Nowa Generacja

Zaczęty przez Goku, Nd, 09 Mar 2008, 21:40:19

matlewq

Jeżeli wszystko pójdzie dobrze,to występy finalistów,oceny występów,oraz ogłoszenie wyników,będzie na youtube,w nocy z soboty na niedziele

kama

W niedzielę o 20.30 powtórka.
A znad jeziora smsy można słać :)

matlewq

Najnowsze wieści dotyczące głosowania w finale

1. Linie otwarte sa od piatku 20.06.08[prawdopodbnie od północy-tego mi nie wiadomo]
2. Wszystkie smsy maja taka sama wartosc, zatem jezeli ktos nie bedzie mógl napisac w trakcie finalu to moze juz pisac.
3. W okolicach polowy finalu bedzie przerwa w przyjmowaniu smsów, poniewaz bedzie liczona podsuma i tylko dwa z trzech zespolów przejda do ostatniego etapu. Dlatego najwazniejsze beda smsy z pierwszej czesci zeby ulubiony Wasz zespół w tej ostatniej czesci sie znalazl.
4. W ostatnim etapie zagraja dwa zespoly i wygra jeden z nich, a zdecyduje suma wszystkich smsow wyslanych od piatku 20.06.08 do zamkniecia linii (prawdopodobnie pod koniec finalu)
5. SMSy nie zmienily sie: Undergrunt-tresc: 6 ,The Boogie Town-tresc: 5 , Lov-tresc: 1 -pod 7371
6. Do wygrania jest laptop  :buzz:

Showmag

Zbliża się finał "Nowej Generacji"
28 czerwca zostanie wyemitowany finałowy odcinek pierwszej edycji "Nowej Generacji" - muzycznego programu rozrywkowego Czwórki.

"Nowa Generacja" jest programem podobnym do "Idola", z tą różnicą, że mogą się do niego zgłaszać nie tylko pojedynczy wykonawcy, ale także zespoły. Uczestników widowiska oceniali: Jan Borysewicz z Lady Pank, prezenter muzyczny Michał Figurski, Katarzyna Kanclerz, która była managerem m.in. Ich Troje i Piotra Rubika oraz Biljana Bakić-Pawlak, wieloletnia dyrektor generalna BMG Poland.

Jury wybrało dwa zespoły: The Boogie Town oraz Lov, które przeszły do finału. W finale znalazł się też wybrany przez publiczność Undergrunt. Zwycięży ten, który zdobędzie najwięcej głosów widzów.

Finał reality show zostanie wyemitowany 28 czerwca o godzinie 22.00 w TV4.

clubber23

ja już się nie mogę doczekać, jeszcze dwa dni. stawiam, że sprawa się robije miedzy UG a TBT

matlewq

Też tak myśle,ponieważ Lov nie trafia do słuchaczy[bynajmiej do mnie nie trafia] tak jak Undergrunt czy The Boogie Town.Lov jest tylko w finale dlatego,że jurorzy w Ich widzieli 'to coś' co ich przyciąga.Szczerze[możecie się ze mną nie zgadzać] nie wiem co jest przyciągającego w ich muzyce.The Boogie Town,to laska naprawde z mocnym głosem i dobrze zgraną ekipą,a Undergrunt to młodzi chłopacy,którzy potrafią dać czadu i ożywić publikę swoimi występami.A Lov? Może wokalista ma dobry głos,ale ogólnie rzecz biorąc,gdyby to Oni właśnie wystąpili na Top Trendach,to wyskokiego miejsca by nie zajęli,tak jak Undergrunt czy Boogie Town

clubber23

zgadzam się, UG to świetny power rodem z gier z Tonym Hawkiem, TBT pełne zgranie. a Lov cóż - nijako

Showmag

Zespół Lov zwycięzcą "Nowej Generacji"
W sobotę w TV4 zakończyła się emisja pierwszej edycji programu "Nowa Generacja".

Więcej: https://showmag.info/?p=1286

Goku

Ja pier... LOV wygrali?? :/ Toż to był najgorszy zespół w finale :/.

Nie mogłem oglądać, bo nie miałem nad jeziorem dostępu do TV ale SMSa na Undergrunt i tak wysłałem xDD Mam nadzieję, że jednak jakaś tam wytwórnia ich zobaczy i że też nagrają płytę bo inaczej się wqr...

A z LOV to będzie taki drugi Happysad. A że do Happysadu nie umiem się przekonać, więc pewnie z LOV będzie tak samo.

maniakTV

Jeżeli nie oglądałeś wczorajszego finału na żywo to możesz obejrzeć powtórkę. :) Dzisiaj o 20:30. :)

Goku

Właśnie oglądam powtórkę i jestem zszokowany jak zespół LOV zepsuł jedną z moich ulubionych piosenek - American Idiot :/. Przecież już nawet ja lepiej tą piosenkę śpiewam! xDD Nie wiem kto na nich głosował :/

matlewq

Wiem,że późno to pisze,ale warte odnotowania.Lov wystąpił na Top Trendach z piosenką Minus Szum,którą zagrał podajże w 3 lub 4 odcinku NG.W trakcie występu wokalista powiedział,że słyszał że TO w Opolu jest najlepsza publiczność i chce to zmienić.Publicznośc usłyszała że TU w Opolu jest najlepsza publicznośc i nie było zbytnio zachwycona.Całą wypowiedź pociągną Koterski,mówiąc po występie 'jesteśmy w Sopocie,a nie w Opolu'.Oglądając to na żywo było słychać TU,ale oglądając to na youtube,słyszać TO.Ale zespół Lov dostał nagrode od Jury festiwalu,czyli promocje w RMF FM,o wartości 100tys złotych.

chatiflatt

No i jaki z tego wniosek? Pomyłka słowna stremowanego debiutanta, a debiut udany.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

matlewq

Nie chodzilo mi o zaden wniosek,czy moral,tylko poprostu chcialem w wypowiedzi uchwycic to co działo się podczas występu.Też zgadzam sie z Tobą,że debiut udany-wyrazem tego jest wyróżnienie

matlewq

TV4 wyemituje powtórki programu Nowa Generacja.Pierwszy 'powtórkowy' odcinek będzie można zobaczyć w sobote[nie wiadomo którą,czy tą czy następną] o 23:15.