Casting na uczestników

Zaczęty przez Yocco, So, 31 Maj 2008, 21:55:36

suwmiarka

Witam,
Ja byłam dzisiaj na castingu (14.07) o 9.00,był to moj pierwszy casting w życiu,było naprawde sympatycznie:)zobaczymy co bedzie dalej,wszystkim życze powodzonka:)

jerzyczysko

Ja bylem na castingu wczoraj tj 13.07 i mialem telefon dzis o 14. Mam pyatnie do uzytkownika o nicku MBM BESKIDY , czy wybiera się jeszcze do Wrocławia z Bielska na te testy? pozdrawiam i do zobaczenia w srode na basenie  :devil:

Mmakler

Tak jerzyczysko, raczej się wybieram... ale szefowa w pracy jeszcze się nie zgodziła na dzień wolnego. Nie wiem jak zareaguje kiedy postawię ją przed faktem dokonanym. Nie wiem jak  z tym wyjazdem będzie. Jak narazie mam zamiar pojawić się na testach sprawnościowych w środę o 9:00. Potrzebuję dużo szczęścia, bo nie jestem typem sportowca... z resztą kto wie czy oni szukają wysportowanych pływaków-sprtowców? :szczery:

Domi212

hej wiecie może czy oni jeszcze dziasiaj bedą dzwonić czy już zebrali wszystkich na te testy sprawnościowe?

fortboyard

Czołem

A tak z ciekawości podajcie jakie mieliście numerki na castingu w poniedziałek , na piątkowym około 15:00 było już powyżej 610 - to chyba numeracja od początku trwania castingu ?

No i fajnie by było poczytać jakieś sprawozdanie osoby która już wróciła z fortu z nagrania programu - no dalej nie dajcie się prosić :)

pozdrawiam

podmark

Cytat: fortboyard w Wt, 15 Lip 2008, 08:48:06
A tak z ciekawości podajcie jakie mieliście numerki na castingu w poniedziałek , na piątkowym około 15:00 było już powyżej 610 - to chyba numeracja od początku trwania castingu ?
To numeracja wszystkich osób, które zostały zaproszone na castingi do Wrocławia. W sobotę o 12 były już tylko numery powyżej 650.
CytatNo i fajnie by było poczytać jakieś sprawozdanie osoby która już wróciła z fortu z nagrania programu - no dalej nie dajcie się prosić
Na to nie licz - uczestników obowiązuje umowa i mają zakaz zdradzania tego, co się wydarzyło we Francji. Nikt nie jest na tyle naiwny, by na publicznym forum o tym pisać, a później zapłacić gigantyczną karę.

izolda01

Numerkami sie nie sugeruj bo to zapewne numerki kolejne, które nadawali ludziom z kolejnej tury, ludzie z pierwszej tury startujący do pierwszej edycji mieli niektórzy numerki powyżej 500 (nie powiem dokładnie na jakim numerku sie konczyło ale około nr. 550 tak mysle, ja sama mialam numerek ponad 460) wiec to że na piatkowym castingu ludzie mieli numerki około 600 i wiecej nic nie znaczy własciwie bo to kolejne numery i tyle...a co do relacji uczestników którzy wróclili z nagrań mają zakaz udzielania informacji o wygranych i konkurencjach i szczegółach tego co działo sie na planie...sami podpiszecie tez regulamin, ktory dostaniecie do zapoznania się i podpisania ..wiec zrozumcie tych uczestników ze nie dzielą sie z wami szczegółami co najwyżej ogólnymi info ze było super i warto

adikm1

a ja wczoraj na castingu o godzinie 9:00 miałem numer 813 :) a kolega obok coś ponad 900... wiec wsumie niewiadomo ilu było uczestników ;)

Domi212

A czy ktoś wie czy jeszcze dzwonią? :hmm:

Limak

Cytat: adikm1 w Wt, 15 Lip 2008, 10:14:34
a ja wczoraj na castingu o godzinie 9:00 miałem numer 813 :) a kolega obok coś ponad 900... wiec wsumie niewiadomo ilu było uczestników ;)
dziwne, bo ja bylem w niedziele o 16 i były numerki też w okolicach 800... ale powyżej 1000 nikogo nie widziałem. Nie wiem jak oni to robią, numerki tak troche losowo lecialy, a poza tym były osoby bez numerka w ogole (identyfikator napisany był recznie)

izolda01

tak czy siak ...to widac z tego ze minimum 1000 ludzików juz "przlecieli" sobie castingowo, czyli załapac ma szanse sie co 10ty uczestnik

Anetta

cześć, na czwartek mam sprawnościowy. Słyszałam, że bilety do Francji trzeba samemu opłacić !!!!! czy ktoś coś wie na ten temat? może macie kontakt z osobami które już wróciły. Ta informacja jest dla mnie ważna bo nie zamierzam zapłacić za to żeby ze zmną nakręcili program, aż tak zdesperowana to nie jestem....

timtom

Tak, opłaca się samemu. Oni wprawdzie wszystko kupują ale pokrywa się koszta z własnej kieszeni i to nie mało. Sam bilet w 2 strony to koszt 800 PLN + mnie dojazd do warszawy kosztowal w 2 styrony 150 PLN + noclegi za free + wyzywienie 150 PLN, takze ponad tysiak jest :) A co do wygranej to hohooh- smiech na sali :)

Admin: proszę nie wierzyć w informacje umieszczane tu przez robercika / timtoma.
To jedna i ta sama osoba, która w celu zmniejszenia konkurencji wprowadza Was w błąd, twierdząc, ze za udzial w programie trzeba placic.

Osoba ta została zbanowana.

Domi212

Anetta a kiedy byłaś na castingu? i kiedy do ciebie dzwonili?

Anetta

ja byłam na catstingu 12.07 zadzwonili 13.07 wieczorem... timtom czy ty byłeś we francji, jeśli tak napisz do mnie [email protected] please ;-)