Seriale o tematyce reality show

Zaczęty przez Showmag, Śr, 29 Paź 2008, 01:34:29

Showmag

"Dead Set" - rozpoczęła się emisja serialu grozy
W poniedziałek, w Wielkiej Brytanii rozpoczęła się emisja nowego serialu grozy, którego fabuła toczy się w czasie trwania emisji reality show "Big Brother".

Więcej: https://showmag.info/?p=6549

joker

Super! czekałem na ten serial, mam nadzieję, że będzie można zdobyć napisy do niego...

Showmag

Chcialem od razu zabrac sie za ogladanie, ale okazuje sie, ze brytyjski angielski jest dla mnie nie do zrozumienia... Poki co polecam ogladac z angielskimi napisami:
https://nowsubtitles.com/movie/15817/dead+set+-+first+season.html :)

Kuba 942

Oby ten serial można było gdzieś zassać i pojawiły się polskie napisy. Angielski bardzo słabo znam bo w szkole mam niemiecki  :los:

joker

No no no... nie trzeba było długo czekać - na napisy24 pojawiło się już tłumaczenie 1 odcinka... już się nie mogę doczekać :)

Showmag

1x01-1x03
Nie spodziewalem się niczego ambitnego po tej prodkukcji, ale jak na film o zombiakach to i tak calkiem milo się to oglada.

Muszę powiedzieć, że całkiem fajnie ukazano chamstwo producentów i znęcanie się nad pracownikami. To coś, czego zapewne i u nas nie brakowało.
Z bólem przyznaję także, że prowadząca angielskiego "Big Brothera" jest całkiem znośna... ale tylko wówczas, kiedy jest umarlakiem i nie otwiera jadaczki :ubaw:

Pudelek

Obejrzałem ten mini serial i muszę powiedzieć, że bardzo bardzo mi się spodobał. Ciekawy film z zombie w rolach głównych. (Jednak w temacie zombie można jeszcze coś dość dobrego stworzyć). Big Brother to tylko tło. Chociaż głupota niektórych uczestników programu w momencie zagrożenia życia bawiła.
No i prowadząca Big Brothera rzeczywiście była przeurocza. :D
No i jak można było wyeliminowac tę fajną blondynę z programu? Ona była mocniejsza od naszj Jolki. (Zombie niestraszne, zapach moczu i fekaliów to prawdziwa groza!). To pewnie za tę decyzję pokarało widzów!  :los:

Pudelek

BBC Ertertainment emituje ten serial pod tytułem "W domu zombie". :D

chatiflatt

A czy "American Dream" został zrealizowany i wyemitowany? Nie mogę znaleźć informacji.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

MoyoJoyo

Jako, że to forum zrzesza fanów wszelkiego typu reality show chciałem Wam polecić 2 nowe seriale, właśnie o tematyce reality.

Siberia przedstawia historię 16. uczestników reality show, którzy przybywają do Syberyjskiego lasu. Aby wygrać główną nagrodę - $500 000 - muszą przetrwać zimę na syberyjskiej dziczy. Jedyną zasadą tego show jest brak zasad. Szybko jednak show wymyka się spod kontroli, zaczynają się dziać różne, dziwne rzeczy. Bardzo polecam ten serial ;)
Do obejrzenia tutaj

Drugi serial warty uwagi to Capture. Program ten inspirowany jest "Igrzyskami Śmierci". 12 dwuosobowych drużyn bierze udział w łowach na Arenie. W każdym odcinku losowo wybierana jest drużyna łowców, których zadaniem jest schwytanie dwóch innych drużyn. Pozostałe zespoły stają się zwierzyną. Ich zadaniem jest ucieczka i uniknięcie złapania. Uciekające drużyny muszą być cały czas w ruchu, w innym razie ich pozycja na Arenie zostanie wyświetlona na takich gadżetach, co mają na ręcę.

Dajcie znać co sądzicie o tych serialach ;)