Jolanta Rutowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:00:23

Showmag

Jola kupiła Jakimowiczowi kaganiec
Jolanta Rutowicz, która od kilku miesięcy spotyka się z Jarosławem Jakimowiczem, kupiła mu ostatnio... kaganiec. Rutowicz opowiedziała o swoich relacjach z Jakimowiczem na łamach "Twojego Imperium".

Więcej: https://showmag.info/?p=1868

Rosa

Jola jest typowym przykladem jak BB może wylansować gwiazdkę i w jaki sposób mozna zrobic pieniądze występując w tym programie. Gdyby było więcej takich ludzi jak Jolka to program by nie upadł bo po prostu więcej kandydatów by się zgłaszalo na castingach i możnaby wybrać ciekawszych ludzi do programu.

Pudelek

"Nie chcę, żeby pijak walił konia przy moich zdjęciach!"

Jola "zawsze dziewica" Rutowicz, która zapewnia, że czeka z seksem (i wszystkim innym) do ślubu, wygraża się, że NIGDY nie zrobi sobie rozbieranej sesji zdjęciowej. Zapytacie, kto chciałby nagie zdjęcia człowieka-konia? Jola twierdzi, że CKM...
Ja się w ogóle nie rozbiorę, w ogóle nawet nie ma takiej "opszion", "noł opszion" moi drodzy - mówi w rozmowie z wideoportalem. Nie rozbiorę się, nie wiem nawet, ile to kosztuje ogólnie, ale jestem przeciwna rozbieraniu się i pokazywaniu się... Tak, miałam propozycje, miałam propozycje od "CKM", oczywiście odmówiłam. Uważam, że kobieta powinna się pokazywać tylko i wyłącznie swojemu mężczyźnie moi drodzy.
Skoro tak, to naszym zdaniem w strojach sado-maso też powinna pokazywać się najwyżej swojemu mężczyźnie...
Rutowicz zaczyna też już prawie otwartą walkę z Dodą:
Nie wyobrażałabym sobie siebie gdzieś tam na okładce jakiegokolwiek magazynu, mnie nago, i faceta gdzieś tam stojącego na boku, pijaka w parku, który gdzieś tam wali sobie konia patrząc na moje zdjęcia, to jest ohydne słuchajcie. Ale pełno lasek to robi ogólnie dla kasy, bo chce się wybić. Neguję to absolutnie, jestem przeciwna.
Rabczewska ma za sobą już kilka rozbieranych sesji. O zeszłorocznej w CKM powiedziała:
Gdybym była facetem, patrząc na taką sukę jak ja na tych zdjęciach, chętnie zwaliłabym konia na okładkę.
Przynajmniej była szczera. A Rutowicz coś kręci.
pudelek.pl

Jason

Jola nagrała piosenkę z Dawidem Koczym i przeciekła ona do internetu:

https://ewafunkakermit.wrzuta.pl/audio/dCpk41X08P/dj_bart-x_feat._jola_rutowicz_dawid_koczy_-_feel_ya

Jola współpracowała przy tworzeniu tekstu piosenki. W najblizszych tygodniach bedzie ona grana w radiach a za 2-3 miesiące ma byc gotowy teledysk (bedzie grany na mtv czy vivie). Płyta ma byc wydana przez wytwórnię My music
Jesli to ma być zapowiedz płyty Jolki to zapowiada sie cudnie! Naprawde niezła muza

Showmag

Chryste, co za kicz  :szok:
Wyłączylem - nie bylem w stanie tego wysluchac nawet do polowy.
To ma byc Jola? Chyba w wersji niezle zmodyfikowanej :)

Umc-umc-umc. Brakuje tylko bialych rękawiczek.

DJ Ice

Może wyjdę na maksymalnego głupa, ale zaryzykuję pytanie: w której minucie piosenki śpiewa Jola? :hmm: :los:
Naprawdę proszę o wytłumaczenie. :prosi: 

Jeżeli w tym utworze rzeczywiście śpiewa ona we własnej osobie to jestem pod wrażeniem jakie komputer potrafi zdziałać cuda...  :buzz:

Mimo wszystko, ocenię ten twór. Piosenka bez polotu, bez pomysłu - zero ambicji! :zgon: Czysta komercja. :plask:
Myślałem, że Jolanta bardziej się wysili.  :wisienka:  Nic nowego i innowacyjnego. Takich utworów jest mnóstwo.  :zzz:

Pudelek

Cytat: DJ Ice w Pn, 11 Sie 2008, 21:00:51
Czysta komercja.

A Jolanta to niby laureatka Przeglądu Poezji Śpiewanej?! Czego innego można się było spodziewać od zwyciężczyni komercyjnego programu?
Jolanta w pierwszy sekundach brzmi normalnie potem to już komputer.
A piosenka ma szansę zostać hitem choćby na dyskotekach w remizach strażackich.

chatiflatt

Cytat: Pudelek w Pn, 11 Sie 2008, 21:38:36A piosenka ma szansę zostać hitem choćby na dyskotekach w remizach strażackich.
O wypraszam sobie :) U nas nadal hitem pozostaje "Jesteś szalona, zawsze nią byłaś" ;)
Czyli jednak zobaczymy Jolantę w jakimś rs-ie
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

DJ Ice

CytatCzysta komercja.

CytatA Jolanta to niby laureatka Przeglądu Poezji Śpiewanej?! Czego innego można się było spodziewać od zwyciężczyni komercyjnego programu?

Stwierdziłem tylko FAKT. :)  :wisienka:

CytatCzyli jednak zobaczymy Jolantę w jakimś rs-ie

Pewnie, że ją zobaczymy. Odrzuciła propozycje TzG i GTnL na rzecz programu reality-show w którym wystąpi wraz z Jarkiem Jakimowiczem. Po tym programie zapewne dostanie jakiś program albo wystąpi w innym projekcie telewizyjnym. Taki sposob budowania kariery (w taki, jaki buduje właśnie Jola) u nas w Polsce się przyjmuje, więc nie martwmy się o jej być, albo nie być. :)

joker

Cytat: DJ Ice w Pn, 11 Sie 2008, 21:00:51
Może wyjdę na maksymalnego głupa, ale zaryzykuję pytanie: w której minucie piosenki śpiewa
Tego typu muzyka rządzi się trochę innymi prawami niż pop, czy rock. To, że Jolka jest wymieniana wśród autorów wcale nie znaczy, że musi tam śpiewać (chociaż nikt jej tego nie zabrania) - to tak samo jak jakiś DJ robi muzykę nie znaczy, że usłyszymy w niej jego głos. Ja już wolę, żeby tworzyła taką muzykę z którą się utożsamia, niż pisała wielkie testy i fałszowała przy piosence "Czy warto bylo" :)

Showmag

Jolanta Rutowicz nagrała piosenkę z Dawidem Koczy
Jolanta Rutowicz - zwyciężczyni "Big Brother 4.1", nagrała piosenkę z Dawidem Koczy - finalistą programu "Jestem jaki jestem".

Więcej: https://showmag.info/?p=3626

matlewq

https://wptv.wp.pl/wid,10271495,rozrywka.html?ticaid=167c6

zobaczcie tutaj jakiego wywiadu udzieliła Jola Rutowicz WPTV...Sam tytuł mówi samo za siebie "Cicuhy z sex-shopu dla Joli Rutowicz"

Showmag

Jolanta Rutowicz zmęczona popularnością
Zwyciężczyni czwartej edycji "Big Brothera" i uczestniczka vipowskiego "Big Brother 5", narzeka na uroki popularności. Postanowiła z tego powodu wyjechać z kraju na kilka dni.

Więcej: https://showmag.info/?p=4842

Pudelek

Na pudelku pojawiły się zdjęcia Jolki z 2004 roku:

Jak można było zrobić z siebie później takiego potwora na użytek Big Brothera?

Kuba 942

Zupełnie inaczej wyglądała niż teraz,lepiej.