Casting na uczestników

Zaczęty przez podmark, So, 28 Cze 2008, 15:19:37

Miguel

czy castingi też będą pokazywane w tv? czy odrazu przedstawią uczestników, którzy zostali wytypowani do zamieszkania w fabryce?

Statys

Siemka.
Wlasnie ogladam na YouTube filmiki ze Star Academy we Francji i zobaczylem, ze na castingu trzeba bylo zaspiewac i zatanczyc. W polsce ma byc tak samo?? Bo ja jedynie moge im zaspiewac a z tancem to... ^^

Pozdro

mseptember

na wielkim koncercie - a taki ma się odbywać co tydzień - raczej nie stoi się jak kołek... że zacytuję jeden z njusów: "...od rana do wieczora będą uczestniczyli w zajęciach śpiewu, tańca czy zachowania się przed kamerą", tak więc chyba trzeba mieć jakieś predyspozycje do wszystkich tych przedmiotów... :hmm:

Statys

napisalem do firmy Endemol w sprawie castingu (wiek itp.), ale nie odpisuja... Polsat kazal napisac wlasnie do nich...

wiecie moze juz cos wiecej?

Lisq

na ofic. stronie jest ankieta do pobrania... i jest pytanie "Twoja orientacja seksualna:"

po co im to?

inne pytanie tez dziwne ;p

chatiflatt

W ankiecie do BB5 również były takie pytania. A na kastingu padały pytania typu "Kiedy ostatnio uprawiałaś seks?". Więc to chyba norma na kastingach.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

thebrokendream

nie moge pobrac tej ankiety.. czy potrzebne jakies dodatkowe wtyczki?

Mariano

Poprostu acrobat reader..

Statys

czy ktos kto byl na castingu w GDANSKU moglby napisac cos wiecej??

Adia

Właśnie... Proszę, jak Ktoś kto był w Gdańsku, niech coś napisze:
Kto jest w jury? ile jest etapów castingu? czy castingi będą w Tv?

glock15

Po co wam wiedziec kto jest w jury albo ile jest etapow ?Banalne pytania :/
Boże, to jest najwazniejsze ? Lepiej sie zapytajcie o Zakres Wiekowy, i czy  spiewa sie z podkladem
Czy bez, jaki jest czas przesluchan jednego kandydata itd, a nie kto jest w jury ! żal. Ale juz zeby zaspokoic wasza
Ciekawosc, żenująca ciekawosc, jednym z jury jest Michal Wisniewski.

sergio

NAPISZCIE co trzeba ze soba wziac!!!! i co ta za ankieta trzeba ja wydrukowac uzupełnić i wziasc ze soba czy jak????????

chatiflatt

Mniemam - glock15 - iż nie przeszłaś/eś kastingu z pozytywnym rezultatem :kreci:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

glock15

to zle mniemasz xD haha dopiero w srode Jade :P

SILVERLOVE

hmm ja się wybieram do POZNANIA  w środe
interesuje mnie forma przesłuchań ...
czy tak jak w idolu acapella czy moze daja cos do zaspiewania hmmm
no i oczywiscie osoby w jury ....
wie moze ktos czy od dworca Pks w Poznaniu jest daleko do miejsca przesłuchań ???

a co do ankiety najlepiej chyba ją sobie wydrukować i tam wypełnić

POZDRAWIAM :)