Opinie i relacje z odcinków

Zaczęty przez podmark, Pt, 19 Wrz 2008, 20:44:25

mseptember

tak, tak, ciągle zapominam, że żyjemy w trzecim świecie i powinniśmy skakać z radości, że mamy chociaż wersję minimum.. a jest naprawdę biednie..

chatiflatt

To nie są przeprosiny. Nie zawierają stwierdzenia "nie miałam racji". To tylko wymóg marketingowy, by Testosteron się dalej sprzedawał, a nie opadł jak flak.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

DJ Ice

Widzowie nie są jednak tak głupi: Marcin Szymański odpadł a Julita została.  :yeah: Nie ukrywam, że się cieszę, zaś niepocieszona była Kayah. :D Tede wyraźnie dawał do zrozumienia, że decyzja widzów jest słuszna, chyba, że czegoś nie zrozumiałem, bo program zacząłem oglądać od momentu ogłoszenia wyników.

Showmag

"Fabryka Gwiazd": Marcin Szymański wyeliminowany
Marcin Szymański - fryzjer-skandalista, został wyeliminowany z "Fabryki Gwiazd".

Więcej: https://showmag.info/?p=5631

Kuba 942

Dobrze, że Julita została. Ostatnio co raz mniej gali oglądam, dziś włączyłem tylko na końcówkę. Kayah nie za bardzo tak jak napisał Ice się cieszy.

chatiflatt

No i Kayah zrozumiała sceniczną "iluzję" Julity hahahaha
W końcu jak sie jest twarzą butów za 39,99 to należałoby rozumieć "iluzje", no może aluzje już niekoniecznie :ubaw:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Rosa

Dobrze że odpadł fryzjer, chociaż Julity tez nie byłoby mi żal. Zgadzam się z opiniami że jest sztuczna i zbyt przerysowana.

Pudelek

Julita w Barze była sympatyczna i układna, a teraz klnie jak szewc i nie unika sporów.
Nie chce mi się wierzyć, że ktoś aż tak mógł się zmienić...

Kuba 942

Według mnie z programu może odpaść teraz Marta. Coś dużo osób w tym programie strasznie nie lubi przyjmować do siebie krytyki.

Kuba 942

Jury wyraźnie chce wyeliminować Julitę. Zeszłym tygodniu Adam Sztaba ją uratował, ale w tym tygodniu ona wraz z Mateuszem Krautwurstem są zagrożeni. Za tydzień pojawi Michael Bolton. Dzisiejszą galę oglądałem urywkową, muszę obejrzeć powtórkę bo jestem ciekawy The Time Of My Life, Julity i Piotra. Świetne wykonanie utworu Andrea Bocelli w wykonaniu Nicka i Agaty.

Rosa

No, naprawde dzisiaj podobała mi się Agata. Po raz pierwszy zwróciła moja uwage tydzien temu tą brazylijską pioseneczką, a wczoraj takie cos jej się udało.
Jestem pod wrażeniem  :prosi:

A z tych co są nominowani do wylotu to facet jest nudny, nawet nie pamiętam jak ma na imie, a Julita wyraźnie jest gorsza od reszty. Dobre nominacje, nie zalezy mi na tym kto z tej dwójki wyleci.

wookash94

Fabryka mi się najbardziej podoba ze wszystkich programów rozrywkowych. Jury nie za dobre, ale prowadzący i uczestnicy genialni.

Kuba 942

Dziś poszperałem sobie w necie, i znalazłem. Ale Julita się zmieniła. Ja ja słabo kojarzę z Baru II, ale na zdjęciu wygląda na bardzo sympatyczną kobietę.
https://seriale.pl/pics1/bar2z/047.htm
Nawet ładnie jej w blond włosach.

Kuba 942

No i dziś Julita odpadła. To była naprawdę ciekawa konfrontacja i wolałbym aby oby dwoje zostali, jednak Mateusz świetnie wykonał "Podaruj mi trochę słońca". Najpierw było tylko dwa procent przewagi, a po zaśpiewaniu piosenek i reklamie różnica była znaczna.
Julita była dla mnie najlepszą dziewczyną z tego programu. Wyróżniała się, było o niej głośno i ma nawet fajny głos. Przyznam, że takie dwie dziewczyny z tego programu to kompletnie nie pamiętam. Wychodzą na scenę i tak jakbym je pierwszy widział i słyszał.
Nominowani kemor i Agata. Jak dla mnie z programu może odpaść Agata. Według uczestników Nina przeszła, bo Romek właśnie wygra z Agatą.

No i dziś w końcu gwiazdanie to co ostatnio. Uczestnicy też śpiewają pierwszą piosenkę z gwiazdą (dziś Michael Bolton):)

Showmag

"Fabryka Gwiazd": Julita Woś wyeliminowana / 31.10.2008
Julita Woś, która po raz pierwszy pokazała się szerszej widowni występując w 2002 roku w drugiej edycji programu "Bar", została wyeliminowana z "Fabryki Gwiazd".

Więcej: https://showmag.info/?p=6573