Emisja

Zaczęty przez podmark, Pn, 28 Mar 2008, 18:03:31

podmark

Mnie zastanawia, gdzie umieszczą odcinki relacjonujące przygotowania uczestników - codziennie co najmniej pół godziny. Istnieje prawdopodobieństwo, że dadzą to po 17, albo przerzucą "Samo życie" na wcześniejszą porę, a "Akademia Talentów" (bo taką nazwę polskiej wersji podał "Dziennik") będzie o 19:30. Gale Akademii pewnie będą w soboty, choć wcale bym się nie zdziwił, gdyby nadawali to w niedziele, jak pierwsze trzy edycje "Idola".

Ja mam nadzieję, że ATM się nie przyłoży do tego projektu i uczestnicy nie zamieszkają w dwuświatowym domku, czy Domu BB (jak to było w Holandii)  :devil:

Jason

skoro bedzie od jesieni Akademia Gwiazd no to na 100% 3 edycja JOŚ jest na szczescie ostatnią, a i o bb 6 nie ma co myslec, bo jakos sobie nie wyobrazam tych 2 programow jednoczesnie i to na Polsacie i tv4 w dodatku. A sama Akademia w takim razie moze odbywac sie albo w tych dwuswiatoto-barowych domkach (jesli jeszcze stoją to logiczne bedzie ich wykorzystanie) albo wlasnie w domu bb. A to dlatego, ze na tym oszczędzą. No chyba ze cos w wawie wybudują superowego ale wątpię...

podmark

Cytat: Jasonskoro bedzie od jesieni Akademia Gwiazd no to na 100% 3 edycja JOŚ jest na szczescie ostatnią
Nie ciesz się za wcześnie. Nina Terentiew powiedziała, że będą kontynuować JOŚ dopóki widzowie będą chcieli oglądać zmagania śpiewających gwiazd - wyniki póki co pokazują, że oglądać chcą :). Zresztą jedno nie wyklucza drugiego - na TVN też jednocześnie był Taniec z Gwiazdami i YCD.

Cytato bb 6 nie ma co myslec, bo jakos sobie nie wyobrazam tych 2 programow jednoczesnie i to na Polsacie i tv4 w dodatku.
A co znowu przeszkadza ? Przecież TV 4 to zupełnie inna stacja, która też walczy o oglądalność. BB jeśli utrzyma wyniki z czwartej edycji (a osobiście coś mi się wydaje, że nawet się trochę polepszą) będzie kontynuowany - to najchętniej oglądany program Czwórki, z którego tak szybko nie zrezygnują.

Tkk_Bolly

Cytat: Jasonskoro bedzie od jesieni Akademia Gwiazd no to na 100% 3 edycja JOŚ jest na szczescie ostatnią, a i o bb 6 nie ma co myslec, bo jakos sobie nie wyobrazam tych 2 programow jednoczesnie i to na Polsacie i tv4 w dodatku.
Rozwalił mnie tern post tokiem myślęnia . :sciana: Czyli myślisz za zakończą Jak Oni Śpiewają , Big Brothera dla Star Academy.A może jeszcze zakończą Samo życie i Pierwsza Miłośc.A może ogólnie Polsat zdecyduje się na relacje 24h z domku i zrezygnuje ze wszystkich programów.
Jak Oni Śpiewają będzie jak zawsze w soboty o 20.00, a pewnie Star Academy codzienny odcinek będzie w godzinach 21.00-22.00 lub 17.00-18.00.Polsat jest bardzo zadowolonyz wyników  Pierwsze Miłości i Samego Życia , więc ich godzin z pewnością nie zmieni.Jesli chodzi o show to chyba bedzie w tygodniu o 20.00 pewnie w srode lub czwartek aby  nie rywalizowac z MJM.BB zapewnie bedzie sie toczylo swoim rytmem.Nie wpadajmy w paranoje

Jason

co do JOŚ - no jakos nie wyobrazam sobie Zapendowskiej jako jurorki w dwóch programach na raz. Zresztą do 4 edycji JOŚ nie bedzie juz żadnych 'gwiazd', bo i do 3 mieli wieeeelki problem z ich znalezieniem (do 2 zresztą tez) bo co to za niby gwiazdy? (za wyjątkami moze 1-2 osob)

co do BB - jesli bedzie nadawane w tym samym czasie co codzienna relacja z Akademii Gwiazd no to ludzie wybiorą Akademię, a bb 6 nikt nie bedzie oglądal. Jedyne co mogą zrobic to inna pora emisji.

mseptember

Cytat: Tkk_Bolly w Śr, 30 Mar 2008, 16:12:16
...może ogólnie Polsat zdecyduje się na relacje 24h z domku...

naiwnie liczę na _przynajmniej_ transmisję internetową, byle nie w stylu BB4/5.

chatiflatt

Dobrze, że przyznajesz, iż jesteś naiwny w swych pobożnych życzeniach ;)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

mseptember

No to codzienny program mamy o 17.30, koncerty w piątki o 20.00. Ani słowa o 24/7. (wirtualnemedia.pl)

mseptember

Czy ktoś ma może pomysł, dlaczego nie pojawił się zapowiadany (tv.wp.pl) na dzisiaj o 20.00 program "Fabryka gwiazd - selekcja"?

DJ Ice

Ta część programu nie zostanie wyemitowana. Zadecydowano, że zaprezentowanie uczestników i ogólny start ''Fabryki Gwiazd'' nastąpi w piątek 19 września o godz. 20 na żywo, co moim zdaniem jest dobrym posunięciem. :)

chatiflatt

Prezentacja uczestników nastąpiła kilka dni temu na konferencji prasowej. Znamy ich nazwiska, 'Selekcja' nie popsułaby efektu sobotniej gali.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Rosa

Podejrzanie to wygląda. Obawiam sie że szykuje sie kolejna klapa.
No chyba że bali sie wczorajszej konkurencji z Atakiem klonów.

podmark

Nastąpiła zwyczajna zmiana w ramówce. Tylko na tv.wp.pl nie wprowadzili poprawek. Strona Polsatu, telegazeta oraz EPG na Cyfrowym Polsacie były zaktualizowane.
Może "Selekcja" była niewarta godziny w prime time ?

mseptember

A to co puścili w zamian było warte? ;) Jeżeli odwołuje się emisję pierwszego (no może zerowego) odcinka reklamowanego od kilku miesięcy programu to chyba nie jest takie "zwyczajne". Ale ja tego nie neguję - być może rozpoczęcie programu od prawdziwego show za tydzień zachęci do oglądania więcej osób.

Kuba 942

W programie TV zauważyłem, że w Polsacie codziennie od poniedziałku do piątku (może nawet w weekendy,ale raczej nie) będzie emitowany program Fabryka Gwiazd-Akademia Ekstra. :hmm: ciekawe co to może być?