Mam Talent! 2

Zaczęty przez Showmag, Cz, 16 Paź 2008, 15:30:40

Showmag

"Mam Talent! 2" już na wiosnę?
Obecna edycja popularnego show wkroczyła dopiero w fazę półfinałów i programów na żywo, a TVN już toczy rozmowy w sprawie kolejnej edycji.

Więcej: https://showmag.info/?p=5620

DJ Ice

To było do przewidzenia. :) Miszczak wspomniał w którymś z wywiadów, że jeżeli edycja pierwsza odniesie sukces tej jesieni, program będzie kontynuowany. Nie dziwi mnie to. :)

Showmag

Jak zwykle zamiast emitowac jedną edycje na rok, beda ekspoatowac format do granic mozliwosci, racząc nas nowa edycją wiosną i jesienią... Do znudzenia.

Kuba 942

Też się tego spodziewałem. Bardzo dobre wyniki oglądalności, duże zainteresowanie programem. Tylko szkoda, że będzie raczej tak jak pisze powyżej Aaragorn. System jesień-wiosna, jesień-wiosna, spowoduje, że dobry format jakim jest Mam Talent w końcu się znudzi. A szkoda, ale czemu się dziwić. Jury też coś chyba mówiło o kolejnych edycjach

chatiflatt

...aż w 3 edycji podczas kastingów kandydaci na gwiazdy będą mówić podczas nagrywania setek o swoich przyszłych karierach, jak w YCD.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Kuba 942

Według niepotwierdzonych informacji wynika, że druga edycja programu "Mam talent", która zdobyła ogromną popularność wśród polskich widzów pojawi się dopiero za rok.
– Chcielibyśmy mieć show w wiosennej ramówce, ale wszędzie na świecie "Mam talent" jest emitowany po jednej edycji rocznie – mówi Edward Miszczak, dyrektor programowy TVN-u. – Ostateczna decyzja w tej sprawie jeszcze nie zapadła – zastrzega.

Prawa do programu ma firma FremantleMedia Polska, która produkuje go dla stacji TVN. – Druga edycja będzie jesienią – mówi krótko Katarzyna Szałańska z FremantleMedia Polska, producentka "Mam talent".

Show transmitowane jest w sobotnie wieczory o godzinie 20:35.

[media2.pl]

To dobra wiadomość. Mam Talent to bardzo fajny program, ale lepiej by taki program był raz na rok. Nie znudzi się tak szybko.

Kuba 942

W następnej edycji powinien być taki zakaz brania udziału przez osoby które przeszły castingi do Mam Talent. Nawet te osoby którym powiedziano tak ale w półfinałach ich nie zobaczyliśmy. Tak jak jest w Jednym z Dziesięciu tam dopiero udział teraz brać mogą ci co brali udział przed 2000 rokiem.

Showmag

"Mam Talent!" wyłoni nowe talenty
Ze względu na długi okres przygotowań poprzedzających realizację reality show "Mam Talent!", druga edycja programu zostanie wyemitowana w TVN jesienią 2009 roku. O kolejnej odsłonie formatu wypowiedział się Wojciech Iwański, reżyser show.

Więcej: https://showmag.info/2008/12/03/mam-talent-wyloni-nowe-talenty/

Kuba 942

\Cieszy mnie ta informacja. Widać mejla mojego musieli przeczytać  :los:

Showmag

Widzowie chcą drugiej edycji "Mam Talent!"
Macroscope OMD zbadał preferencje Polaków dotyczące oczekiwań wobec ramówek stacji telewizyjnych.

Więcej: https://showmag.info/2009/02/11/widzowie-chca-drugiej-edycji-mam-talent/

Kuba 942

Miejsca i daty precastingów do drugiej edycji Mam Talent

4-5.04 Poznań - Hotel Trawiński, ul. Żniwna 2

21-22.04 Gdańsk - Filharmonia Bałtycka, ul.Ołowianka 1

25-26.04 Wrocław -Teatr Lalek, Plac Teatralny 4

9-10.05 Zabrze - Dom Muzyki i Tańca, ul.Gen. de Gaulle'a 17

16-17.05 Warszawa - Pałac Prymasowski, ul.Senatorska 13/15

Wszystkie precastingi odbędą się w godzinach 10:00 - 20:00.
UWAGA! Precastingi w Poznaniu, Wrocławiu, Zabrzu i Warszawie odbędą się w weekendy. Precasting w Gdańsku odbędzie się we wtorek i środę.

[mamtalent.plejada.pl]

Teraz zrobili jeszcze inaczej, najpierw precastingi (bez jurorów) wtedy najlepsi przejdą do castingów które będą już z jury (które pewnie pokażą w telewizji gdy zaczną emisję drugiej edycji). Ale by wystartować trzeba się zarejestrować na tej stronie castinowej: https://plejada.pl/mamtalent.html

a oto jak będą wyglądały po kolei etapy selekcji uczestników:
a) I etap – Castingi wstępne (Precastingi) w 5 miastach Polski, które zakończą się wyborem ok. 500 występów.
b) II etap – Castingi Jurorskie w 5 miastach Polski, które zakończą się Obradami Jurorów
i wyborem 40 występów.
c) III etap – 5 Półfinałów emitowanych na żywo, w których występy uczestników zostaną poddane ocenie Jury oraz głosowaniu telewidzów poprzez SMSy i telefony stacjonarne w TP.
W każdym odcinku znajdzie się 8 występów. Z każdego odcinka do Finału przejdą 2 występy – pierwszy, który otrzyma największą ilość głosów w głosowaniu SMS – owym i przez połączenia stacjonarne w TP (łącznie) oraz drugi, którego wyboru dokona Jury pomiędzy kolejnymi występami o najwyższej liczbie otrzymanych SMS – ów i przez połączenia stacjonarne w TP (łącznie) - wybór pomiędzy II i III miejscem. Do Finału przejdzie 10 występów.
d) IV etap – Finał, emitowany na żywo, w którym  pokazane zostanie 10 występów. Zostaną one poddane ocenie jury oraz głosowaniu SMSowemu telewidzów. Zwycięzcą programu zostanie wykonawca, którego występ otrzyma największą ilość głosów w głosowaniu SMS – owym i przez połączenia stacjonarne w TP (łącznie)

Kuba 942

Idzie ktoś z naszego forum na casting  :P ?

U mnie w mieście w odróżnieniu od minionej edycji powiesili plakat reklamowy który zachęca do wzięcia udziału w precastingu który odbędzie się w Gdańsku :)

chatiflatt

Jeżeli zawodowe granie na nerwach wykładowcom, przełożonym i znajomym jest talentem - to ja lecę na Senatorską 16.maja :D
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Kuba 942

Jury zostanie to samo. Ostatnio widziałem Foremniak w DDTVN i coś tam gadało MT.
Tutaj link : https://mamtalent.plejada.pl/18504,news,,1,malgosia_foremniak_o_nowych_talentach,aktualnosci_detal.html
O ile Wojewódzki i Chylińska o.k to Foremniak często mnie denerwowała

Kuba 942

wiadomo już co nie co na temat castingu który odbył się niedawno w Gdańsku. Wojewódzki ni by nieźle sypał tekstami :)
Ale no tak filmik z I edycji The best of jury Kuba Wojewódzki był super.