Amazonki

Zaczęty przez podmark, Śr, 29 Cze 2005, 10:08:00

podmark

Nie tylko w reality "Amazonki" kamera byłą w toalecie: podczas "Dwóch Swiatów", "Baru", "Big Brothera" zainstalowano kamery w tym miejscu... Wszystko to nie dla podglądactwa, a dla bezpieczeństwa - uczestnik szwedzkiego reality show powiesił się w toalecie i od tej pory na całym swiecie instalują podgląd WC.

A ujęc z toalety się nie prezentuje w tv - to nie jest nienormalne i nieetyczne... A jeżeli Ty chcesz jeszcze kupowac filmiki, jak ktos załatwia swoje potzreby fizjologiczne to moja reakcja może byc jedna -  :vomit:

podmark

Włąsnie przed chwilą znalazłem w necię tę foteczkę - to tak jakby ktos chciał sobie powspominać czasy pierwszych reality shows w naszym kraju - letnia zabawa Amazonek :

joker

Pudelek

Zdjęcia Dawida Ozdoby w pracy:
https://pudelek.pl/artykul/5044/dawid_ozdoba_w_pracy/
Lubi chłopak robótki domowe. :los:

kris30l

Amazonki i Gladiatorzy to programy zdecydowanie lepszy od Baru .Uczesnicy  poczatkowo byli rozdzieleni na kobiety i mezczyzn .Pozniej bylo dobieranie sie w pary .W gladiatorach wybierali sobie partnerke faceci .A w amazonkach odwrotnie i to bylo fajne .

Showmag

Dawid Ozdoba o Edycie Herbuś: "Ona udaje, że mnie nie zna"
Ona - młoda dziewczyna z Kielc szukająca sławy i pieniędzy w stolicy. On - wzięty tancerz specjalizujący się w pokazach rozbieranych, uczestnik programu "Amazonki". Poznali się 6 lat temu podczas kręcenia reklamy ciasteczek. To była szaleńcza, pełna namiętności miłość. Dawid Ozdoba i Edyta Herbuś zakochali się w sobie od pierwszego wejrzenia. I równie szybko stali się wrogami.

https://showmag.info/?p=1350

Pudelek

Dawid Ozdoba znalazł sobie nowy sposób na promowanie. Objeżdza inne gwiazdki:

Ozdoba jedzie po Damięckim

Znany striptizer w Polsce, były chłopak Edyty Herbuś- Dawid Ozdoba, dał upust swoim emocjom i w "Super Expressie" ostro skrytykował striptiz w wykonaniu Mateusza Damięckiego (aktor rozbierał się na planie serialu "Teraz albo nigdy").

Ozdoba określił taniec Damięckiego jako żałosny- "to co on wyprawia jest żałosne. Rozbiera się jak, za przeproszeniem jakiś gej". Ozdobie nie przypadł do gustu także strój Zorro, w którym to Damięcki tańczy na scenie w nocnym klubie. Jak twierdzi, on sam nigdy by czegoś takiego nie założył.

Dawid, jako profesjonalista w tej dziedzinie (już ponad 10 lat "kręci" kobiety swoim tańcem) otwarcie mówi, że ani on, ani jego koledzy z grupy BadBoys nigdy nie zakładają żadnych strojów, jak np.strój Zorro czy strażaka.

No cóż, następnym razem zarówno reżyser jak i Mateusz powinni odezwać się do Dawida po porady. Może ten pokaże mu jak powinniem wyglądać profesjonalny striptiz.
ukaraj.pl

Może Dawid powinien prowadzić program razem z Frytką na Tele 5?! :los:

Kuba 942

A ja bym sobie ten reality chętnie obejrzał. W sam raz na wakacyjną nudę w TV gdzie lecą same powtórki. Pewnie sam program także nie jest drogi.

Damian

Znalazłem stronę na której można zobaczyć zdjęcia z programu , niestety nie są duże , ale zawsze to coś. Jest to strona o Dawidzie i Agnieszce , wystarczy wejść w zakładkę Historia Pary , a tam są zdjęcia z sześciu tygodni.
https://monika.groblica.w.interia.pl/

chatiflatt

Agnieszka jest już szczęśliwą matką i żoną. Bynajmniej nie Dawida.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Ediss

Już pod koniec marca w ATM Rozrywka wystartuje reality-show "Amazonki", który kiedyś kiedyś emitowany był przez Polsat i TV4.

Nie oglądałem tego programu, więc mam pytanie. Czy ten program emitowany był codziennie?

Katraaaa

Tak codziennie

Damian

Wow, szybko! Chociaż wolałbym najpierw zobaczyć Dwa Światy, ale super że tak szybko. :D

TVoP

Czy na dekoderze n jest dostępny kanał ATM Rozrywka? Lub czy jest w planach, by się tam pojawił?

Phil

Tak szybko, bo KRRiT zagroziła im zabraniem koncesji, więc zabrali się za ramówkę i m.in. uzupełnili EPG.
Przedstawiciel ATMu napisał, że nie zależy im teraz na tym, aby pojawiać się w różnych platformach cyfrowych.