Casting na uczestników

Zaczęty przez podmark, So, 28 Cze 2008, 15:19:37

DJ Ice

Cytat: glock15 w Nd, 06 Lip 2008, 19:45:47
Ciekawosc, żenująca ciekawosc, jednym z jury jest Michal Wisniewski.

Będzie w JURY według plotkarskiego portalu. Polsat tego nie potwierdził i nie ujawnił jeszcze nazwisk.
Nie dziwię się, że ludzie, którzy wybierają się na kasting są ciekawi atmosfery i tego kto zasiądzie w JURY. Sam byłbym ciekaw, z kim miałbym do czynienia podczas przesłuchania.

glock15

od dwroca PKS do ulicy Bukowskiej jest jakies 2 km, latwa DROGA :D wiem bo ja tam na dworcu bede okolo godziny 10;30 a o 11;00 bede juz w liceum sw marcina na bukowskiej tam gdzie sa przesluchania ;)

glock15

SILVERLOVE wyslalem ci wiadomosc prywatna z numerem gg

jopetas

kto jedzie do krakowa i wie czy daleko od stacji jest miejsce castingu?

podmark

Cytat: DJ Ice w Nd, 06 Lip 2008, 23:31:53Nie dziwię się, że ludzie są ciekawi atmosfery i tego kto zasiądzie w JURY. Sam byłbym ciekaw, z kim miałbym do czynienia podczas przesłuchania.
Przecież na tym etapie uczestników nie będzie oceniało to samo jury, co w cotygodniowej gali :). W ogóle nie wiem, czy będą emitowane takie odcinki castingowe - pewnie dadzą to jako przerywniki, ale tylko będą to występy typu Roland, czy "Turystyczna piosenka".
Na castingach zapewne będzie kilka komisji (tak jak było w Idolu) i ten, kto się wyróżniał to przechodził dalej. A dalsze etapy są na pewno - tyle, że na którymś z kolejnych etapów zjawią się już ci właściwi nauczyciele i wyrażą swoją opinię, które osoby z danej setki mają zamieszkać w akademii.

Amadeusz

Witam wszystkich na forum. Zauważyłem, iż dużo osób wybiera się do Poznania. Ja też mam taki pomysł, więc może jakoś się spikniemy? Mój gg 7858818.

A tak poza tym to trochę mnie denerwuje to, że nikt nie napisze nic o casting, skoro wczoraj był w Gdańsku...

Mariano

No to czekamy na info jak było na castingu ?:)

Amadeusz

Byłem na castingu w Poznaniu i napisze co wiem :P

Po pierwsze - na casting można przyjść mając 16-18 lat. Jest tylko jedno ALE. MUSISZ przyjsć z rodzicem. Pozwolenie na kartce nic nie da. Próba dania telefonu z rodzicem nic nie da. Tymczasowy dowód też nic nie da.

ALBO PRZYCHODZISZ Z RODZICEM NA CASTING I Z JEGO DOWODEM ALBO NIE MACIE PO CO JECHAĆ

Ja nie zostałem wpuszczony więc nie za wiele mogę napisać. Później 2 ludzi powiedziało, że pod koniec castingu (trwał od 10 do 18) "cameraman" nagrał po 2 ich występy, mimo, że nie mieli 18 ani rodzica.

Jednym zdaniem TOTALNY CHAOS.

Ale ja nie żałuję, poznałem fajnych ludzi xD

Pozdrawiam i wspieram wszystkich zdenerwowanych!

