Jolanta Rutowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:00:23

Kuba 942

Seksowna  :ubaw:
Oczekiwana sesja roku?? wątpię by mężczyźni kupujący tą gazetę tak oczekiwali na Jolę, chyba, że jej "fani"

Pudelek

Widziałem jej sesję na pudelku lub ukaraj i przyznam, że sesja może i nie jest jakaś wyjątkowa ale i tak Jola wyszła dość seksownie biorąc pod uwagę, że czasem wygląda jak rozczochrany przypalony potwór z krogulcami u ręki. Zdecydowanie sesja na plus.

chatiflatt

Co to photoshop może zrobić z człowiekiem :D
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Goku

Co ta kasa robi z pusta... Znaczy się ludźmi ;). Mam nadzieję, że teraz Sylwia razem z Danielą pojawią się gdzieś w mediach i publicznie nawrzucają na Rutowicz,  bo zasłużyła  :boks:

Jason

Cytat: Goku w Śr, 10 Gru 2008, 00:19:25
Co ta kasa robi z pusta... Znaczy się ludźmi ;). Mam nadzieję, że teraz Sylwia razem z Danielą pojawią się gdzieś w mediach i publicznie nawrzucają na Rutowicz,  bo zasłużyła  :boks:
no ale teraz mnie rozbawiles? O tych 2 laskach juz nikt nie pamieta, ja nawet (choc kazdy odcinek bb oglądalem) nie pamietam ktora jest ktora. heh. I co one mają do tego z resztą? Uderzasz do tego, ze Jola mowila, ze sie nie rozbierze a one sie rozebraly i je za to zjechala w programie? No to cie dziecko drogie informuje (bo 13 latkom CKMu nie sprzedadzą, wiec mozesz nie wiedziec) iż Jolka sie nie rozebrala i cyckow i krocza calej Polsce nie pokazala, jak te 2 panny.

Jola to zwyciezczyni wszystkich 5 edycji BB. To ona wygrala caly ten program! Zrobila najwiekszą karierę i jest najwiekszą gwiazdą bb i nikt temu nie zaprzeczy.

Czasem gdzies cos o uczestnikach 1 edycji slychac, rzadziej o wiele o drugiej. Z trzeciej to tylko Frytka, z piatej nikt o reszcie z 4 tez nic nie slychac, pamieta ktos jeszcze Lernatowitch? TYLKO JOLA!

Kuba 942

Cytat: Jason w Wt, 16 Gru 2008, 20:50:45
Czasem gdzies cos o uczestnikach 1 edycji slychac, rzadziej o wiele o drugiej. Z trzeciej to tylko Frytka, z piatej nikt o reszcie z 4 tez nic nie slychac, pamieta ktos jeszcze Lernatowitch? TYLKO JOLA!
Niestety to Jola zrobiła najwięcej szumu i niestety wciąż go robi. Ja myślę, że ktoś stoi za jej plecami i robi wszystko byle by tylko było głośno o Joli. Ta zagrywka z tym koniem czy nosorożcem była autorstwa producentów  edycji BB z TV4, ATM Grupy. Po przecież to oni dali ją Jolancie w BB 4.

Cytat: JasonJola to zwyciezczyni wszystkich 5 edycji BB. To ona wygrala caly ten program! Zrobila najwiekszą karierę i jest najwiekszą gwiazdą bb i nikt temu nie zaprzeczy.
:ubaw: może i teraz jest pamiętana i kojarzona z Big Brotherem, ale czy zwyciężczyni wszystkich edycji. Moim zdaniem nie.
Widzę nie pamiętasz jak popularni po wyjściu z domu Wielkiego Brata byli uczestnicy pierwszej edycji. Wtedy Big Brothera nie oglądało jakiś tam 600 tysięcy tylko parę milionów. Myślisz, że za 6 lat ktoś będzie pamiętał o Joli Rutowicz? Pewnie tak jak teraz pamiętają Janusza, Klaudiusza, Gulczasa i spółkę, albo nawet słuch zaginie tak samo jak o uczestnikach BB2. Wiele osób do dziś nie zna Joli Rutowicz. U Kuby Wojewódzkiego który ostatnio lubił 'jeździć" po Joli często goście mówili, że nie wiedzą kto to Jola Rutowicz.

Niestety znaleźli się tacy ludzie jak fani Jolanty którzy są wielce oburzeni bo Jola nie wygrała BB Vip, bo odpadła szybko z GTnL. Uważają ją za gwiazdę, którą nie jest. Nie rozumiem jak taka postać może robić taką furorę. Ja jestem ciekawy co do opinii czytelników CKM na Jolę. Myślę, że za bardzo się nie ucieszyli.

Showmag

Jolanta Rutowicz antykrólową tygodnika "Wprost"
Tygodnik społeczno-polityczny "Wprost" opublikował ranking wzlotów i upadków 2008 roku.

Więcej: https://showmag.info/2008/12/20/jolanta-rutowicz-antykrolowa-tygodnika-wprost/

Goku

Cytat: Jason w Wt, 16 Gru 2008, 20:50:45No to cie dziecko drogie informuje (bo 13 latkom CKMu nie sprzedadzą, wiec mozesz nie wiedziec) iż Jolka sie nie rozebrala i cyckow i krocza calej Polsce nie pokazala, jak te 2 panny.

Po pierwsze - dla twojej wiadomości, nie mam 13 lat, a to że ci nie chcieli sprzedać CKMu to nie moja wina. Po drugie - jakoś nie zauważyłem, żeby one swoje krocze w którymś czasopiśmie pokazały, a biust w dzisiejszych czasach nie jest czymś co "gwiazdy" ukrywają ;). To że Jola ma obwisłe i pomarszczone tak, że ich nie chciała pokazać to już nie moja wina.

A tak w ogóle to założę się, że to był najgorzej sprzedający się CKM w historii. Pewnie tylko fani Jolanty, ci którzy byli ciekawi oraz zoofile lubujący się w koniach to kupili xD.

Showmag

Wspomnę jeszcze o rzeczy najważniejszej w tej sprawie. Otóż Jola częstokroć wspominała o tym, że nie chce "żeby jakiś facet walił sobie w parku patrząc na jej zdjęcia" (cytat).
Przepraszam bardzo, ale sesje w CKM-ie i Playboyu - niezależnie jaka by to sesja nie była - to niby czemu mają służyć? Że niby ludzie kupują to dla wartości literackiej dzieła? Dla oprawienia fotografii w ramki, powieszeniu ich w Centrum Sztuki Współczesnej oraz podziwianiu artyzmu twórcy i kunsztu pracy artysty i modelek przez rzesze niebagatelnej klienteli?
Nie bez kozery nazywa się tego typu czasopisma "świerszczykami". Tym bardziej zdjęcia kobiety w lateksowych wdziankach, uwiązanej do krzesła i z pejczem u boku, okraszone podpisami "Uwielbiam takie klimaty, tak więc wiążcie mnie jeszcze" czy "Byłam wiązana do krzeseł, zakładano mi kajdanki"... Wiadomo kto i po co to kupuje.

Choć osobiście trudno mi zgadnąć, jaki stary perwer chciałby robić to, patrząc sobie na Jolantę R., a nie sądzę, zeby fani Jolanty mieli takie upodobania w tak mlodym wieku. Choć przypominając sobie jednego z nich - ciężko nie stwierdzić, że w dzisiejszych czasach po dzieciakach wszystkiego można się spodziewać.

Tkk_Bolly

Cytat: Goku w Wt, 23 Gru 2008, 12:31:03
Cytat: Jason w Wt, 16 Gru 2008, 20:50:45No to cie dziecko drogie informuje (bo 13 latkom CKMu nie sprzedadzą, wiec mozesz nie wiedziec) iż Jolka sie nie rozebrala i cyckow i krocza calej Polsce nie pokazala, jak te 2 panny.

Po pierwsze - dla twojej wiadomości, nie mam 13 lat, a to że ci nie chcieli sprzedać CKMu to nie moja wina.
Błagam Cię Goku dyskutuj na poziomie chociaż minimalnym, ale na poziomie.Ale dyskusja w stylu
Forumowicz1:Doda jest brzydka
Forumowicz2:Nie no Ty jesteś brzydki
To w takim uproszczeniu odnośnie fragmenty "a to że ci nie chcieli sprzedać CKMu to nie moja wina"
A tak btw. Goku Ty nie masz 13 lat zgadza się, ale chyba 14. Więc nie mogli Ci spzedac CKM-u chyba, że widziałeś skany w necie :los:

Aaragon błagam nie przywołuj jako przykład tego fana Jolanty, bo myślac tak prosto można powiedziec, że np Madonna ma wśród swoich fanów 100 pedofili.Bez sensu takie argumentowanie

Showmag

Cytat: Aaragornnie sądzę, zeby fani Jolanty mieli takie upodobania w tak mlodym wieku
To chyba powinno wyjaśniać wszystko?

Nie bardzo rozumiem, co wspólnego ma pedofilia o z Jolantą Rutowicz? Chodziło mi tylko i wylącznie o przedwczesne UPODOBANIA (i nie o pedofilię, zoofilię, a o S/M), a co za tym idzie, powątpiewanie: KTO KUPI to wydanie CKM?
Skoro zakladam, że fani Jolanty takich upodobań nie mają, a starzy perwersi raczej w osobach typu Jolanta R. nie gustują, to wątpię w dobrą sprzedaż tego numeru czasopisma.
A że po dzieciakach RÓŻNYCH rzeczy można się spodziewać to już inna broszka - i tylko dlatego wtrąciłem wątek Miedzia M.

Jeśli zaś zakładasz, że moja wypowiedz jest stwierdzeniem, że wsród fanów Joli przeważają zoofile i pedofile, to nie wiem na jakiej PODSTAWIE takie wnioski wyciągasz i proszę Cię bardzo: nie myśl tak prosto.
A propo wspomnianej przez Ciebie "dyskusji na poziomie".... To jaki jest Twoim zdaniem poziom rozmowy zaserwowanej przez Ciebie?

Goku: Nie mam 13 lat
Tkk_Bolly: Ty nie masz 13 lat zgadza się, ale chyba 14

Cytat: Tkk_Bollydyskutuj na poziomie chociaż minimalnym, ale na poziomie

Pudelek

Cytat: pudelek.plJOLA: "Leszczyński jest żałosny!"
Słowa kluczowe: Jola Rutowicz, Jolanta Rutowicz, Robert Leszczyński

Wydaje się, że główną przyczyną, dla której Jola Rutowicz i Gosia Andrzejewicz stały się przyjaciółkami jest to, że obie mają podobne problemy z oceną rzeczywistości i umiejscowieniem się w niej. Wydaje się nawet, że Rutowicz zaczyna odpływać już bardziej niż jej Gocha (a to naprawdę wyczyn).
Na swoim oficjalnym blogu podsumowuje mijający rok (tradycyjnie już w trzeciej osobie, żeby wyglądało to na "głos ludu"). Z tej okazji atakuje media oraz... Roberta Leszczyńskiego:
Koniec roku zbliża się dużymi krokami i już tradycyjnie wszystkie gazety bez względu na jakość papieru robią podsumowania tego roku. Bez zaskoczenia we wszystkich "Klapach", "Upadkach" i innych wymyślnych rankingach w pierwszej czołówce Króluje Jolanta. Dlaczego bez zaskoczenia? Dlatego że te wszystkie szmatławce tworzą zakłamani bajkopisarze którzy ze śliną cieknącą z pyska czekają aż Jola znów gdzieś się pojawi aby mogli o niej napisać. Bo wiedzą, że temat się sprzeda. I chodź [pisownia oryginalna!] to dzięki niej mieli czym zapełniać strony nie doceniają tego, ale gdyby bliżej się temu przypatrzeć i zastanowić to chyba dobrze że Jola zajmuje miejsca w tych złych a nie dobrych Rankingach, przecież te wszystkie rankingi tworzą ludzie pokroju Robert Leszczyński (buhahahahahaha). Nie można wymagać od tak żałosnych ludzi aby dostrzegli WSPANIAŁOŚĆ (pod każdym względem) Jolanty oni nie są tego godni. Ten Rok Należał Tylko i Wyłącznie do JOLANTY RUTOWICZ!!!
Czym Leszczyński naraził się Jolce? Chodzi pewnie o jego wypowiedź w TV4 z połowy października. Powiedział wtedy: "Jest przerażająca! To noc żywych trupów i Halloween w jednym!"

