Playboya coś gęsto goszczą w tego typu show, wcześniej emitowano Pam: Girl on the Loose, którego nie śledziłem, ale opinie równie miażdżące. 

Przed Pamelą Anderson było Denise Richards: It's Complicated. Miło oglądać Denise, bo bardzo ładnie się starzeje i w ogóle ładna z Niej Pani. Co do jej programu...nie wiele się tam działo. Denise próbowała wrócić do gry po burzliwym rozwodzie, poukładać swoje życie prywatne itd., itp. Jak już oglądać, to tylko dla Denise :P

Co tam jeszcze było? Snoop Dogg's Father Hood. Dla mnie za bardzo starano się pokazać, jaki to Snopp jest cool, trendy i w ogóle jazzy. Show znacznie przewyższa pod względem realizacji powyższe, a i można podejrzeć Snoppa i jego rodzinę. Wśród ortodoksyjnych fanów, dla których liczy się tylko muzyka Snoppa, program zbiera złe opinie, za to dla tych, u których Snopp to nie tylko muzyka, a cała otoczka, program dobry. Dla mnie średniak.

A dla mnie najlepsza na E! była rodzina Kardashian w Keeping Up with the Kardashians :P Dlaczego? Ponieważ siostry z mamą to ładne dziewczyny, a i potrafią zatrzymać widza przy sobie. Co ciekawe, gwiazdą programu była raczej Khloe, niż bezbarwna, za to sławna Kim :P

A tak ogólnie to rządzi The Girls Next Door, czyli Holly, Bridget, Kendra i Hef :P Złego zdania na temat tego show nie powiem :P

Ps. Zastanawia mnie, dlaczego w tych wszystkich rodzinnych reality, dzieciaki są najbardziej irytujące i wk***iające... :P

Showmag

Reality show z udziałem Kendry Wilkinson
Kendra Wilkinson, najmłodsza z byłych króliczków Hugh Hefnera, wystąpi we własnym reality show. Stacja E! poinformowała, że niedługo ruszy produkcja programu z Wilkinson w roli głównej.

Więcej: https://showmag.info/2009/02/01/reality-show-z-udzialem-kendry-wilkinson/

Showmag

MC Hammer we własnym reality show
Stanley Kirk Burrell, czyli MC Hammer - amerykański raper, który zasłynął głównie dzięki utworowi "U can't touch this", wystąpi niebawem we własnym reality show zatytułowanym "Hammertime".

Więcej: https://showmag.info/2009/02/22/mc-hammer-we-wlasnym-reality-show/

joker

Dana Kama/Nama...
...czyli nietypowe reality show z udziałem Dany International
2009-04-03 14:32

Dana International (Izrael 1998) została zaproszona do udziału w nowym programie reality-show zatytułowanym Dana Kama/Nama, którego główna uwaga skupia się na... telefonach komórkowych.

Podczas programu Dana testuje nowe modele telefonów komórkowych, w międzyczasie umawiając się na randki z przypadkowo poznanymi mężczyznami. Spotkania odbywają się w specjalnym domu, wszystko oczywiście obserwują kamery, a później widzowie. Program został podzielony na dwie wersje, dokładniej: z cenzurą i bez cenzury. Wersja bez cenzury emitowana jest w późnych godzinach nocnych.
Więcej informacji, zdjęć oraz filmów video z programu można znaleźć na oficjalnej stronie poświęconej show.

Poza udziałem w reality-show Dana pracuje nad nowym albumem, który chciałaby wydać jeszcze w tym roku. Na pewno na płytę trafią nowe wersje trzech piosenek z początku kariery Dany. Są szanse, że krążek ukaże się także na terenie Europy.

Warto też wspomnieć o tym, że utwór At Muchana został promującym popularne w Izraelu przedsięwzięcie Kadima Chairwoman Tzipi Livni.

https://youtube.com/watch?v=W1H1GZcSjBI
Fragment jednego z odcinków programu reality-show Dana Kama/Nama

Źródło: dana-int.net, youtube.com
/eurowizja.org

Showmag

Dziewczyna "Playboya" promuje w Polsce swój reality show
Kendra Wilkinson, jedna z trzech rezydentek słynnej rezydencji Hugh Hefnera - właściciela magazynu "Playboy", przyjechała w poniedziałek do Polski, by promować swój nowy reality show zatytułowany "Kendra". Program pojawi się w czerwcu na antenie kanału E! Entertainment.

Więcej: https://showmag.info/2009/05/27/dziewczyna-playboya-promuje-w-polsce-swoj-reality-show/

joker

Kendra pojawiła się wczoraj w Dzień Dobry TVN :)
CytatJasnowłosa seksbomba, była dziewczyna Hugh Hefnera i bohaterka popularnego w Stanach Zjednoczonych telewizyjnego show "Dziewczyny z rezydencji Playboya" odwiedziła Polskę i - przy okazji - studio Dzień Dobry TVN. I chociaż Kendra nie jest już Hugh Hefnerem, założycielem magazynu dla mężczyzn "Playboy", to jej były partner odprowadzi ją najprawdopodobniej w czerwcu do ołtarza. 24-letniej modelce oświadczył Hank Baskett, gracz Philadelphia Eagles.
https://dziendobrytvn.plejada.pl/25,20091,news,,1,kendra_wilkinson_-_dziewczyna_z_rezydencji_playboya,aktualnosci_detal.html