P.S Polsat suxxx

sebdom90

ja mam zamiar pojechać na casting do Warszawy, ale jak narazie brak środka lokomocji utrudnia mi to przedsięwzięcie, może znajdzie się ktoś z Łodzi lub okolic kto mnie zabierze  :yeah:   :yeah: czekam na propozycje  :los:

Mariano

Ech :) ja mam 15 lat i wszedłem jakoś ;) rodzic musi być albo pełnoprawny opiekun. Pozdro :)

agus48

Wpuszczą ,ale dalej się nie dostaniesz już bo jak ktoś nie ma 18 to odsyłają

NiKiEL

ten casting w warszawie to jakas kpina...od odziny 8 stałem razem z dziewczyną pod tym burdelem...zeby pozniej wejsc dostac numerek i isc do domu....przeciez k*r*a oni chyba nie wiedza co to znaczy casting...przyszło cos koło 100 osob...i było wszystko ładnie, pieknie dopóki nie trzeba bylo śpiewać...wszystkich podzielili na grupy mniej wiecej po 10 - 15 osob...po czym facet powiedział "zaspiewasz ty, ty i ty...a reszcie panstwa dziekujemy....i to ma byc k***a casting ??? K***a ludzie przyjechali z całej polski...wrocław, ciechocinek....jechali całą noc pociagami po to zeby pozniej garstka ludzi zrobiła ich w ch**a...

nie wiem jak reszta...ale ja tego tak nie zostawie...wycieczke to ja mogłem sobie zrobić w góry lub nad morze...

jezeli jest tu ktoś tak samo pokrzywdzony jak ja to piszcie....
ja np napisałem do nich o zwrot kosztów podrózy...

stańmy wspólnie do walki z dziadostwem...

to mój numer gg 914 59 73

jezeli ktoś z czytająych był na tym sk******ym castingu niech do mnie pisze...w kupie siła a kupy nikt nie ruszy

Showmag

Trochę kultury. Piszesz tu pierwszego posta i na dzień dobry rzucasz wulgaryzmami?
Jeżeli ktoś z komisji powiedział "zaspiewasz ty, ty i ty...a reszcie panstwa dziekujemy...." to myślę, że za niepowodzenie możesz winić tylko samego siebie.

W takim wypadku należało się postawić i pokazać swój charakter. A skoro z pokorą się oddaliłeś, to (wraz z innymi) jednoznacznie dałeś jury do zrozumienia, że nie jesteś osobą, której szukają.

joker

Luntek w Fabryce Gwiazd?
Chłopak ma parcie na szkło. I na Dodę!

Próbował swoich sił już w "You Can Dance", teraz przyszedł czas na Fabrykę Gwiazd. Jak zwykle Luntek swoim wirtualnym fanom zrelacjonował całe wydarzenie:

"Chcielibyście zobaczyć mnie w programie Fabryka Gwiazd? Wiedziałem, że tak i powiadam wam, że to bardzo możliwe, bo właśnie dostałem się do kolejnego, ostatniego etapu, który odbędzie się w Warszawie po zakończeniu wszystkich castingów w innych miastach. Wierzę w swoje możliwości i dam z siebie wszystko! Czekam jeszcze tylko na telefon z potwierdzeniem i dalszymi informacjami! Już wam opowiadam jak było, a było superowo! A więc napisze tak skrótowo, a zacznę od tego, że ludzie na castingu byli zajebiści, piękni, młodzi i utalentowani, jednak myślę, że mimo to bardzo się wyróżniałem. Haaa w ogóle dałem popis skromności, ale pewnie zobaczycie to potem w TV. Jak wszedłem na salę przed jury a było w nim 9 facetów! Wiem szok hehe, a był np. Adam Sztaba, który nawet stanął przypadkiem na mojej ankiecie castingowej Byłem na tej sali strasznie zakręcony, ale starałem się nie denerwować i chyba wyglądałem na bardzo wyluzowanego, zadali mi parę pytań, po czym pozwoli mi wreszcie zaśpiewać, a śpiewałem "Katharsis" Dody. Osobiście uważam że poszło mi dobrze :) I jury najwyraźniej też tak uważało, bo powiedzieli, że bardzo im się spodobałem po czym ja krzyknąłem, że ich kocham".

Cóż, widać, że Luntek jest pod dużym wpływem Dody. Ciekawe, co na to wszystko sama Rabczewska, której nagranie w wykonaniu Luntka krąży w sieci. Jak myślicie Luntek ma szansę w końcu zostać gwiazdą?
/plotek.pl

chatiflatt

zobaczymy Luntka w tv, skoro "kocha jury" to na pewno :D
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston