Fabryka, czyli dom uczestników

Zaczęty przez chatiflatt, Pn, 28 Mar 2008, 18:11:04

podmark

W zapowiedzi FG widać Akademię. Rock mówi, że "Akademia jest już gotowa na przyjęcie uczestników" - całkiem niezły pałacyk posłuży za dom uczestników. Zobaczymy, jak to wszystko wyjdzie - ciekawość mnie zżera  :devil:

Kuba 942

Trochę krótko pokazywali tą Akademię, ale moim zdaniem prezentuje się bardzo dobrze. Niezłą mają reżyserkę.

podmark

Ja dopiero dzisiaj zobaczyłem akademię w powtórce FG. Całkiem nieźle się prezentuje, a co najważniejsze - liczba kamer w Akademii jest powalająca - 89  :buzz: Tyle nie było w żadnym polskim reality dotychczas.

Joel

Oglądałem dzisiejsze wydanie AKADEMII i muszę przyznać, że na akademię nie żałowali pieniędzy. Dom jest wg mnie rewelacyjny, zrobiony z pomysłem, przepychem. Pod tym względem polska FB nie ma się czego wstydzić.

Kuba 942

Zgadzam się z przedmówcą, akademia jest świetnie przygotowana. Luksusowa willa, tak to chyba w żadnym polskim reality nie było. Czyli jednak polak potrafi, nie mogło być tak z domem wielkiego brata. A liczba kamer tak jak pisał podmark robi wrażenie. Endemol z Polsatem dobrze wzięli się za format (bynajmniej do akademii zastrzeżeń mieć nie można)

mseptember

Cytat: podmark w So, 20 Wrz 2008, 14:49:59
liczba kamer w Akademii jest powalająca - 89  :buzz: Tyle nie było w żadnym polskim reality dotychczas.

No super! Tylko po co? Żeby nam pokazać dwudziestominutową sieczkę? Do tego wystarczyłby jeden kamerzysta...