Taniec z Gwiazdami 09

Zaczęty przez Showmag, Pn, 07 Lip 2008, 05:38:55

Kuba 942

Cytat: Ice w Śr, 21 Mar 2009, 17:50:24
Niektóre gwiazdy - te bardziej znane - nie chcą brać udziału w takich programach, więc produkcja sięga po aktorów serialowych :)
Czasem zdarzy się "gwiazda" która po prostu bierze udział by jeszcze być w tym show-biznesie

Ice

Nalezy pamiętać, że ta lista to jeszcze nie jest oficjalna lista potwierdzona przez TVN. :) Dojdzie sporo nazwisk, część z tych tutaj wyżej wymienionych pewnie nie wystąpi. :)

CytatCzasem zdarzy się "gwiazda" która po prostu bierze udział by jeszcze być w tym show-biznesie

Nom, bardzo trafne. Najczęściej występują jednak tacy, których ''kariera'' (nie lubię tego słowa) się rozkręca. Przynajmniej tak jest w ''Tańcu...''.

chatiflatt

Coś czuję, że nastąpi wielki come back Toli Szlagowskiej, tym razem na parkiecie TzG.
Trzeba promować młode talenty, i drugi sezon 39 i pół.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Ice

Skoro Andersz wystąpił promując ten serial to i wielce prawdopodobne jest to, że Tola zatańczy w TzG. :P

CytatTrzeba promować młode talenty

:]

Kuba 942

Dziś (jak to codziennie) obejrzałem Kubę Wojewódzkiego. W dzisiejszej powtórce był jeden z jurorów TzG, Piotr Galiński. Mówił, że jakby oceniać tańce uczestników tak jak na turniejach tańcach to by się posypały trójki.
Jednak TzG jest ta innych zasadach, niż profesjonalne konkursy tańca.

Cytat: chatiflattCoś czuję, że nastąpi wielki come back Toli Szlagowskiej, tym razem na parkiecie TzG.
Trzeba promować młode talenty, i drugi sezon 39 i pół
Mam nadzieję, że nie wystąpi jednak. A coś słyszałem, że chyba inny zespół będzie w drugiej serii 39 i pół.

Cytat: Kuba 942Czasem zdarzy się "gwiazda" która po prostu bierze udział by jeszcze być w tym show-biznesie
Zaraz nasuwa się mi jedno, Agnieszka Włodarczyk. Wystąpiła we wszystkich tego typu programach. Od JoŚ po TzG i jeszcze GTnL. Chyba jako jedyna, była uczestniczką oby trzech programów.

chatiflatt

Adrian Nadolski w "Tańcu z gwiazdami"?!

Nie zostało już zbyt wiele znanych twarzy, które mogłyby wystąpić w 9. edycji Tańca z gwiazdami. Z okazji próbują skorzystać więc zdesperowane gwiazdki trzeciego sortu. Na przykład Adrian Nadolski, którego jedynym medialnym atutem jest "przyjaźń" z Jolą Rutowicz oraz występ w którejś edycji Big Brothera. To trochę mało nawet jak na popisy przed Skrzynecką i Gąsowskim.
Gdybyście nie kojarzyli - Adrian to ten gość, który podobno mieszka/mieszkał z Jolą. Niedawno nasz czytelnik sfotografował ich razem na zakupach.
Aby wesprzeć swoją kandydaturę, Nadolski zorganizował jakichś ludzi, którzy zbierają na niego podpisy. Ciężko nam uwierzyć, żeby była to naprawdę spontaniczna akcja:
Podeszła do mnie dziewczyna, która zbierała podpisy na poparcie kandydatury Adriana Nadolskiego do programu Taniec z gwiazdami – wspomina nasza czytelniczka. Było to w centrum Gdyni. Zapytałam się jej, po co to robi, a ona mi odpowiedziała, że wszyscy fani chcą zrobić Adrianowi niespodziankę. Pojechać z podpisanymi nazwiskami do producentów programu i zarekomendować jego uczestnictwo.

Dodatkowo "fani" spamują też skrzynki na serwisach społecznościowych. W mailach proszą o poparcie kandydatury Adriana. Oto treść jednego z łańcuszków:
Kochani już niebawem na ekranach naszych telewizorów pojawi się kolejna edycja programu – Taniec z gwiazdami. Każdy z nas zapewne w poprzednich edycjach mógł podziwiać swojego faworyta u i ulubieńca. Moim, naszym ulubieńcem jest Adrian Nadolski. Finalista programu Big Brother 4.1, model, humanista, intelektualista, a zarazem nieco skandaliczna postać świata medialnego, to odpowiedni materiał na uczestnika kolejnej edycji programu – Taniec z gwiazdami! Nie wiem jak Wy, ale ja chciałbym zobaczyć Adriana na parkiecie! Nie jest nas mało! Adimaniacy - to prawie 8-tysięczna grupa fanów! Postanowiliśmy wysłać list do producentów show i zarekomendować Adriana.
Jednak mój jeden list to za mało by wpłynąć znacząco na producentów. Prosimy o wsparcie! W odpowiedzi na mój list, napisz, czy chcesz aby Adrian wystąpił w programie i podpisz się imieniem i nazwiskiem. Zamierzamy wysłać petycję do zarządu TVN-u i czekać na jej pozytywne rozpatrzenie.