DJ Ice

To może i ja wtrącę swoje trzy grosze, chociaż nie wiem czy powinienem...

Zadam najpierw pytanie do @Tkk_Bolly - co ma wiek do poziomu dyskusji? Z tego co widzę Ty razem z @Jason również nie popisaliście się wysokim poziomem podawanych 'argumentów'. :) ;)

Ja powiem tak - Jolka jest osobowością medialną jakiej jeszcze u nas w tym szarym, nudnym ''SzZoOŁ BiIznEeeSIe'' - nie było. Tylko teraz sobie pomyśleć co sobą ona reprezentuje. Nie ważne. Już o tym pisałem. Powtarzać się nie będę.

J.R nie jest oczywiście żadną wielką gwiazdą, bo to pojęcia na pewno nie należy przypisywać osobom jej pokroju. Jednak nie byłbym taki pewny jakoby rzekomo Jolanta Rutowicz zniknęła z salonów po kilku latach. Obserwując to co dzieje się wśród ''sław'' można zauważyć, że dopóki popyt na Jolantę będzie i będzie nadal odprawiać swoje - cóż - udawane, wyreżyserowane akcje - to będzie nadal pojawiała się na łamach pism plotkarskich i na wszelakich portalach. Druga opcja jest taka, że ŻADEN menadżer nie będzie nią już później zainteresowany. Po prostu Jolanta się 'wyczerpie' a oni znajdą sobie inną gwiazdę... To była odpowiedź do @Kuby942.

Oczywiście to taka analiza. Wiem tylko, że Jolanta nie jest taka święta jak może się to wydawać. Wystarczy po prostu spojrzeć na to nieco inaczej. :) Albo trzeba było uważnie oglądać ''Big Brothera'' i czytać wszystkie plotkarskie ścierwa i wyciągać wnioski.  :aniolek:  :cwaniak:

Tkk_Bolly

DJ Ice może mógłbyc przeczytac jeszcze raz mój post na spokojnie. Może wtedy zauważysz, że nie łączyłem wieku z poziomem dyskusji. :hmm: Albo zacytuj moje słowo najlepiej, gdzie tak napisałem
Chodziło mi o to jak 14 letni Goku czytał CKM, gdzie mu to sprzedali. Nie mogą sprzedawac tego typu gazet dzieciom.

I nierozumiem Aaragorn tego naskoku i znowu schemat typowy dla onetu, "oskarżyciel" jest taki sam, a nawet gorszy jak ten którego "oskarża" .A w tym wypadku raczej doradza jak ma nie robic. Chce dobrze, a wychodzi... mniejsza o to, bo to rpzecież nie na temat.

Wiedział, że wielokrotnie będzie przyłowywany Miedziu(?) w różnych dyskusjach i się nie myliłem :sciana:Aaragornie akurat za bardzo do Ciebie  nie mam pretensji o nic, ale dla wielu osób Miedziu bedzie reprezentował fanów Joli, dlatego tak napisałem, aby nie było nie domówień
Nie zakładam, że uważasz, że wśród fanów Joli przeważają zoofile i pedofile. Nie napisałem tego

MatyFC

Wyobrażenie, co niektórych na temat Fanów Jolanty jest bardzo mylne, ale w sumie nic dziwnego, najłatwiej jest myśleć, że Fani Joli to dzieciaki, które jeszcze mają problem z trzymaniem moczu. ALE TAK NIE JEST!!!!

Prowadzę Autoryzowanego Bloga Fanów Jolanty i mam kontakt z najbliższymi i najbardziej zaangażowanymi fanami i wierzcie lub nie ale wszyscy już dowód odebrali ;)