Agent: Gwiazdy

Zaczęty przez podmark, So, 14 Maj 2005, 19:20:34

Pudelek

Kwestia gustu. Meller był (jedynie) lepszy od prowadzącego wersję australijską. I to tyle...

chatiflatt

Ten klimat o którym wspominasz Joker, to element scenariusza :) Wg mnie w polskich edycjach byli świetni uczestnicy, ciekawi, sympatyczni albo niesympatyczni - wyraziści. Widać było, że przed programem odbył się prawdziwy kasting.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Kuba 942

Choćbym bardzo chciał czwartej edycji Agenta w Polsce,to raczej i tak Agent nie wróci do TVN-u.Ciekawe czy jakby każdy użytkownik tego forum wysłał maila do TVN-u z prośbą o powrót Agenta to czy by rozważyli powstanie kolejnej edycji.

Pudelek

"Agent" ma na pewno większe szansę wrócić do TVNu niż Big Brother. I według różnych doniesień szanse nie są takie małe.
A maila możesz wysłać. Ja już kiedyś wysyłałem tak jak paru innych użytkowników forum. Odpiszą Ci może, że rozważają lub rozważą powstanie kolejnej edycji. Tylko nie wiadomo jak długo będzie trzeba czekać na efekt ich rozważań.

Kuba 942

Pisałem dwa razy w tej sprawie do TVN (od lipca) i dostałem odpowiedzi.  Przed chwilą znalazłem coś na temat Agenta 4 co prawda wiadomość jest trochę stara i to jeszcze z serwisu plotkarskiego
CytatOkazuje się jednak, że są szanse na to, że widzowie nie rozstają się z Mellerem na dobre. Marcin ponoć szykuje się do własnego projektu. TVN ma zamiar wrócić do produkcji programu, który przyniósł Mellerowi największą popularność kilka lat temu. Chodzi o reality show "Agent", który cieszył się dużą oglądalnością wśród widzów stacji.
Stacja rozważa różne możliwości. Nie jest wykluczone, że wrócimy do produkcji "Agenta", bo widzowie wciąż pytają, kiedy ten program pojawi się z powrotem na antenie. Być może na wiosnę zacznie się jego czwarta edycja - komentuje dziennikarz TVN-u.
[plotek.pl] 22.06.2008

Fajnie by było gdyby Agent 4 powstał, ale na wiosnę 2009 się raczej nie zapowiada. Co do Mellera to lubiłem jak prowadził ten reality. I fajnie by było jakby go prowadził (jeżeli by powstał). Jeśli miałby być to tylko na TVN. Mam pytanie kto realizował dla TVN-u ten program, Freemantle Polska?

DJ Ice

Podmark pisał kiedyś w innym temacie kto produkował ''Agenta''. Ten reality realizował sam TVN, ponieważ w tamtych latach produkcja zewnętrzna nie była tak rozwinięta jak dziś.

chatiflatt

Cieszę się, chętnie się zgłoszę :)
W końcu skoczyłbym na bungee :P
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Kuba 942

W dobie kiedy TVN wałkuje Taniec z Gwiazdami, a oglądalność spada :) mogliby powrócić do Agenta. Ludzie z TVN-u widzą, że ludzie chcą czwartej edycji tego programu a jednak nie podejmują się by program znalazł się w ramówce stacji.
W niedzielę wieczorem przyzwyczailiśmy się już, że na TVN-ie leci TzG. A tak by fajnie zaskoczyli np. jesienią czwartą edycją Agenta o 21:00 lub o 20:00 :)
To chociaż by puścili powtórki starych edycji na TVN7. A tak ani to, ani to :(
Ale jaką ciekawą ramówkę by mieli. W sobotę Druga edycja Mam Talent a w niedzielę Agent 4.
Szkoda, że TVN nie za bardzo wraca do formatów które kiedyś już zrealizował. Ale z Milionerami się udało, to czemu nie z Agentem?

Pudelek

W Danii zrobili już 10 edycji programu ale ostatnie pięć to edycje z celebrytami. Mam przeczucie, że jeśli program wróci do TVN to oczywiście będzie to "Agent z gwiazdami".  :los:

Damian

Oj tak niech Agent wróci , chociaż bardziej wyczekuję BB , na marne . Ale Agent , czemu nie może zrobią coś podobnego do Fort Boyard , kilku zwykłych ludzi , a kilku znanych.

nathanael

Wystosujmy oficjalne pismo do dyr. programowego Edwarda Miszczaka w sprawie Agent 4 i Big Brother 4 w TVN. Może to coś pomoże.

Damian

nathanael Chyba pismo o Agenta i Big Brother'a , ale 6 przecież 4 i 5 edycja były na TV4.

brotherfan

Nie będzie już BB na TVN. Nie będę pisał kto to powiedział i w jakich okolicznościach, dlaczego, bo wiele osób na tym forum wiele razy już o tym pisało. Ale nie o tym temat.

chatiflatt

Pismo w sprawie Agenta 4 to dobry pomysł, zajmiemy się tym?
Barbara Weston

Kuba 942

Tak jak pisałem już wcześniej jestem za 4 edycją Agenta. Więc myślę, że możemy spróbować ;)