Fabryka, czyli dom uczestników

Zaczęty przez chatiflatt, Pn, 28 Mar 2008, 18:11:04

chatiflatt

Podmark, myślisz, że wybudują nowy dom?
Jeśli BB5 nie odniesie sukcesu, nie bedą robić szóstki, to wówczas Bielany Wrocławskie pozostaną wolne.
Chyba, że 'zagoszczą' w stolicy.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

podmark

Cytat: chatiflattPodmark, myślisz, że wybudują nowy dom?
Liczę na to, że zobaczymy inne wnętrza. Może w końcu przeniosą największe produkcje do Warszawy. I niekoniecznie musi być wybudowany nowy dom (a właściwie to ma być akademia - nie tylko część mieszkalna, ale i część do ćwiczeń głosu), uczestnicy mogą zamieszkać w jakimś zamku/pałacu (jak to jest we Francji).

mseptember

We Francji to nie tylko zamek, ale cały kompleks budynków, oprócz części mieszkalnej w zamku (sypialni, salonu, garderoby, kuchni, łazienki, toalety, pokoju zwierzeń - a raczej wywiadów) jest też wyposażona we wszelkie instrumenty sala muzyczna, studio nagraniowe, sala przesłuchań (oni co tydzień zdają coś w rodzaju egzaminów i są oceniani przez nauczycieli), sala gimnastyczna, teatrzyk i - co tu mówić - taki mały park z drzewami i wodą. Ponadto budynki produkcji, logistyki i takie tam.

Gdyby ktoś chciał zobaczyć mniej więcej jak to wygląda z lotu ptaka to polecam zdjęcia satelitarne. Jakoś trudno mi uwierzyć w takie rzeczy w Polsce...

molko

No to wygląda jak nieźle wypasiona ;) willa gwiazdy, ale Hollywood! przepraszam, ale ja w produkcje ATM nie wierze. O światowym poziomie możemy zapomnieć. Przykłady to Kłamca, Fear Factor oraz Idol, któremu też "coś" brakowało. Nie nakręcam się.

Swoją drogą, mogliby widzów zaskoczyć.

btw. widziałem portugalską wersje programu jak jeszcze Aster City miał w ofercie ich stacje. Domek mieli bardzo ekskluzywny. 3/4 odcinka realacji z akademii to przygotowania w salach z nauczycielami śpiewu, tańca, a 1/4 to ich rozmowy na wielkiej sofie i przy stole z jedzeniem - zapomnijcie zboczuchy o scenach prysznicowych ;)
hej, a słuchajcie... czy tam był jakiś pokój w tej akademii, który przypomina pokój zwierzeń??? coś mi się kojarzy, ale nie pamiętam...

mseptember

Ten ostatni link się już niestety zdezaktualizował, ale to nie było nic nadzwyczajnego, po prostu uczestnik na fotelu w specjalnym pokoju odpowiadający na pytania niewidzialnej i niesłyszalnej osoby :)

chatiflatt

Czy wiadomo już przynajmniej, w którym z miast będzie Fabryka?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

maniakTV

Czytam serwisy medialne i gazety, jednak o miejscu położenia ''fabryki'' nic nie wiadomo.  :/
Jeżeli jednak chata będzie znajdowała się w Warszawie to na 99% ATM się za to nie weźmie. :) :P :zabek:

Joel

Ja osobiscie mam wielka nadzieje, ze "fabryka" bedzie sie znajdowala w stolicy. Chociaz niepokoja mnie prace porzadkowe w domu WB ... Oby jednak moje obawy sie nie sprawdzily ;)

maniakTV

CytatChociaz niepokoja mnie prace porzadkowe w domu WB ... Oby jednak moje obawy sie nie sprawdzily

A nie pomyślałeś sobie czasem, że nawet gdyby nie realizowano tego programu we Wrocławiu gdzie ATM ma swoje ogromne zaplecze produkcyjne i tak musieliby posprzątać w domu WB?  :?!:
A nie pomyślałeś sobie, że może szykują się na BB6?  :kreci:
Podałem TYLKO przykłady.

To, że toczą się tam ''jakieś'' prace nie oznacza od razu, że tam zamieszkają potencjalni uczestnicy Fabryki Gwiazd... :gwizd:

Joel

No to jasne że musza posprzatac taki glupi to ja nie jestem :P Chodzi mi o to ze nie chciałbym "fabryki" w dawnym, beznadziejnym domu BB -to byloby okropne... No i dom w Warszawie to zawsze co innego ;)

DJ Ice

Cytat: chatiflatt w Nd, 29 Cze 2008, 19:26:43
Czy wiadomo już przynajmniej, w którym z miast będzie Fabryka?

Podmark napisał to już w innym temacie, ale warto o tym wspomnieć w tym właściwym - ''Fabryka'' będzie znajdować się w Warszawie. :)

chatiflatt

Pewnie na krańcach, w Ursusie.
Barbara Weston

joker

W samej Warszawie są za drogie działki! Jeśli mają budować nowy domek, specjalnie na potrzeby programu (który nie wiadomo, czy wypali i czy będą kolejne edycje) to ja stawiam bardziej na jakąś podwarszawską mieścinę... może Sękocin? :D

chatiflatt

Zapraszam do Pułtuska :D to tam gdzie kręcili 39 i pół jako Zieloną Górę ;)
Barbara Weston