Casting na uczestników

Zaczęty przez Yocco, So, 31 Maj 2008, 21:55:36

darek326

Byłem dzis tj. 11.07, ogólnie sympatycznie i dość sprawnie, czyli jakies 2 godzinki, formularz wypełniłem na miejscu, co dalej, zobaczymy...

Doris

Darek, a o co Cie pytali? bo od 5 dni zastanawiam sie o co mogą mnie zapytać :P

darek326

Doris.. ogólnie nie jesteś w stanie  przygotować się do tych pytań, wynikaja one z tego co robisz, czym się zajmujesz, co lubisz... Lightmotive to : Dlaczego akurat Pania mamy wybrać... :) Ale nie stresuj się,  bądź po prostu sobą, raczej od nich zależy czy pasujesz im do profilu programu :) Pozdrawiam z Poznania również :)

podmark

Jestem już po castingu :). Ogólnie to całkiem pozytywne wrażenie, choć na 99 % wiem, że się nie dostanę. Patrząc na innych ludzi widziałem kilku idealnych kandydatów - ja się chyba nie wpisuję w koncepcję program FB.
Ale człowiek z komisji spytał mnie, jako jedynego z mojej trójki, ile długości basenów bym przepłynął - może to znak, że zamierzają mnie zaprosić na testy sprawnościowe  :devil:

adikm1

a Kogo twoim zdaniem szukają do tego programu :)?? Ja już w poniedziałek jade na casting.... ale sie denerwuje :/

Bilo82r

Ja bede w Poznaniu Gł o 10:00, troszke sie spoznie na ten casting tzn nie bede punktualnie na 12:00, ale koles przez telefon powiedział, ze mozna sie spoznic nawet godzinke. Ja nie mam innych połaczen bo az z Gdańska ruszam wiec bede około 13:00...możecie mnie wyczekiwać..na pewno bedzie fajne doświadczenie  :zabek: POZDRAWIAM

Mmakler

Właśnie wróciłem z Wrocławia. Jestem po castingu. Było miło i zabawnie. To był mój pierwszy casting na jaki zostałem zaproszony i pojechałem. Teraz wystarczy czekać na telefon... Kto wie może zadzwonią... Pozdrowienia dla wszystkich, którzy byli dzisiaj o 12:00. :)

Natalia zabka

hej ja bylan na castingu w sobote na 16. moze ktos mnie pamieta bylam z bratem mlodszym . podobalo mi sie ale nie wiem czy sie dostane . nie da sie przygotowac do pytan.  po castingu  jeden pan prosi na wywiad do kamery. pyta nas o wrazenia po castingu. w ciagu 1.5 tyg. odzwaniaja na zajecia sprawnosciowe ale nie do wsztstkich. pozdrawiam     ps. jak kogos zaprosza na te zajecia dajcie znac

izolda01

E chyba wczesniej oddzwonia bow przecież reklamie w TV za 1.5 tygodnia to nie testy sprawnościowe tylko nagranie w forcie juz ...bo przecież bębnia w reklamie telewizyjnej ze 23 wyjazd wiec testy sprawnościowe musza byc pare dni wczesniej coś mi sie zdaje...albo reklama kłamie :-)

podmark

Testy są 16 i 17 - czyli w środę i czwartek, więc oddzwaniać będą najpóźniej chyba do jutra. Już po piątkowym castingu mieli wybrane 32 osoby, do których oddzwaniano jeszcze w weekend podobno.

fortboyard

Potwierdzam, byłem na castingu w piątek, wchodziłem z dwiema sympatycznymi dziewczynami około 15:20. W sobotę około 20:00 dostałem telefon z zaproszeniem na środę na godzinę 9:00 na testy, prosili aby zarezerwować czas od 9:00 do 20:00 ( pytanie do osób które były na testach - realnie jak długo to trwało ? ) , realnie moim zdaniem z racji dostarczenia oświadczenia lekarskiego oraz wyników krwi i moczu sądze że dziś ostatni dzień na telefonowanie do potencjalnych uczestników - no ale mogę sie mylić :)

pozdrawiam

jerzyczysko

Siema , wlasnie tez teraz dostalem telefon o kwalifikacji na testy, stad moje pytanie czy jedzie kots z okolic BIELSKA-BIALEJ na te testy . Bo na 9.00 nie mam zadnego pociagu.
Osoby ktore byly na testach niech nie beda pazerne tylko podzielcie sie z nami info co tam trzeba robic i tak w dwa dni sie nie przygotuje ale przynajmniej mozna sie nastawic.  :)

timtom

jerzyczysko a kiedy byłes na castingu?

Domi212

no właśnie czy dzwonili juz do kogos kto był na castingu w sobotę?

izolda01

Ta zabawa sprawnościowa, w dzień w ktory ją miałam realnie trwała od 10 - do ok 18.30 (od 9.00 tłoczylismy się na korytarzu ale zabawa zaczeła się dopiero od 10.00 i trwała do ok 17.30. (wraz z 1 h przerwa od ok 14-15) na końcu było zebranko z panem reżyserem pierwszym (do ok 18.30), gdzie zadawane były pytanka typu kto śpiewa, tańczy i stepuje zawodowo niemalże a nie tak, że lubi pośpiewać przy goleniu lub na ognisku a zatańczyć na weselu lub imprezce:-) i uprawia jakis sport wyczynowo itp. i tacy delikwenci byli zapisywani przez Pana rezysera a czy to byl plus czy minus do dziś nie wiem :-) a co do zadań na teście, polecam stronę nr 7  na tym forum i zgrabną skrótowa wypowiedź koleżanki o nicku Yocco, o tym co było na teście sprawnościowym :-)...ale kto ich tam wie co bedzie tym razem i czy nie dokonają modyfikacji i udoskonaleń, teoretycznie może nie powinni, żeby mieć wzglednie porownywalną skalę oceny sprawności wszystkich uczestników tej zabawy...ale telewizja jest nieobliczalnym medium :-) ..w każdym razie powodzenia i miłej zabawy bo w sumie to fajna zabawa nawet jak nie dla wszystkich kończy się spektakularnym sukcesem!!!