Nieźle odpłynęli - "humanista, intelektualista"...

[pudelek.pl]

"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Ice

CytatJednak TzG jest ta innych zasadach, niż profesjonalne konkursy tańca.

No o tym to raczej wiadomo od dawna. :)

A Nadolskiego to bym wykluczył całkowicie z listy nieoficjalnych uczestników. :) Chociaż z jednej strony to wcale nie byłby głupi pomysł.  :devil:

Tkk_Bolly

TVN codziennie ujawnia jedną gwiazdę i tak wczoraj ujawniony został
Bartosz Kasprzykowski (Ranczo, Teraz albo Nigdy, Magda M., Halo Hans)
Dziś
Weronika Książkiewicz (BrzydUla, Prawa Miasta, Ranking Gwiazd, Gwiazdy tańczą na lodzie II. oraz wiosną zagra główną rolę w serialu Rajskie klimaty na TVP2 o czym media informują dziś)
Partner Weroniki-Rafał Maserak(edycje 1,2,3,5,7,8 no i teraz 9)

Narazie gwiazdy przyzwoite teraz tak z ciekawości zobaczyłem plotki i tam Bartek i Weronika byli, a nazwiska, gwiazd w plotkach nie są obiecujące, oprócz nich, z małymi wyjątkami.Zobaczymy o kim dowiemy się jutro :hmm:

Kuba 942

Dziewiąta edycja "Tańca z gwiazdami" potrwa o tydzień krócej niż zwykle. W programie pojawi się tylko 12 par. Na pewno zatańczą Weronika Książkiewicz i Bartosz Kasprzykowski.

Zmieni się także formuła pierwszego odcinka. W indywidualnym tańcu zaprezentują się wszystkie pary. Do show mają wrócić także tancerze znani z pierwszych edycji.

Program pojawi się na antenie TVN w marcu. Poprowadzą go Katarzyna Skrzynecka oraz Piotr Gąsowski. W jury zasiądą Iwona Szymańska-Pavlović, Beata Tyszkiewicz, Zbigniew Wodecki oraz Piotr Galiński.

[Wirtualnemedia.pl]

Showmag

"Taniec z Gwiazdami 9": oficjalna lista uczestników
Telewizja TVN oficjalnie ogłosiła listę uczestników, którzy wezmą udział w 9 edycji reality show "Taniec z Gwiazdami".

Więcej: https://showmag.info/2009/02/20/taniec-z-gwiazdami-9-oficjalna-lista-uczestnikow/

Kuba 942

Jay Delano, ciekawie. Czy on jest popularny tylko w Polsce? Bo jego piosenki są dość znane i często słyszane w Esce, czy RMF Maxxx.
Wśród "gwiazd" są też i osoby których nie znam (pewnie z jakiś seriali). Nie jest źle jeszcze pod względem uczestników w IX edycji.
Ciekawe czy będą tańczyć na upie*dolonym parkiecie  :ubaw:

joker

Ja znam tylko Monikę Richardson oraz Weronikę Książkiewicz... resztę z nazwiska nie kojarzę ani trochę :/

Kuba 942

Spada oglądalność TzG i Joś. Według badań AGB NMR wczorajszy odcinek IX edycji Tańca z Gwiazdami oglądało w grupie 4+ ,4,2 mln osób (25,08% udziałów) a w grupie 16-49 1 952 782 widzów (24,28 proc. udziałów).
Jak oni Śpiewają; Grupa 4+ 3 555 698 widzów (24,16% udziałów), grupa 16-49 1 351 547 widzów  (19,80% udziałów)
Mam nadzieję, ze to już zbliża się koniec tych programów. Ale pewnie TVN jeszcze zorganizuje jubileuszową 10 edycję.

Wczorajszy odcinek TzG trochę oglądałem, i coś się stało, ze Weronika Książkiewicz zrezygnowała, jednak nie oglądałem w momencie kiedy ogłaszała rezygnację. Co się stało? Coś ze zdrowiem?

Ice

Ze zdrowiem. Więcej nie wiadomo. Bynajmniej nic o tym nie wiem, bo w programie nie podała bezpośredniej informacji odnośnie swojej choroby.

Dziesiąte edycja jest niemal pewna. Programy oglądane są, będą produkowane do samego końca dopóki będzie cienko z oglądalnością. I wale mnie to nie dziwi. Jednak porównując sobie debiut JOŚ i TzG to jednak lepsze moim zdaniem jest JOŚ jeśli chodzi o takie programy.

chatiflatt

Kiedy Tyszkiewicz palnęła kolejny ze swoich żartów niewypałów na jego temat, coś o murzynkach, Delano roześmiał się i susząc zęby poleciał do green roomu. A w green roomie w taki sposób podziękował za komentarze: "Polski to je badzo trudna jazyk, ale piakny a ja ucza sie go"  :kreci:
Lizydupstwo się opłaciło? Przeszedł dalej?
Barbara Weston