Big Brother 6?

Zaczęty przez Showmag, Śr, 02 Kwi 2008, 11:04:23

Kuba 942

Pudelek ma rację. By program mógł odnieść sukces potrzeba by było pieniędzy. Drogie pomysły i realizacja bardzo ciekawych zadań. Poza tym dobry dobór uczestników i brak jakichkolwiek manipulacji. Niski budżet ostatnich edycji BB, brak zadań spowodował, że program tracił na oglądalności. Czwórka jeżeli by chciała wrócić do Big Brothera do może tak jak proponowali niektórzy z forumowiczów, w innej formie np. Bitwa czy The Wall.

Showmag

TV4 nie bylo stac na normalne zadania w BB4-5, a stac by ich bylo na Bitwe?
Litosci.

Toni

Ja proponuję 6.edycje z mottem "Rodzina i przyjaciele" o którym już pisałem (pomysł 6.edycji Big Brother'a w Holandii)
Coś zupełnie innego.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Joel

CytatTV4 nie bylo stac na normalne zadania w BB4-5, a stac by ich bylo na Bitwe?
Litosci.
ATM+TV4 specjalizuje sie w kontrowersjach na każdym polu więc zrobienie kontrowersynej bitwy nie byloby trudne :P
Nie trzeba zreszta wysilac sie nad wymyslaniem zadań -stworzenie fajnych pojedynków z elementami a'la Fear Factor byłoby ciekawsze xD

Ale nie ma sie co łudzic ... TV4 może stworzyc ten show na poziomie, ale ... [dopisac  wg uznania]
Poczekajmy do J&J -jesli ten program odniesie stosunkowo duzy sukces, to wg mnie powstanie BB6 (choć obu tych programow osobiscie nie mam ochoty ogladac)

BTW szczerze mówiąc nie wiem czemu napisalem posta w tym temacie :P. Może to głupie ale od czasu BB5 PL ten show,niezaleznie od kraju, wydaje mi sie totalnie glupi i bezsensowny (bez urazy dla fanow programu). Ale to tylko moja subiektywna opinia ;)

Kuba 942

Ja byłbym za jeżeli za to nie weźmie się ATM. Na TVN szans niestety nie ma,a w Polsacie tego programu sobie nie wyobrażam (a jeszcze bez ATM-u)
Ale raczej na szóstą edycję w Polsce się nie zapowiada. Czwórka może i by chciała, bo jednak dla nich te wyniki były nawet przyzwoite.

DJ Ice

CytatCzwórka może i by chciała, bo jednak dla nich te wyniki były nawet przyzwoite.

Zarząd TV4 jakby chciał szóstą edycję na tą jesień zleciłby ją Endemolowi. Widocznie nie chcieli ponieważ wyniki piątej edycji były bardzo słabe i ZNACZNIE ZANIŻAŁY OGL¡DALNOŚĆ w danych pasmach.

chatiflatt

Powiedzmy sobie szczerze.
Jeśli się oszczędza na produkcji to przynajmniej [PRZYNAJMNIEJ!] powinno się zaserwować ciekawych ludzi, aktywnych, otwartych, a jednącześnie "myślących". Wiem, to trudne, ale jednakowoż w 1.edycji Agenta była bardzo fajna ekipa. Jakoś musiano ich wybrać, jakoś musieli przejść przez casting, i jakoś ten casting ktoś musiał poprowadzić.

Nie było ani tego, ani tego, więc po co przepłacać?..
Nie tęsknię za kolejnymi edycjami.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Arturess

Witam :) wiadomo coś już na temat Big Brother 6 ?? Czy jest szansa , że pojawi się wiosną 2009 ?? Mam nadzieję, że tak bo likwidacja tego programu byłaby wielką porażką, tym bardziej ,że program na świecie osiąga już wiele edycji...niech się ktoś w końcu za to weźmie... :P

DJ Ice

CytatWitam  wiadomo coś już na temat Big Brother 6 ??

Nie. Program (na razie) nie będzie kontynuowany.

CytatMam nadzieję, że tak bo likwidacja tego programu byłaby wielką porażką, tym bardziej ,że program na świecie osiąga już wiele edycji...

A to dlaczego? Porażką można nazwać edycje produkowane przez Endemol i ATM dla Czwórki. Nie wiem czy wiesz, ale piąta edycja miała NAJGORSZĄ oglądalność spośród wszystkich edycji BB w Polsce. Więc jeżeli Endemol ma zrobić tak partackiego ''Big Brothera'' to niech lepiej nie robią.

Ale w sumie jest mi to obojętne. Zresztą tak zniesmaczony jestem tym programem w wykonaniu wyżej wymienionych producentów, że nie chciałbym go nawet widzieć przez najbliższe lata. Chyba, że zmienią się osoby, które brałyby się za produkcje takich programów na serio - wtedy mogą robić, choć i tak nie mamy na to wpływu.

Toni

Nie sądzę,żeby 6.edycja miała pojawić się na wiosnę i to w dodatku w TV4. Wyniki oglądalności to beznadzieja total nawet jak na TV4!
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Toni chyba masz rację.
Nic się nie dzieje. BB zszedł na psy,
to chyba KONIEC TEGO RS W POLSCE :(  :kreci: :bye:

DJ Ice

Ale to chyba dobrze, bo takiego programu nie chciałbym ponownie oglądać. ;)
Zresztą - nikt z nas nie siedzi w Czwórce. Może kiedyś powrócą do tego formatu - nic nie jest ostatecznie przesądzone, ale osobiście nie wyczekuję na polską wersję. Będzie to będzie, nie to nie - nie ma nad czym płakać.

Damian

A może "Czwórka" coś planuje?
kto to wie...  :obrazony:
Choc powiem szczerze jak to ma byc
program typu siedzą na tarasie palą i obgadują to wole tego nie oglądac...
Kiedys nikt nie pomyslał by że "Wielki Brat" może nudzic az tak bardzo...
A teraz. . .
:nie!: ehh ...

Kuba 942

Cytat: Damian14ch w So, 27 Gru 2008, 21:38:17
A może "Czwórka" coś planuje?
Jak by planowała, to byśmy już o tym wiedzieli, bo kiedy np. maja castingi przeprowadzić, dzień przed?
Tak jak pisze Ice może kiedyś powrócą do BB jednak to na 100 % nie stanie się tej wiosny.

Damian

A może to kolejna edycja "VIP",
ale niewiem skąd wzięliby tych VIP'ów ...
może...
:yeah: