Opinie i relacje z odcinków

Zaczęty przez podmark, Pt, 19 Wrz 2008, 20:44:25

Kuba 942

Cytat: chatiflatt w Nd, 23 Lis 2008, 00:35:19
że ci ludzie święcie wierzą w to, iż ten program jest dla nich furtką do kariery.
Skończy się na nagraniu płyty która słabo zejdzie. Ludzie zapomną o nich tak jak o zwycięzcach Drogi do Gwiazd i taka będzie ich kariera.

Kuba 942

Od ostatniej gali to widzowie decydują kto odpadnie (wybierają nie z dwójki, tylko ze wszystkich uczestników) więc teraz wszyscy są nominowani, już za dwa tygodnie finał. Według mnie z programu może odpaść teraz Dymek, minionej gali odpadł Mateusz Krautwurst. A faworyci do wygrania? Ciężko mi wskazać. Obojętne mi to jest.

Rosa

Obejrzalem dopiero ostatnia gale i zgodzic sie moge z kims z Jury ktory powiedział, że każdy z tych uczestników jest lepszy niz ta panna z Blue Cafe. Naprawde wstyd że zespol z taka przeszlościa nie może znaleźć nikogo na poziomie do śpiewania.

chatiflatt

Ooo, nie słyszałem tego komentarza :D
Ale to niestety prawda :]
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Kuba 942

No to dziś z programu odpadła Kasia Muszyńska. Ogólnie dzisiaj galę oglądało się fajnie. Nickowi dali zaśpiewać Zbigniewa Wodeckiego, no ale w końcu coś polskiego dla niego. W finale gościem będzie Katie Melua i ... Kombi. A dziś była Kasia Kowalska. Przyznam, że spodziewałem się czegoś więcej co do gwiazd muzycznych w programie.
Najlepszy był tekst Tedego pytał się chyba właśnie Kasi i Kemora czy będą razem, oni odpowiedzieli, że później a Tede z Bisiorkiem na to, że popłaczą się jak Piróg  :ubaw:

Showmag

Zbliża się finał "Fabryki Gwiazd"
Już w piątek, 5 grudnia o 20:00 w Polsacie odbędzie się finał polskiej edycji programu "Fabryka Gwiazd".

Więcej: https://showmag.info/2008/11/29/zbliza-sie-final-fabryki-gwiazd/

Kuba 942

Wczoraj fajnie Nick wyskoczył z tym Obamą  :ubaw: Tede i Bisiorek nie mogli ze śmiechu
Co do mojego faworyta programu to wychodzi na niego Marta.
Wczoraj widziałem na widowni byłych uczestników m.in Ninę czy Marcina.S

Rosa

Szkoda tylko że odpadla Kasia, Wg mnie w finale nie powinno być Piotrka.
Kto wygra? Najlepszy jest chyba Nick ale ponieważ chciałbym aby to wygrał "nasz" czlowiek to jestem za Martyna lub Martą (zyskala u mnie w trakcie programu choć nieco razi jej zbyt rzucający sie w oczy tatuaż).
Oczywiscie wygraną traktuje jako zwykle odebranie samochodu bo na płytę wszyscy mają szanse i tylko czas pokaże który z finalistow się muzycznie obroni.

joker

Bardzo fajne wykonania w duetach, nie podobali mi się jedynie Romek i Kasia, reszta - genialnie! Wszyscy śpiewają super, ale jak już wspominałem kibicuję Martynie. Podzielam też po części zdanie Kasi Kowalskiej, która mówiła o tym, że na polskim rynku muzycznym brakuje facetów, dlatego z mężczyzn FG kibicuję Nickowi;)

mseptember

Przecież Nick nie nagra płyty po polsku. Polski rynek po angielsku?  :nie!:

chatiflatt

Wejdz do pierwszego lepszego sklepu z muzyką i obejrzyj półki z polskimi wykonawcami.
Jest to możliwe.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Rosa

Cytat: chatiflatt w Wt, 02 Gru 2008, 20:29:28
Wejdz do pierwszego lepszego sklepu z muzyką i obejrzyj półki z polskimi wykonawcami.
Jest to możliwe.
I co, sprzedają tam czarnych śpiewających po angielsku?

chatiflatt

W odpowiedzi na pytanie Polski rynek po angielsku? chodziło mi o to
https://empik.com/in-love-muzyka,prod1210355,p
Barbara Weston

joker

W The Jet Set zdaje się jest jakiś murzyn. Ale to już nawet nie o to chodzi, jak sami widzicie takiego zjawiska brakuje na polskim rynku, jeśli Nick by wygrał to mógłby to zmienić. A jeśli zrobi karierę międzynarodową to tym lepiej, bo będziemy mogli się szczycić, że robienie światowej kariery zaczął w Polsce i w naszej Fabryce Gwiazd.

chatiflatt

Nick nie zrobi w Polsce kariery, bo
- po pierwsze jest gejem,
- po drugie jest murzynem.
Żyjemy w Polsce.
Barbara Weston