Casting na uczestników

Zaczęty przez podmark, So, 28 Cze 2008, 15:19:37

pawarotti27

czesc wam wszystkim , dzwoniłem do Endemolu i z zapytaniem kiedy beda telefony, bo spotykam sie juz czesto z takimi pytaniami, a wiec dowiedziłem sie ze beda dzwonic na poczatku sierpnia, a wiec jak ktos dostanie telefon opowiadajcie prosze na forum, bo widze ze cos zamarłóo;)

a jeszcze taka wiadomość  ze te odoby , ktore sie dostan,ą maja wziac ze soba na casting, zaswiadczenie od lekarza rodzinnego, o stanie zdrowotnych, np, czy nie choruja na nic przewlekle;) oraz opinie najblizeszej rodziny i danej osobie , ktora bierze udział w castingu;)

mam nadzieje ze sie troche forum ruszy i znow bedzie czynne i bedziecie pisac;)

plk100

CytatKielczanka, Julita Woś trafiła do finałowej szesnastki w programie Fabryka Gwiazd, który w Polsacie już od września.

Do ostatniego etapu castingów, tak zwanego obozu kondycyjnego trafiły dwie kielczanki. Informowaliśmy już o tym, że Edyta Strzycka oraz Julita Woś od poniedziałku 18 sierpnia przebywały na zajęciach, które ostatecznie miały zdecydować o ich udziale w finałach programu.

Już teraz wiadomo, że do szesnastki uczestników, którzy powalczą w programie trafiła Julita. Edyta jest na liście rezerwowej.

- Do 19 września nie mogę nic powiedzieć o programie. Tak mam zapisane w umowie, którą podpisałam z realizatorami show - mówi Julita Woś.

Pierwszy program w Polsacie już 19 września. Wówczas mają być zaprezentowani jego uczestnicy, wśród których znajdzie się również Julita Woś.

Kielczanka jest już obyta z kamerą, ponieważ brała udział w drugiej edycji programu "Bar" w Polsacie. Miała wówczas dziewiętnaście lat i była najmłodszą uczestniczką programu. Zasłynęła dzięki brawurowej grze na saksofonie. Julita była również laureatką "Szansy na sukces". Obecnie zajmuje się między innymi organizacją imprez w stylu karaoke.

- Już po tym trzydniowym obozie można stwierdzić, że program da bardzo dużo. Uczy obycia ze sceną, psychologii tłumu oraz sposobu poruszania się i prezencji - mówi Edyta Strzycka, na co dzień wokalista kieleckiego zespołu "Kebab".

Elżbieta Zemsta

echodnia.eu

matlewq

Dziś podczas programu "Sie Kręci' zauważylem na obozie 2 znane osoby:wokaliste zespołu The Positiv-znanego z udziału w programie Nowa Generacja oraz[tutaj nie jestem pewiem,jakby co przepraszam za pomyłke] oraz Mariusza "Czacze" Schulza,znanego z BB 4.1.Moge się mylić,ponieważ był ogólny widok na uczestnikow i akurat poznałego go po twarzy oraz włosach

chatiflatt

Wczoraj w nocy oglądałem powtórkę tego wydania "Się kręci" i utkwiło mi w głowie to, co powiedziała jedna z uczestniczek obozu:
CytatDzisiaj kiedy człowiek się nie pokaże w mediach to go po prostu nie ma, niestety

Poza tym na pytanie, po co biorą udział w programie, odpowiedzią przeważającą było Żeby się pokazać. Ci ludzie naprawdę wierzą, że każdy z nich zrobi oszałamiającą karierę.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Joel

Chciec to moc :P Ale rzeczywiscie ten program naprawde daje szanse stac sie gwiazda z prawdziwego zdarzenia - trzeba miec talent, osobowosc, nagrac dobry album i nie dac sie wpuscic w zadna chałture (tak mi sie wydaje).

chatiflatt

Chyba się nie zgodzę. Wielu ludzi "chce" - tylko garstka osiąga sukces.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Showmag

Znamy uczestników "Fabryki Gwiazd"
Ogłoszono nazwiska osób, które wystąpią w pierwszej polskiej edycji reality show "Fabryka Gwiazd".

Więcej: https://showmag.info/?p=4970

matlewq

O ile się nie myle to Mateusz Krautwurst to wokalista zespołu The Postive,znanego z Nowej Generacji

Kuba 942

joker

No, wyglądają na młode, przebojowe i ciekawe osobowości, ale ciekawe ile w tym jest ich własnego wyglądu, a ile stylizacji na potrzeby telewizji...

DJ Ice

Cytat: matlewq w Pn, 08 Wrz 2008, 18:35:13
O ile się nie myle to Mateusz Krautwurst to wokalista zespołu The Postive,znanego z Nowej Generacji

Nie mylisz się. :) Widać, że chłopak chce odnieść sukces - ''Nowa Generacja'', występ w Opolu teraz ''Fabryka Gwiazd''. Zresztą finałową piętnastkę mogliśmy i możemy nadal oglądać w spotach autopromocyjnych emitowanych na antenie Polsatu.

chatiflatt

Ninę Kodorska pamiętam z finału Szansy na sukces, była moją faworytką, wykonywała piosenkę "Łza na rzęsie".
Barbara Weston