Casting na uczestników

Zaczęty przez Yocco, So, 31 Maj 2008, 21:55:36

Karolina z Poznania

racja;-) sama sprawnościówka już była niezła przygodą;-) świetnie się bawiłam jak co to na naszej klasie powstał profil FORT Wrocław gdzie jak co można sie odnaleźć lub pochwalić "dostaniem sie" :-P 

https://nasza-klasa.pl/profile/15808837

Ps. Doris czy to Ty??

wajcha

cze witam was i pozdrawiam czy juz do kogos dzwonili
dali byście znać !!!

Bartek

Doris

Tak Karola to Ja!!!!!!!!!!:) Do mnie nie dzwonili więc pewnie już nie zadzwonia:(  Hej Bartek Ziomie :) dzwonili?????:)

darek326

Do trójki moich znajomych z czwartkowej sprawnościówki już dzwonili i jadą !!!! :) Wszystkim, którym udało się zakwalifikować gratuluję i życzę przygody zycia w forcie !!! A podobnym do mnie, czyli tym, którym tym razem się nie udało :) zyczę wytrwałości nastepnym razem :) Pozdrawiam
Darek z Poznania

wajcha

cze doris nie jeszcze nie dzwonili  wazne ze poznałem połowe polski
takich samych czubów jak ja he he
pozdrawiam tych co lecą i tych co zostają
jezeli bedzie kolejny casting to sie zgłaszam zróbmy to
buźka

edit by Mau - ort który zazgrzytał mi w oku

Mmakler

Jeszcze dzwonią, więc nadal można mieć nadzieję na wyjazd! Powodzenia wszystkim. Do mnie właśnie zadzwonili!!!!! Dostałem się. Lecę 27.07 :))) Trzymajcie za mnie kciuki   :D

Svart

Lecę razem z bratem 28 - to chyba ostatnia ekipa.

Doris

lece!!!!!!!!! Masakra!!!!!!:):):)

fortboyard

Lece 26 , zajebiozaa, podobno za kogos kto zrezygnować musiał .... super do zobaczenia !!!

scors

a mi jest trocę smutno bo nie lecę :( no nic może kiedyś... :D
wszystkim, którym się udało gratuluje i życzę super zabawy :)

Karolina z Poznania

Kto jedzie 25?ja i Doris ale kto jeszcze? :-D aha ha  :yeah:

Anetta

:sciana: ak widać starość nie radość, babci się nóżka podwinęła ;-((((( ale naprawdę dziwczyny, przy takiej konkurencji to nie wstyd przegrać - powaga! niektóre dziwczyny Tarzana dawały tak że aż gały wypadały  :szok: a mimo tego całą sobotę i niedzielę nie mogłam sobie miejsca zagrzać, wysprzątałam cały dom na błysk byle tylko nie myśleć i nie czekać..... a jak jakiś telefon zadzwonił leciałam jak wariat, coby miły pan za długo czekać nie musiał ;-) miałam nadzieję że nie tylko siła fizyczna się liczy no i że szczęście zwykle mi sprzyjające pomoże...  niestety nie tym razem - okropnie jest być odrzuconym ale przygoda i tak była fajna, choć jak wiadomomo niedosyt jest - to jak gra wstępna bez finiszu...
Jak na razie najlepszym rezultatem jest fakt że od dziś biorę się za siebie - już nie będzie tak, że jak liny to tylko w śmietanie, jak skrzynie to tylko pełne złota, jak worki to z prezentami a wahać przy ławeczkach- to tylko czy położyć się czy usiąść ;_)))  szkoda, że nie udało się, ale widocznie matki dzieciom nie są wdzięcznym tematem reality - nic to zdobędę masę mięśniową i może znowu spróbuję. A wszystkim szczęściarzom gratuluję kondycji i szczęścia i do zobaczyska - chociaż po dwóch stronach ekranu!  :bye:

chatiflatt

no dobra, gratuluję wszystkim, którzy lecą, teraz chwalcie się - które gwiazdy zostały Wam przydzielone, żebyśmy Was mogli we wrześniu i marcu poznać na ekranie ;)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Mmakler

I znowu w Polsce. Było super. Tego nie da się opisać słowami. Szkoda, że tak krótko. Srdeczne pozdrowienia dla naszej grupy i gwiazdy. asta la vista - bebe!!!!!!

Marinka

Witam wszystkich.
Pozwolcie, ze na wstepie sie przedstawie, a pozniej przejde do sedna sprawy.
Nazywam sie Marina.od 6 lat trenuje szermierke, od 3 lat jezdze konno, jakis czas temu uprawialam plywanie, rok akrobatyki. No i wogole, jak powiadaja ludzie, mam nie zbyt rowno pod sufitem - adrenalinka mi sluzy.
A teraz na temat.
Chcialabym wziasc udzial w programie fort Boyard. Czy mozna sie jeszcze zapisywac, i gdzie mam to zrobic? Sorry jak sie powtorze z pytaniem kogos z poprzedników.
Pozdrawiam. Marina