Taniec z Gwiazdami 09

Zaczęty przez Showmag, Pn, 07 Lip 2008, 05:38:55

Showmag

Powstanie "Taniec z Gwiazdami 9"?
Jeszcze nie rozpoczęła się ósma edycja "Tańca z Gwiazdami", a już pojawiły się informacje, jakoby miała powstać dziewiąta edycja reality show.

Więcej: https://showmag.info/2008/07/07/powstanie-taniec-z-gwiazdami-9/

Kuba 942

Oby tylko nie powstała ta 9 edycja.Zamiast tego mogliby dać jakiś inny Reality np.Agent albo coś co jeszcze w Polsce nie było,a nie kolejna edycja mojego nie ulubionego Tańca z Gwiazdami.Tyle,że tak podaje Super Ekspres więc to tak dokładnie na szczęście jeszcze nie wiadomo.

Exile

9. edycja tylko wtedy, gdy byłby to rodzaj "all-stars" - trochę zwycięzców i bardziej lubianych par z poprzednich edycji.

chatiflatt

oj, to jakby mieli wypłacić za każdy odcinek takie kolosalnie duże gaże to wpływów za reklamy by zabrakło :P
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Showmag

"Taniec z Gwiazdami 9" wiosną 2009
Wiosną przyszłego roku stacja TVN wyemituje kolejną edycję "Tańca z Gwiazdami".

Więcej: https://showmag.info/2008/08/25/taniec-z-gwiazdami-9-wiosna-2009/

Kuba 942

No i kolejna edycja tego programu  :plask:
Mogli by dać coś świeżego,zamiast tego. Jakoś ja od początku nie przepadam za tym programem. Ale póki widzowie chcą to oglądać i wysyłają sms-y program będzie trwał  :(

Showmag

"Taniec z Gwiazdami 9": pierwsze nazwiska gwiazd
Tabloid "Super Express" opublikował pierwsze nazwiska osób, które być może wezmą udział w dziewiątej odsłonie "Tańca z Gwiazdami".

Więcej: https://showmag.info/2009/01/10/taniec-z-gwiazdami-9-pierwsze-nazwiska-gwiazd/

chatiflatt

pudelek.pl twierdzi że pojawi się też Natalia Rybicka, młoda aktorka.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Showmag

"Taniec z Gwiazdami 9": kolejne spekulacje
"Fakt" opublikował potencjalną listę uczestników dziewiątej edycji reality show "Taniec z Gwiazdami".

Więcej: https://showmag.info/2009/01/12/taniec-z-gwiazdami-9-kolejne-spekulacje/

Kuba 942

Z roku na rok lista ta wygląda coraz gorzej...choc to jeszcze nie jest oficjalna lista podana przez TVN.
CytatŁukasz Garlicki, Marcin Chochlew, Joseph Seeletso, Natalia Rybicka
Kto to jest? Gwiazdki jakiś polskich tasiemców?
A Kupicha ma dość kasy. Więc po co mu występ w TzG. Jeszcze jest niestety na tym naszym polskim "topie"

Showmag

Hakiel wróci do "Tańca z Gwiazdami"?
Czy Marcin Hakiel powróci do udział w reality show "Taniec z Gwiazdami"? Tabloidy rozpisują się, że pogarszająca się sytuacja finansowa Kasi Cichopek i Marcina Hakiela, może skłonić go do powrotu do porzuconego widowiska.

Więcej: https://showmag.info/2009/01/21/hakiel-wroci-do-tanca-z-gwiazdami/

Ice

Cytat: Kuba 942 w Wt, 13 Mar 2009, 16:46:42
Z roku na rok lista ta wygląda coraz gorzej...choc to jeszcze nie jest oficjalna lista podana przez TVN.
CytatŁukasz Garlicki, Marcin Chochlew, Joseph Seeletso, Natalia Rybicka
Kto to jest? Gwiazdki jakiś polskich tasiemców?
A Kupicha ma dość kasy. Więc po co mu występ w TzG. Jeszcze jest niestety na tym naszym polskim "topie"

A co Cię obchodzi co robi Kupicha ze swoją karierą? :D Jak chce to niech idzie. :)  I niech sobie będzie na tym topie. Mnie to dynda. :]

Natalia Rybicka to aktorka, gra w świetnym serialu TVP - ''Londyńczycy'', Marcin Chochlew to aktor serialu ''Na Wspólnej'', prócz grania w tym tasiemcu udziela się w teatrze, Łukasza Garlickiego możemy OBECNIE oglądać w ''BrzydUli'', Joseph Seeletso to kucharz DDTVN z tego co wiem.

I zamiast pisać czasami takie głupotki, warto na początku, jeśli się czegoś nie wie, czasami poratować się Googlami. :) A one płatne nie są. :P

Kuba 942

Cytat: Ice w Śr, 21 Mar 2009, 15:43:10
Joseph Seeletso to kucharz DDTVN z tego co wiem.
Aha, to ten Józek :)

Cytat: IceI zamiast pisać czasami takie głupotki, warto na początku, jeśli się czegoś nie wie, czasami poratować się Googlami. :) A one płatne nie są. :P
Wiem wiem od szukania w Google głowa nie boli, jednak napisałem tak by pokazać, że to nie są gwiazdy, tylko jakieś tam 'gwiazdeczki' których większość (tak jak ja) nie zna. Moje zdanie na temat tego programu każdy zna. I tak wiadomo już, że TVN spokojnie będzie chciał dociągnąć do jubileuszowej 10 edycji, nie ważne czy z Kupichą, Dodą czy z jakimś mniej znanym aktorem z jakiegoś polskiego serialu.

Ice

Tylko należy pamiętać, że tak jest od dawna. :) Niektóre gwiazdy - te bardziej znane - nie chcą brać udziału w takich programach, więc produkcja sięga po aktorów serialowych :) I nie uważam, że to coś złego. ''Tańca...'' nie lubię, ale uważam, że ta edycja pod względem doboru uczestników może być nie zła.

chatiflatt

Cytat: Kuba 942 w Śr, 21 Mar 2009, 17:46:32
Cytat: Ice w Śr, 21 Mar 2009, 15:43:10
Joseph Seeletso to kucharz DDTVN z tego co wiem.
Aha, to ten Józek :)
gwiazdy się pokończyły :plask:
Barbara Weston