The Amazing Race 09

Zaczęty przez podmark, Śr, 20 Lip 2005, 20:00:44

Pudelek

AXN emituje tę edycję (w odróżnieniu od poprzedniej) z lektorem. Na szczęście lektor jest normalny i da się go słuchać. Chociaż ja zdecydowanie preferuje napisy.
Jakoś średnio mi się chce oglądać ponownie ten sezon (i to niezależnie czy na AXNie czy to na Pulsie). Według mnie to jedna ze słabszych i mniej ciekawych edycji i to przede wszystkim ze względu na drużyny, których wygląd pokrywał się z prezentowanym poziomem...  :los:

Thorvald

Jak mnie wkurzają Lake i Michelle, to już max...

Pudelek

To prawda. Obstawiam swoje wcześniejsze zdanie, że to para buraków. Ale w tej edycji było wyjątkowo dużo denerwujących par jak choćby para zwycięzców...
Osobiście w tej edycji nie wkurzali mnie tylko: Ray i Yolanda, para MoJo i różowe blondynki. Chociaż i tak nie mogę ich nazwać faworytami..

Thorvald

Najlepsze były różowe, Wanda i Desiree, MoJo, Fran i Barry oraz Lisa i Joni :D Te ostatnie były zabójcze :lol: Lubiłam Dave'a i Lori, dopóki Wanda i Desiree nie odpadły przez ich kłamstwo :( Szkoda, że Fran i Barry odpadli, ale i tak daleko doszli :)

Pudelek

TV Puls od dzisiaj powtarza dziewiątą edycję.
To było akurat do przewidzenia. Bardziej mnie ciekawi czy Puls planuje emitować kolejne edycje pomimo tego, że nie będzie już "pionierem". Na odpowiedź trzeba będzie poczekać jakieś 13 tygodni...

podmark

Coś nie wyliczyli odcinków zbyt dobrze. Za tydzień w ramówce Pulsu nie ma TAR :). Przynajmniej nie w niedzielę. Wydaje mi się, że skończyli z tym programem.

Pudelek

Nie nie. W zeszłym tygodniu jak sprawdzałem program na ich oficjalnej stronie to była dziura o godzinie 15. A jednak dziś nadali pierwszy odcinek tej serii.
A jeśli przestaną emitować tę serię po jednym odcinku to uważam, że będzie to nie fair względem widzów...

Pudelek

Puls rzeczywiście zaprzestał powtarzania dziewiatej edycji programu po nadaniu pierwszego odcinka w zeszłym tygodniu...
Głupota i brak szacunku dla widzów.

Kuba 942

Dziś skończyłem oglądać IX sezon TAR. Fajnie, że wygrali hippisi BJ i Tyler. Najlepsze było jak by wykorzystać "dopalacza" musieli zjeść wielką miskę świerszczy zjedli, jako jedyni. Dziś podobało mi się to zadanie z flagami.
Ogólnie edycja nawet fajna. AXN puszczał tą edycję z lektorem i przyznam, że jakoś lepiej mi się oglądało niż TAR FE z napisami.
No to teraz AXN będzie emitować 10 edycję a po niej 11.

Pudelek

Puls jakiś czas temu postanowił znowu powtórzyć emisję tej edycji ale jakoś co tydzień zmienia godzinę i dzień nadawania.
Ludzie się nieźle wkurzyli: https://pulstv.pl/programy/niesamowitywyscig?dTv=2009-04-11

A tak wogóle ostatnio dane jest mi zauważyć, że ten program zna i ogląda całkiem spora grupa ludzi w Polsce.

sloneczko107

ogladnęłam :)
edcyja podobała mi się aczkolwiek nie tak bardzo jak 9
matką z córką były świetne, szkoda że tak szybko odpadły... MoJo, równie świetna drużyna, zasługiwali na finał, D&D szkoda że odpadły tak wcześnie :(
zwycięzców nie lubię... może i byli śmieszni ale działami mi na nerwy, już wolałabym żeby Erick i Jeremy wygrali

wb1

Ale BJ & Tyler mieli szczęście. Tyle razy uchronili się od eliminacji... Wspaniałe były siostry i ich kłótnie ;)

Pudelek

Właśnie pojawiły się DVD z edycjami: 5, 6, 8, 9.
Oto okładka DVD z dziewiątą edycją: