Co masz do stracenia?

Zaczęty przez podmark, Cz, 26 Cze 2008, 00:30:24

podmark

Cytat: wirtualnemedia.plTelewizja Puls pokaże jesienią polską wersję formatu "Biggest Loser", w którym 12 osób z dużą nadwagą pod okiem specjalistów będzie próbowało schudnąć. Realizacja formatu rozpocznie się w lipcu.

Bohaterowie programu między 14 lipca a 31 sierpnia zostaną zamknięci w Ośrodku "Kudowa Zdrój", w którym będą musieli prowadzić zdrowy tryb życia, odpowiednio się odżywiać i intensywnie ćwiczyć . W każdym odcinku odpadnie jedna osoba, którą wyeliminują sami zawodnicy. Zwycięzcą zostanie ten, który schudnie najwięcej. Oprócz 'nowego życia', otrzyma nagrodę pieniężną.

Ważnym elementem programu ma być jego walor poradnikowy. Wszystkie diety i ćwiczenia dzięki którym, zawodnicy stracą dziesiątki kilogramów, będą opierały się na naturalnych metodach możliwych do przeniesienia na domowy grunt.

Trzynaście odcinków programu "Co masz do stracenia?" (robocza nazwa) dla TV Puls zrealizuje Mastiff Media Polska. Pierwsze odcinki pojawią się w emisji już we wrześniu. Castingi do programu odbędą się w najbliższy weekend.

Myślałem, że będzie polska wersja "Jesteś tym, co jesz", ale "Biggest loser" jest chyba znacznie lepsze :). Boję się tylko wykonanie, bo jak wiadomo Puls oszczędza przy budżetach programów.

Showmag

Trwa realizacja reality show "Co masz do stracenia?"
Rozpoczęła się realizacja programu "Co masz do stracenia?", który we wrześniu pokaże telewizja Puls. Reality show jest polską wersją formatu "The Biggest Loser".

Więcej: https://showmag.info/?p=1398

podmark

Oto polskie logo (oczywiście bardzo podobne do oryginału):

DJ Ice

Puls nie uczy się na błędach... Dlaczego? Z tego co słyszałem stacja nieźle oszczędza przy produkcji tego programu, więc pewnie wyjdzie jak zwykle - marnie, a szczerze żałuję.

Showmag

Zasady programu "Co masz do stracenia?"
Jesienią TV Puls wyemituje reality show "Co masz do stracenia?", czyli polską wersję formatu "The Biggest Loser". Czas na przybliżenie zasad widowiska.

Więcej: https://showmag.info/?p=1875

Kuba 942

Logo identyczne, tylko polska nazwa, jakoś mi się nie podoba. Jeżeli jest tak jak pisze Ice, to będzie to kolejny niewypał Puls. Chcą jak najmniejszym kosztem, zdobyć widzów.

Showmag

"Co masz do stracenia?" od 4 września w TV Puls
4 września w telewizji Puls zadebiutuje pierwsza polska edycja reality show "The Biggest Loser". Polska wersja formatu będzie nosić tytuł "Co masz do stracenia?".

Więcej: https://showmag.info/?p=4811

Kuba 942

Oglądałem to wczoraj i powiem, że średnio mi się to podobało. Czołówka trochę długa. Dali im zaszaleć stawiając stół pełen łakoci. Na razie co do realizacji nic nie mam. Zobaczymy jak to dalej będzie wyglądać.

ixa86

Program zapowiada się ciekawie, coś się w każdym razie dzieje, nie nuży ten program. Mam nadzieję, że rozwiną wątek diet dla uczestników co kto ma jeść a czego nie :) mi się osobiście podoba, ale zobaczę dalej ( jak nie zapomnę, że leci :los:)

Kuba 942

Zaskoczyło mnie trochę wczoraj gdy odpadła ta młoda dziewczyna zamiast Bartka który nic ni schudł, jednak grupa dała mu szansę a pozbyła się ogniwa który najmniej się stara.
Tydzień temu widziałem, że już można zgłaszać się na casting na drugą edycję Co Masz do Stracenia. Tyle, że trzeba mieć ponad 110 kg a w obecnej edycji zauważyłem, że niektórzy mają trochę mniej niż 110 kg.

chatiflatt

Niech Grażynka z Klanu się zgłosi, tym razem jako uczestnik :)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Pudelek

Widziałem wczorajszy odcinek w tv i program zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie!
Było dla mnie śmieszne to wszystko. Uczestnicy aż za bardzo się wszystkim przejmowali jakby to była walka o życie. Ostrowska ze łzami w oczach przeprowadzała eliminacje. A ta dziewczyna wypadła ponieważ reszta bab jest nie dość, że gruba to jeszcze stara. Po prostu wykończyły konkurencje :P
Jak na Puls było świetnie. Jak nie zapomnę to chętnie obejrzę kolejne odcinki.

Pudelek

A ja dalej z zainteresowaniem oglądam ten program.
Tu upadł mit wesołego i bezinteresownego grubaska! :D
Od kilka odcinków uczestnicy grają twardo i bez sentymentów o te 100 tysięcy. Eliminują tych którzy chudną ogólnie najwięcej, a którym akurat w danym odcinku powinęła się noga i zostali nominowani.
Najśmieszniejsze w programie są:
- prowadząca - zbyt emocjonalnie podchodzi do tego wszystkieho
- konkursy SMS towarzyszace programowi. Ostatnie pytanie: od picia czego można schudnąć: a) wody b) napojów gazowanych