Penetratorzy

Zaczęty przez Showmag, Śr, 16 Mar 2008, 12:43:11

Showmag

Polska wersja "Penetratorów" wiosną w MTV
Telewizja MTV zakończyła produkcję polskiej wersji programu "Penetratorzy", poświęconego młodym randkowiczom. Reality show zostanie wyemitowany wiosną w kanałach MTV Polska i MTV European.

W wersji produkowanej przez polski oddział MTV wezmą udział wyłącznie obcokrajowcy, którzy studiują lub mieszkają w naszym kraju. Zgodnie z regułami programu, będą dokonywać wyboru osoby, którą zaproszą na randkę, oceniając stan pokojów kandydatów.

Program "Penetratorzy" ("Room Riders") wyprodukowała dla MTV Polska firma Papaya Films. Stacja planuje emisję dziesięciu 30-minutowych odcinków.

[Wirtualnemedia.pl]

chatiflatt

ciekawe :D
Oglądałem kilka odcinków pierwowzoru, program nie jest porywający, ale dowcipu w nim nie brak. Fajny pomysł.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

podmark

Program powstał w Polsce, choć uczestnicy będą rozmawiać po angielsku  :plask:  I co w tym ma być polskiego ? Chyba tylko mieszkania. Równie dobrze mogliby nadal emitować wersję amerykańską, bo pewnie polska, jak to polska będzie gorsza od oryginału.

Pudelek

Pokażą w jakim warunkach mieszkają obcokrajowcy w naszym kraju :P
W amerykańskiej edycji penetrowane są niezłe chaty. A jak pokażą polskie akademiki... :P
Jakoś ten program nie był specjalnie lubiany przeze mnie. "Polska wersja"  też mnie raczej nie zainteresuje.

joker

z tego co widziałem na zajawce to dziś o 15 ma lecieć polska wersja... ja będę oglądał :D

maniakTV

No widzial ktos to cudo? Bo ja nie :( Dopiero co zajrzałem na forum i Joker mi przypomnail o tym... :( Za późno... Ale jaki był ten odcinek, fajny?

joker

Druga edycja polskich ,,Penetratorów" w MTV

W tym miesiącu MTV zaprezentuje nam nowe odcinki nadawanych dotychczas programów, pojawią się także nowe propozycje. Wśród nowości można wymienić drugą edycję programu ,,Penetratorzy", który został w całości zrealizowany w Polsce.
MTV PenetratorzyDruga edycja ,,Room Raiders" to element rozwijania lokalnej oferty programowej MTV. Pierwsza odsłona programu pojawiła się wiosną br. Choć realizacja mogła zostać oceniona na ocenę bardzo dobrą, to miała ona jedną wadę. Mimo, że była to polska edycja programu, to wszyscy uczestnicy musieli znać biegle język angielski i używać go podczas zdjęć. Dlatego większość uczestników programu to cudzoziemcy. Ma to ułatwić udostępnianie polskiej edycji ,,Room Raiders" innym oddziałom MTV w Europie.

Najnowsze odcinki polskich ,,Penetratorów" pojawią się już we wrześniu w MTV.
/media2.pl

Kuba 942

Ten program oglądam bardzo rzadko, więc nie wiem jak wyszła pierwsza polska edycja tego programu. Ale bezsensu, polskie ale nie po polsku. Co to przeszkadza dobrze przetłumaczyć polski język na język kraju w którym aktualnie jest emitowany, i tak to czyta lektor. Może na przykład Polak znający angielski przetłumaczyć na ten język,a chyba angielski to chyba ktoś w każdym kraju zna, więc przetłumaczy na swój język.

Pudelek

Polska edycja jest drętwa...
Tutejsi nie trzymają takich ciekawych i funkcjonalnych zabawek jak koledzy oraz koleżanki z zachodu! :P

Kuba 942

Dziś przeskakując po kanałach natrafiłem sie na polską (angielską?) wersje programu Penetratorzy. I zgadzam się z Pudelkiem. Nasza edycja jest nudna, co prawda za dużo innych edycji tego programu nie oglądałem ale jednak moim zdaniem jest trochę nudawa. W odcinku który oglądałem była jedna polka, i dwie holenderki mieszkające w naszym kraju. Akcja działa się chyba na Śląsku bo samochody na rejestracjach z S z przodu.