[Niemcy] Big Brother 09

Zaczęty przez kamil2505, Pt, 15 Sie 2008, 16:06:11

Damian

To co wyniki znowu spadły? jak jest wie ktoś? z góry dzięki... czekam a odpowiedź.

Toni

Pojawiła się informacja,iż najprawdopodobniej w styczniu 2010r pojawi się BIG BROTHER 10.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

kamil2505

Skąd masz takie informacje?

Damian

O to pewnie teraz całkiem nowy kompleks domku walną fajnie ;)  a skąd masz te info?

Toni

O tej informacji dowiedziałem się z jednej stron internetowych de a informacja ta pojawiła się w Big Brother Radio.
Nie było to potwierdzenie,że będzie napewno tylko,że wyniki oglądalności 9.edycji wzrosły i rozważa się 10.edycję w styczniu 2010r. Czas pokaże.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Femek

ja sobie marze aby 10-ta edycja BB w Nimeczech była nardzo podobna do tych pierwszych.... czyli ten podstawowy dom :-))

kamil2505

Ja też lubię tradycjonalizm hehe :D
Podobały mi sie zawsze te podstawowe domy. Dom z naszego trzeciego Big Brothera był zdecydowanie najlepszy. Te niemieckie domy strasznie mi się nie podobają. Są takie duże... a ten z dziewiątej edycji to już wogóle. Jeszcze ten z siódmej jest do zaakceptowania :) Podobnie mam z logiem - zwykłe klasyczne - te z pierwszych trzech edycji naszego BB.
Dlaczego Big Brother 4.1 i 5 mi się nie podobał? Między innymi dlatego, że nie był to już ten sam dom, studio kilometr od domu, a emisja bez loga w lewym dolnym rogu, a same logo też takie jakieś nie tego... Małe detale a jednak duża różnica. Ale to tylko niektóre rzeczy dlaczego mi sie te dwa nasze BB ostatnie nie podobały. O innych rzeczach nie wspomnę, bo to nie ten temat.

A co do BB10 w Niemczech w starych domkach bym nie liczył. W końcu sama ewolucja idzie do przodu a nie wstecz. :)

Damian

Powątpiewam aby ten pierwszy dom z Niemiec jeszcze stał. Pewnie już go wyburzyli , ale mogliby BB10 zrobić  w stylu BB7 - o wiele lepszy niż ten gigant w BB9. A może wezmą plan z naszego BaroBrother'a  :ubaw: oczywiście żartuję. Chyba żadne edycje na świecie nie mają gorszego domu od naszego , a wracając do tematu to wie ktoś czy będzie ta 10 edycja? RTL podjął już decyzję?

Pudelek

Tak chętnie rozmawiacie o produkcji dziesiątej edycji, a przecież jeszcze (przez jakieś 25 dni) trwa dziewiąta edycja! Ktoś ogląda? Ja oglądałem do półmetka. Teraz nie mam czasu ale ściągam odcinki cały czas i już niedługo planuje na przewijaniu zobaczyć co się dalej działo...

Damian

Oglądam sporadycznie. Wiem że teraz mają zadania z piratami  :gwizd: oglądałem wczorajszy powtórkowy odcinek. I od razu widać , że w ogrodzie brakuje trawy , pomysł z deskami na cały ogród był dobry , ale zimą gdy nie dało się nic robić  w ziemi. Mam nadzieję że jak będzie ten BB10 , to zrobią nowy dom , a nie znów w tym wielkim studiu.

Pudelek

Ostatnio w tematach o programie Big Brother czuję się jak na zlocie architektów i dekoratorów wnętrz.
Zawsze myślałem, że atmosferę każdej edycji tworzą ludzie, a nie taborety, sofa, trawa i deska klozetowa...

Damian

Tak , ale zawsze dyskutujemy o jaki ten dom brzydki , jest najgorszy ze wszystkich edycjii na świecie , wstydźmy się i t d... skoro atmosferę tworzą ludzie. Dlaczego np. w przypadku BB PL. tak wiele mówiono na temat domu że jest okropny i t p. ?

Pudelek

Kto mówił o domu ten mówił...
Ja do znawców tego tematu nie należę i nawet się nie staram by coś w tym kierunku zmienić (powiedzieć).

Showmag

Tak dla scislosci - na naszym forum temat o domu w BB4.1 składa się ze 106 postów. Inne tematy o BB4.1 mają łącznie niemal 7 tys. postów :) Więc kto mówił o domu ten mowił...
A w przypadku BB4-5 ciezko znalezc cos, o czym mowilo się dobrze  :)

Ja rowniez byłbym za tym, zebyscie rozmawiali nie tylko o wystroju, lampach i deskach klozetowych, a o ludziach, zdarzeniach i zadaniach. Przynajmniej Ci, co nie ogladaja programu (w tym i ja), bedą mogli się czegos ciekawego dowiedziec :)

Damian

No i zostało 8 dni do finału... ja myślę , że wygra Beni , a wy?