Gwiazdy tańczą na lodzie 3

Zaczęty przez Pudelek, So, 07 Cze 2008, 14:23:06

Kuba 942

Może być ciekawie.Nie od dziś wiadomo,że Doda nie przepada za Rutowicz i odwrotnie.Może być ciekawiej niż Doda-Saleta.Zobaczymy.

DJ Ice

CytatNie od dziś wiadomo,że Doda nie przepada za Rutowicz

Tak? A skąd wiesz? :D Jakieś źródła informacji?

Mnie się zdaje, że obie panie nie miały możliwości spotkania się ''w cztery oczy''. Nie słyszałem także o jakichkolwiek negatywnych opiniach ze strony Dody na temat Rutowicz i na odwrót - przynajmniej w kolorowych gazetach i portalach plotkarskich nic takiego nie znalazłem.

A to, że pomiędzy tymi osobami będą konflikty jestem niemal PEWIEN - wszak wiadomo, że zaproszenie Jolanty do tego programu jest tylko i jedynie związane z kontrowersjami. :] Nie ma się co oszukiwać - Jolanta i Doda to 'wybuchowa mieszanka'.

Showmag

Nieoficjalna lista uczestników programu "Gwiazdy Tańczą na Lodzie 3"
Tabloid "Fakt" opublikował nieoficjalną listę uczestników, którzy mają wziąć udział w trzeciej edycji programu "Gwiazdy Tańczą na Lodzie". Znany jest także termin rozpoczęcia emisji formatu.

Więcej: https://showmag.info/?p=3839

Pudelek

Cytat: wirtualnemedia.plIgor Kryszyłowicz nie oceni gwiazd na lodzie

Igor Kryszyłowicz nie podpisał kontraktu z producentami "Gwiazdy tańczą na lodzie". Telewizyjna Dwójka szuka jego następcy w jury programu.

- Moja rezygnacja jest podyktowana głownie względami zawodowymi - tłumaczy Kryszyłowicz. Choreograf zapewnia, że rozstał się z firmą Rochstar w zgodzie.

Dwójka rozpoczęła już poszukiwania jego następcy. Największe szansę na zajęcie czwartego fotela jurora show mają Tomasz Jacyków oraz Rafał Mroczek. - Rozważamy te kandydatury - potwierdza nam Jarosław Burdek, wicedyrektorem TVP2 ds. audycji rozrywkowych i widowisk artystycznych.

Trzecia edycja "Gwiazdy tańczą na lodzie" wystartuje 3 października.

Ale to nie koniec zmian:

Cytat: ukaraj.plPożegnał się z Rinke

Gdy dowiedzieliśmy się, że Maciej Kurzajewski pożegnał się z show ,,Gwiazdy tańczą na lodzie", aż zadrżało nam serce. Ponoć prezenter wszedł w konflikt z producentem programu Rinke Roojensem.

,,Maciek zaczął stawiać producentom wysokie wymagania finansowe"- poinformowała ,,Na żywo" osoba z obsługi show.

Jesteśmy wstrząśnięci. Kto nas teraz będzie raził oszałamiającą bielą zębów? Czy Rinke nie rozumie, że Maciej co jakiś czas musi ponownie wybielać sobie zęby, a to go kosztuje? Nie mówiąc już o nowych oprawkach okularów...

Showmag

Jola Rutowicz zatańczy na lodzie z Łukaszem Dziubką
Nie lada wyzwanie czeka na 22-letniego Łukasza Dziubka. Łyżwiarz, który w poprzednich edycjach show "Gwiazdy Tańczą na Lodzie" tańczył z Kasią Glinką i Kasią Pietras, teraz będzie uczył utrzymania się na lodzie Jolantę Rutowicz, zwyciężczynię czwartej edycji "Big Brothera".

Więcej: https://showmag.info/?p=4861

Pudelek

Cytat: ukaraj.pl
Zmiana jury w programie "Gwiazdy tańczą na lodzie"

Ostatnio informowaliśmy Was o tym, że w jury show "Gwiazdy tańczą na lodzie" szykują się spore zmiany (tutaj i tutaj). Od naszego Czytelnika dostaliśmy informację, że rzeczywiście w następnej edycji nie będzie Marii Zuchowicz i Igora Kryszyłowicza. Ale moze odetchnąć ze spokojem- nie będzie też Jacykowa ani żadnego z braci Mroczków:-)

W jury pojawią się: dotychczasowa choreografka programu Renata Aleksander i dwukrotny zwycięzca show Sławek Borowiecki. Jego pojawienie się wśród sędziów ma być niespodzianką dla widzów.

Zobaczymy, czy łyżwiarz wykaże się ciętą ripostą i pobije w komentarzach Dodę, która zostaje w programie.

chatiflatt

Ciekaw jestem, jak zaanonsują Jolantę - jako zwyciężczynię polskich edycji Big Brothera, emitowanych w konkurencyjnej stacji, czy też jako piosenkarkę?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

DJ Ice

A może jako wielbicielkę różowych koni i lateksu? :P Albo skandalistkę?  :los:

Sposobów jest wiele, ale nadal mimo wszystko ''Gwiazdy Tańczą na Lodzie'' zioną kiczem. I nie mówię tylko o uczestnikach ale i o... ogólnym wyglądzie programu. A może po prostu to działanie celowe i ten program wygląda tak jak wygląda? W końcu jakąś drogę obrali...
Faktem jest również to, że żadna prawdziwa gwiazda nie wystąpi w tym programie - prędzej Ci, którzy chcą się zaprezentować szerszej publiczności i jak kiedyś ktoś tutaj napisał - osoby, które chcą przypomnieć o sobie widzom. Nawet niektórzy zawodowi łyżwiarze żałują występu w programie...

Showmag

"Gwiazdy Tańczą na Lodzie": Kurzajewski zostaje, Borowiecki w jury
Wyjaśniło się kilka niewiadomych w sprawie trzeciej edycji show "Gwiazdy Tańczą na Lodzie". Wiadomo już, jakie są dalsze losy prowadzącego Macieja Kurzajewskiego i kto zastąpi w jury Igora Kryszyłowicza.

Więcej: https://showmag.info/?p=4900

Showmag

"Gwiazdy Tańczą na Lodzie 3": oficjalna lista uczestników
TVP2 ujawniła listę uczestników trzeciej edycji programu "Gwiazdy Tańczą na Lodzie". Sprawdzily się poprzednie spekulacje tabloidów - lista nie zaskakuje żadnymi zmianami.

Więcej: https://showmag.info/?p=4949

chatiflatt

Włodarczyk "zaliczyła" już wszystkie programy czy jeszcze nie na wszystkich kolanach siedziała?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Kardines

Mi się podoba kombinacja jury i uczestników :P
Rutowicz + Doda + Jacyków - zapowiada się ciekawie  :ubaw:

Goku

Program się jeszcze nie zaczął, a Jolanta już strzela fochy - https://wrzuta.pl/film/kj2WIgJePX/skandal_jola_rutowicz_kazala_zwolnic_macieja_lewandowskiego  :plask: Pudelek.pl świetnie ją opisał "Jola Rutowicz to osoba, której sława niesłychanie szybko uderza do głowy – co może mieć związek z panującą tam pustką." xDD

podmark

Ja tam w tym filmiku nie widzę, że Jolanta każe go zwolnić. Mówi tylko "Nie ma opcji" ( :los:) i że z nim nie tańczy. A to pewnie jej zwykły foch. Choć w tym programie zmieniają partnerów gwiazdom nawet w trakcie trwania, więc nic mnie nie zdziwi, jak Jola zacznie z kimś innym, z kim innym pojeździ w połowie swojego pobytu w GTnL, a zakończy z koniem  :los:

chatiflatt

Jolka wygra to show, zobaczycie :P
Jej głupota "przyciągnie serca widzów" :D
Barbara Weston