Taniec z Gwiazdami 09

Zaczęty przez Showmag, Pn, 07 Lip 2008, 05:38:55

Kuba 942

Cytat: chatiflatt w Pn, 09 Mar 2009, 19:02:46
Lizydupstwo się opłaciło? Przeszedł dalej?
Przeszedł bo przecież Książkiewicz się wycofała.

Cytat: Iceto jednak lepsze moim zdaniem jest JOŚ jeśli chodzi o takie programy
Moim zdaniem też. Choć nie przepadam za tymi programami.

Tak widzę na faworytkę widzów wyrasta Dorota Gardias, a na faworyta jury Bartek Kasprzykowski.

Ice

W pierwszym odcinku nikt nie miał odpaść. Nawet jakby Książkiewicz pozostała w programie w pierwszym odcinku nikt by nie odpadł. :)

Kuba 942

Dzisiaj w DDTVN trochę poruszyli temat Książkiewicz. Miała jakąś operację kręgosłupa na następny dzień, ale już we wtorek było wszystko o.k . 

podmark

Wczoraj stwierdziłem, że ten program już mi się kompletnie znudził. Nuda, nuda i jeszcze raz nuda. Myślę, że produkcja zrobiła błąd nie wprowadzając jakiejś innowacji. Gwiazd nie ma, jury serwuje znane już docinki względem siebie i rozpływa się nad tańcem uczestników. Myślę, że przydałaby się piąta osoba w jury, jakaś świeża krew (ale na pewno nie Egurolla  :devil:).
Pewnie za kilka tygodni włączę i zobaczę, czy coś się zaczęło dziać. Na razie jestem zniesmaczony. Dlatego przełączyłem wczoraj na "CSI: Miami" ;)

Kuba 942

Ja tam od TzG to wolę już Ranczo oglądać   :P
Dla mnie to już jest nudne od kilku edycji. TVN zdecydowanie powinien zakończyć już ten program (ale 10 będzie pewnie jeszcze będzie)

joker

Cytat: Kuba 942 w Pn, 16 Mar 2009, 13:44:02
Ja tam od TzG to wolę już Ranczo oglądać   :P
Nie tylko Ty:) Według doniesień portalu wirtualnemedia.pl TzG (2,65) ogląda mniej osób niż CSI na polsacie (2,71) i 3 razy mniej niż Ranczo (8,7)!! Wreszcie na tej dłuuugiej drodze dostrzegam koniec TzG!

* * *

"Taniec z Gwiazdami" traci na popularności
Reality show "Taniec z Gwiazdami" poważnie stracił na oglądalności. Nowe odcinki serialu "Ranczo" ogląda średnio 8,7 mln widzów, zapewniając emitującej serial Jedynce zdecydowaną przewagę nad konkurencją. Polsat śledzi w tym paśmie 2,71 mln widzów, zaś TVN jedynie 2,65 mln osób.

Więcej: https://showmag.info/2009/03/18/taniec-z-gwiazdami-traci-na-popularnosci/

Kuba 942

Smutne jest też to, że od tego programu do Polski zjawiła się "fala tańca" czyli straszna popularność tańca. O ile do tego jeszcze nic nie mam, ale telewizje już podchwyciły to i  teraz powstają jakieś seriale o tańcu czy film (Kochaj i Tańcz  :sciana: )Też dużą popularnością cieszyły się filmy Step Up

A spadek oglądalności chyba łatwy do wyjaśnienia. Program polakom już się znudził :)

chatiflatt

Pamiętacie, jak 'ekscytowaliśmy' się pierwszymi edycjami YCD, TzG, GTnL?
Pierwszymi. Ileż można ciągnąć to samo?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Kuba 942

Niektóre program to zrozumiem np. Big Brother ale żeby ciągnąc taki program w który tak jak napisał podmark mało się zmienia. Po prostu ważne, że program przynosi TVN-owi oglądalność i dobrą kasę.
A widzowie woleliby wieczorem w niedziele Agenta :)

Ice

CytatPamiętacie, jak 'ekscytowaliśmy' się pierwszymi edycjami YCD, TzG, GTnL?

Się pamięta. :) Tylko, że zawsze najbardziej komentuje się nowości w TV, potem gdy te nowości przeradzają się w stałe pozycje w ramowkach dyskusja stopniowo gasnie i tyle. Przynajmniej na tym forum. ;)

CytatIleż można ciągnąć to samo?

Odpowiem standardowo: dopoki telewizji beda na tych programach zarabiać i dopóki ludzie to będą oglądać.

Widocznie jesteśmy jakimiś odmieńcami. :P

CytatPo prostu ważne, że program przynosi TVN-owi oglądalność i dobrą kasę.
CytatA widzowie woleliby wieczorem w niedziele Agenta

W tym momencie jedno z drugim się wyklucza. :P

Kuba 942

No tak, ale co tu oglądać. Niektórzy nie lubią serialów kryminalnych które puszcza nam Polsat, albo nie lubią Rancza które ma bardzo dużą oglądalność. To niektorzy włącza TVn bo nic ciekawszego nie ma. Mam nadzieję, że TVN w końcu z TzG zrezygnują (mam nadzieję)
A Agent cieszył się popularnością w Polsce i na pewno miałby bardzo dobrą oglądalność. No i jest dużo ciekawszy niż TzG. Zresztą teraz TzG miało gorszą oglądalność od JoŚ.

Cytat: IceTylko, że zawsze najbardziej komentuje się nowości w TV, potem gdy te nowości przeradzają się w stałe pozycje w ramówkach dyskusja stopniowo gaśnie i tyle. Przynajmniej na tym forum.
A co w tym programie jest do komentowania? Prawie nic, pierwsze edycje to tak ale żeby już dalsze to ciężko. Co najwyżej da się podyskutować o tym kiedy program zejdzie i czy to się stanie (co właśnie czynimy)  :P

Ice

Tylko ja mówiłem ogólnie nie tylko o tym programie. Zobacz jak przygasły dyskusje w innych wątkach. :)
Ale to już nie na temat. ;)

Zgodzę się natomiast z opinią, że TzG jest potwornie nudny. Bo jest. Gdyby jeszze coś zmodyfikowali w formule - co nie ejst chyba proste do wykonania. Ale jesli tak dokonac pewnych zmian, program bylby ciekawszy. Ale po co maja się wysilać. :)

Showmag

"Taniec z Gwiazdami" stracił milion widzów
Dziewiąta edycja "Tańca z Gwiazdami" ma po trzech odcinkach o prawie milion widzów mniejszą oglądalność od nadawanego wiosną ubiegłego roku siódmego sezonu formatu. W paśmie emisji programu TVN przegrywa jednak tylko z TVP1, pokazującą m.in. "Ranczo".

Więcej: https://showmag.info/2009/03/24/taniec-z-gwiazdami-stracil-milion-widzow/

Meeg

To prawda, TzG już jest mega nudny.
Szczerze, myślałam, że to mi się nigdy nie znudzi i 8 edycje oglądałam jeszcze w miarę z ciekawością.
ale teraz niechętnie siadam przed telewizorem w niedzielne wieczory.
Chociaż i tak wolę to, bo uwielbiam taniec, niż Ranczo, mega głupi serial  :plask:.

Lisq

sluchajcie, mam pytanie, gdzie znajduje sie studio tancia z gwiazdami?

w siedzibie tvnu na wiertniczej 166?