Taniec z Gwiazdami 08

Zaczęty przez Showmag, Wt, 06 Maj 2008, 19:24:15

chatiflatt

A tak na marginesie, kto odpadł w niedzielę?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

DJ Ice

Paweł Stasiak. :) Swoją drogą myślałem, że trochę się w tym programie utrzyma. Mógł odpaść jakiś tam Allen czy jak mu tam...  :gwizd:

Co taka cisza w tym temacie? Nikt z naszych forumowiczów nie oglądał? :)

Ja się zastanawiam kiedy skończy się TzG? Kiedyś to TVN potrafił śmiać się z Polsatu kiedy kontynuował program Bar (a przecież wyniki oglądalności tego reality nie były złe, więc nie wiem skąd było to zdziwienie stacji z Wiertniczej). I co widzimy? TVN produkuje JUŻ ósmą edycję TzG a w planach ma jeszcze 9 i 10. :|  :los:

:haftmax:

chatiflatt

Ice, ileż można to oglądać?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

DJ Ice

Oglądałem (jak zwykle) tylko wstęp i zakończenie - nie zamierzam tego ogladać dalej w całości. :P

Pudelek

Cytat: DJ Ice w Cz, 11 Wrz 2008, 13:50:58
Ja się zastanawiam kiedy skończy się TzG? Kiedyś to TVN potrafił śmiać się z Polsatu kiedy kontynuował program Bar (a przecież wyniki oglądalności tego reality nie były złe, więc nie wiem skąd było to zdziwienie stacji z Wiertniczej). I co widzimy? TVN produkuje JUŻ ósmą edycję TzG a w planach ma jeszcze 9 i 10. :|  :los:

Bar pod koniec miał średnią oglądalność, a "Taniec z gwiazdami" to chyba dalej najchętniej oglądany program TVN. Ja się nie dziwię, że kręcą dalej. Ja się tylko dziwię widząc wciąż takie wysokie wyniki oglądalności...

Kuba 942

Ja tam bardzo rzadko oglądam ten program. Nie zdziwię się jak po 10 edycji będą jeszcze all-stars albo wymyślą coś innego. Tak jak napisał to chatiflatt ile można to oglądać. Paru gwiazd z tej edycji programu kompletnie nie znam. Wyniki oglądalności są bardzo wysokie, program zajął ostatnio drugie miejsce w top tygodnia. A to wszystko przez to, że program leci w niedziele o 20,a Polsat puszcza 'Skazanego na śmierć", myślę, że jakby dali na 20 Fabrykę Gwiazd w niedzielę to TzG straciłby na oglądalności. Myślę, że widzowie też chcą trochę świeżości.

chatiflatt

Nie chodzi nawet o dobór gwiazd. Cały czas trzymają się utartego schematu, te same tańce, mało nowości, od kilku edycji ten sam schemat pierwszego odcinka. To już jest po prostu nudne.
Barbara Weston

DJ Ice

CytatPolsat puszcza 'Skazanego na śmierć", myślę, że jakby dali na 20 Fabrykę Gwiazd w niedzielę to TzG straciłby na oglądalności. Myślę, że widzowie też chcą trochę świeżości.

Polsat uśmierciłby wspaniały format dając na tą porę galę na żywo ''FB''. Nie oszukujmy się, że ''Tańca z Gwiazdami'' - przynajmniej na razie - ciężko jest pobić w niedzielne prime-time, więc pomysł jest raczej chybiony.

Kuba 942

Telewizja TVN zawarła umowę partnerską z Bileteria.pl. Serwis będzie oferował bilety na nagrania nadawanych na żywo programów TVN "Taniec z gwiazdami", "You Can Dance - po prostu tańcz!" oraz "Mam talent!".

Do sprzedaży trafiły już bilety na nagrania trzynastu odcinków "Tańca z gwiazdami". Za miejsce na publiczności programu trzeba zapłacić aż 200 złotych. Kryterium wstępu jest ukończenie 13 roku życia.

Wkrótce TVN wprowadzi do sprzedaży także pulę biletów na nagrania pozostałych formatów live : "You Can Dance - po prostu tańcz!" oraz "Mam talent!"

Stacja zapewnia, że bezpłatny wstęp na nagrania nadal będą mieli dziennikarze, fotoreporterzy oraz członkowie rodzin i znajomi uczestników programów.

[wirtualnemedia.pl]

Showmag

"Taniec z Gwiazdami" i "You Can Dance" w HD
"Taniec z Gwiazdami" i "You Can Dance - Po prostu tańcz!" to pierwsze programy typu reality w TVN, które są realizowane i emitowane w wysokiej rozdzielczości na antenie kanału TVN HD.

Więcej: https://showmag.info/?p=4987

Showmag

Oglądalność "Tańca z Gwiazdami 8", "Mam Talent!" i "Jak Oni Śpiewają 4"
Flagowe widowiska stacji komercyjnych, takie jak "Taniec z Gwiazdami" i "Jak Oni Śpiewają", wciąż cieszą się dużą popularnością. Sukcesem okazuje się także pierwsza polska edycja formatu "Mam Talent!" - wynika z danych AGB Nielsen Media Research.

Więcej: https://showmag.info/?p=5330

Kuba 942

Wczoraj zajrzałem na koniec programu TzG by zobaczyc kto odpadł, a tu zaskoczenie odpadł Andersz. Jedna z gwiazd serialu 39 i Pół. Byłem pewny, że zajdzie co najmniej do finału, a tu taka niespodzianka.
Pewnie program wygra Żmuda-Trzebiatowska która pochodzi z Przechlewa (ok. 30 km od Chojnic  :los:)
W finale pewnie będzie też Marek Włodarczyka który także gra w TVN-owskich serialach (teraz BrzydUla)

podmark

Cytat: Kuba 942 w Pn, 03 Lis 2008, 20:58:12W finale pewnie będzie też Marek Włodarczyk
Nie będzie, bo odpadł w poprzednim odcinku  :los:
A największe szanse na zwycięstwo ma obecnie Agata Kulesza, która do finału pewnie dojdzie z Natalią Lesz (jej tata uruchomi w półfinale komórki pracowników  :los:), a Żmuda Trzebiatowska odpadnie pewnie w półfinale (btw. jej facet-partner do tańca wygląda jak największy gbur i cham - jak taka dziewczyna może z nim być ?  :hmm:)

chatiflatt

W ostatnim odcinku widać było, że kiedy usłyszał że to Agata dostała największą ilość punktów a nie on, wściekł się i nerwowo oglądał się na boki.
Barbara Weston

Kuba 942

Cytat: podmark w Pn, 03 Lis 2008, 21:31:32
która do finału pewnie dojdzie z Natalią Lesz (jej tata uruchomi w półfinale komórki pracowników  :los:),
Przewidujesz przyszłość. Zeszłym tygodniu odpadła Marta i została właśnie Lesz i Kulesza.
Wygra Lesz bo będzie tak jak mówisz, tatuś już od dłuższego czasu sms-uje. Wątpię by doszła tak daleko.