Taniec z Gwiazdami 10

Zaczęty przez Showmag, Pt, 05 Wrz 2008, 20:48:21

Showmag

Miszczak zapowiada "Taniec z Gwiazdami 10"
Edward Miszczak - dyrektor programowy TVN, zapowiedział w wywiadzie dla jednego z portali internetowych powstanie dziesiątej edycji programu "Taniec z Gwiazdami".

Więcej: https://showmag.info/?p=4920

podmark

No i jak to powiedział Miszczak spokojnie "dojdą do 10 edycji". Nawet znalazł "innowacyjny" (:devil:) pomysł, że w przypadku nieskompletowania obsady ostatniej edycji zrobią misz-masz z uczestnikami poprzednich serii :). W sumie to chętnie zobaczyłbym pojedynek najlepszych :)

Pudelek

A ja już od trzech edycji nie widzę nic ciekawego w tym programie! Nie jestem już w stanie powiedzieć kto ostatnio brał w tym udział.
Ludzie to chyba z przyzwyczajenia oglądają albo obserwują jak to Skrzynecka się starzeje z edycji na edycję co raz szybciej. :los:

Exile

Nie mam pojęcia kogo oni chcą zaangażować do tej edycji, jedynym wyjściem byłoby chyba swoiste "All-stars". Bo już w aktualnie ruszającej mówi mi coś jedynie 1/3 nazwisk

Pudelek

All Starsi? I tak wygrałaby Kasia Cichopek. A taka przewidująca sytuacja byłaby nieciekawa.

Showmag

"Taniec z Gwiazdami" doczeka się kolejnych edycji
Podczas gdy wydawało się, że TVN zamierza zakończyć produkcję reality show "Taniec z Gwiazdami" na dziesiątej edycji, pojawiły się informacje mówiące, że stacja zamierza kontynuować produkcję formatu.

Więcej: https://showmag.info/2009/04/01/taniec-z-gwiazdami-doczeka-sie-kolejnych-edycji/

Kuba 942

:ubaw:
Adminie bardzo fajny żart primaaprilisowy ;)
Ale jeszcze w tą 10 edycję to uwierzę ;)

Ice

E tam żart. Tą informację nie podaje tylko showmag.info. :) Żartem można nazwać odwołanie najbliższego odcinka z powodu grypy żołądkowej.

Kuba 942

Mam nadzieję, że to jednak żart.
A jak oni chcą tak realizować jedynie oczekiwania telewidzów to niech dadzą Agenta lub Big Brothera (wiem, wiem nie będzie). Bo na TzG to ja zapotrzebowania nie widzę

chatiflatt

Przecież Miszczak w niedzielnym DDTV opowiadał o tym, jak to "widzowie są zachwyceni formatem, świadczy o tym wysoka oglądalność, niesłabnące zainteresowanie widzów". Wspomniał również, że TVN wychodzi "przodem do widza" [czy jakoś tak] oferując wiele nowych programów i formatów, ale nie można rezygnować z pozycji sprawdzonych, jaką jest TzG. Jak go zapytali, ile edycji zamierzają jeszcze zrobić, odpowiedział, że trwają rozmowy o czterech.

Moim zdaniem to chybiony pomysł. Kto teraz zatańczy? Brzydula i Marek. A w 11ej, 12ej, 13ej....?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Kuba 942

Cytat: chatiflatt w Śr, 01 Kwi 2009, 18:22:10
Przecież Miszczak w niedzielnym DDTV opowiadał o tym, jak to "widzowie są zachwyceni formatem, świadczy o tym wysoka oglądalność, niesłabnące zainteresowanie widzów".
Ja jakoś słyszę krytyczne informacje na temat tego programu. A Ranczo im odsadził ale według Miszczaka to TzG ma niesłabnącą oglądalność  :sciana:
Takich wyników jak Ranczo robi oni nigdy nie będą mieli. A oglądalność może dobra tylko dlatego, że zbytnio z takich programów rozrywkowych nic nie ma w niedzielę wieczorem a Polacy lubią, żeby coś leciało w TV.

Lisq

Oby był Łukasz Czarnecki w następnej edycji - uwielbiam go.

Showmag

Dla ścisłości: zapowiedź kolejnych edycji "Tańca..." była żartem primaaprilisowym :) (edycje powyżej dziesiątej)
I chyba lepiej żeby tak zostało :D

chatiflatt

Cytat: chatiflatt w Śr, 01 Kwi 2009, 18:22:10
Przecież Miszczak w niedzielnym DDTV opowiadał o tym, jak to "widzowie są zachwyceni formatem, świadczy o tym wysoka oglądalność, niesłabnące zainteresowanie widzów". Wspomniał również, że TVN wychodzi "przodem do widza" [czy jakoś tak] oferując wiele nowych programów i formatów, ale nie można rezygnować z pozycji sprawdzonych, jaką jest TzG. Jak go zapytali, ile edycji zamierzają jeszcze zrobić, odpowiedział, że trwają rozmowy o czterech.

Moim zdaniem to chybiony pomysł. Kto teraz zatańczy? Brzydula i Marek. A w 11ej, 12ej, 13ej....?

dokładnie tak ;)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Kuba 942

Cytat: Aaragorn w Śr, 08 Kwi 2009, 04:45:33
Dla ścisłości: zapowiedź kolejnych edycji "Tańca..." była żartem primaaprilisowym :)
I chyba lepiej żeby tak zostało :D

:yeah:
10 pewnie zrobią i na tym mam nadzieję zakończoną (a może już na tej). Bo dłuży się to jak telenowela brazylijska czy Moda na Sukces  :los: