A Shot at Love

Zaczęty przez Showmag, Nd, 20 Mar 2008, 13:42:56

Showmag

"That's Amoré!" w MTV Polska
MTV Polska począwszy od 15 czerwca emitować będzie nowy reality show "That's Amoré!" ("A jak Amore"). W amerykańskim programie, Latino lover Domenico, który zdobył popularność w widowisku "A Shot at Love with Tila Tequila" ("Zakochaj się w Tili Tequili"), spróbuje odnaleźć miłość swojego życia.

Domenico będzie poszukiwał kandydatki przede wszystkim dobrze wyglądającej, ale też świetnie gotującej. Aby dokonać właściwego wyboru, Domenico zaprosi do swego domu 15 dziewczyn. Wybrankę serca zabierze do swojej ojczyzny - Włoch, gdzie przedstawi ją rodzinie i znajomym.

Polska premiera programu będzie miała miejsce w MTV Polska w niedzielę o godzinie 21:00. "That's Amoré!" jest spin-offem reality show "A Shot at Love with Tila Tequila".

Goku

Z tego co widziałem to na oficjalnej stronie Shot at love 2 with Tila Tequila są całe odcinki do obejrzenia :). Muszę potem zerknąć :).

Goku

That's Amore jest takie... Średnie... Te laski się zachowują jak małpy w zoo xP. Są straszne xD. Szczególnie Kim xDD.

OMG!!! Słyszeliście, że w A Shot at Love II with Tila Tequila (dalsza wiadomość zawiera SPOILER!!! Jeśli nie chcesz wiedzieć co się wydarzy NIE CZYTAJ!!!)...

laska która wygrała nie przyjęła klucza??  :szok: Podobno tylko wykorzystała program by pokazać się w TV :/

joker

SPOILERY!
02x11
Buhaha, ostatni epizod był przekomiczny :D Laska, którą wybrała Tila - Kristy, nie przyjęła klucza, najbardziej rozśmieszyło mnie jej uzasadnienie - że to nie jest zwykły klucz, że to wszystko jest zbyt poważne, żeby się tego podjęła, bo jeszcze nigdy nie była z dziewczyną i nie wie czy temu podoła :ubaw: . Łzy ciekły strumieniami. Po prostu istna komedia. Po takiej końcówce, pewnie trzeba się spodziewać 3 sezonu.

chatiflatt

Czy producenci płacili uczestnikom za takie ustawiane zachowania, czy też oni naprawdę dali sobie do tego stopnia wyprać mózg, że dochodziło do bójek o Tilę?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

joker

A kto ich tam wie:D Była nawet taka sytuacja, w której jedna dziewczyna powiedziała, że program jest ustawiony i to producenci decydują kto ma wylecieć, ale Tila wzięła ją później na dywanik i powiedziała, że to są jej prawdziwe emocje i uczucia  :ubaw:
Jeśli nie wszystkie to  większość programów randkowych na mtv moim zdaniem jest reżyserowana, niektóre poziomem gry aktorskiej dorównują nawet naszym "detektywom" czy "w11"  :vomit:
Tym razem bójka sezonu była wyjątkowo krwawa, o ile dobrze zrozumiałem to koleś trafił do szpitala ze złamaną szczęką! A później oczywiście.... wrócił do programu, dalej walczyć o Tile Tequile :los:
https://youtube.com/watch?v=OJF46Awqlkk

joker

Niestety nie zobaczymy 3 serii :/ ale Tila Tequila szykuje dla nas coś nowego, w którym będziemy mogli zobaczyć prawdziwą ją ;)
CytatTila Tequila Shoots Down A Shot at Love with Tila Tequila 3
Kristy Morgan apppers to have closed down A Shot at Love with Tila Tequila.
Following Morgan's rejection of Tila Tequila to end the second season of that reality dating competition, the MySpace vixen has announced that there won't be a third shot at love for her.

"I have decided that I do not want to do A Shot at Love Season 3 because I feel like this show doesn't fully represent who I am as a regular person," Tequila wrote on her blog. "It was fun while it lasted, but as life moves on, I feel that it is important that I move on, as well."

Fret not, fans. Moving on for Tila will still include a reality show.
"Never fear my darlings, because I am definitely working on another TV show that will be all me baby! So I'm very excited about that!

I can't wait to show the world all of me and not just one small side of me....I am ready to get drunk, crazy, and have fun with my life! This is all worth it at the end of the day because I have all of my awesome fans to share this journey with."
/www.realitytvscoop.com

chatiflatt

"prawdziwa ja" - czyli do tej pory realizowała scenariusz.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Pudelek

"That's Amore" pomimo wielkiej sympatii do Domenico strasznie mnie znudziło. Nie obejrzałem nawet ostatnich odcinków! Ile można oglądać te charakterystyczne obyczaje i rytuały godowe ludzi współczesnych? Z tego też powodu już nie czekam niecierpliwie na możliwość obejrzenia kolejnego podrywu Tili w MTv...

descarado

MTV Polska w najbliższą niedziele wyemituje pierwszy odcinek A Shot at Love with Tila Tequila 2 o godzinie 21:30

Goku

Już nie mogę się doczekać :)

A na MTV właśnie się skończył jakiś stary odcinek Dissmised z Tilą Tequilą i wygrała go :)

AngelGirl

A dziwisz się że wygrała?? :D  ja też bym ją wybrała..  :gwizd: xd

descarado

pierwszy odcinek drugiej edycji był słaby wszystko praktycznie tak samo jak w pierwszym odcinku pierwszej edycji

matlewq

Najlepszy był koleś z takimi fajnymi włosami,czerwonymi[podobnymi do DJ Geradskiego] tylko mocno postawionymi.Oraz dwie dziewczyny,co się całowały,po złej prezentacji...Już widać było w pierwsyzm odcinku,że w każdej chwili można dojść do bójki między panami...zobaczymy co będzie za tydzień

AngelGirl