Jak Oni Śpiewają 4

Zaczęty przez Pudelek, Pn, 12 Maj 2008, 13:36:52

Pudelek

Pierwsza lista Faktu:
Robert Rozmus
Agnieszka Popielewicz (ciekawe jak pogodzi te zadanie z Cyrkiem)
Olę Zienkiewicz
Alżbeta Lenska
Andrzej Młynarczyk
Jolanta Fraszyńska
Maciej Dowbor (w jakim serialu on grał?)

podmark

Cytat: Pudelek w Pn, 12 Maj 2008, 13:36:52
Agnieszka Popielewicz (ciekawe jak pogodzi te zadanie z Cyrkiem)
Maciej Dowbor (w jakim serialu on grał?)
Popielewicz nie będzie miała zajęcia na jesień, bo ewentualna druga edycja "Gwiezdnego Cyrku" nie pojawi się w najbliższym czasie.
A Dowbor w żadnym serialu nie grał. Listę uważam więc za mało wiarygodną. Dziennikarz nie wystąpi w programie dla aktorów serialowych. Chyba, że w międzyczasie zagra rolę otwierającego drzwi w "Tylko miłość"  :devil: Jak się okazało Koterski zagrał epizod w serialu "Królowie śródmieścia" - to pozwoliło Polsatowi na pozostanie przy oryginalnych zasadach SS.

Showmag

Agnieszka Popielewicz w "Jak Oni Śpiewają 4"
Agnieszka Popielewicz, która niedawno prowadziła show "Gwiezdny Cyrk", weźmie udział w czwartej edycji programu "Jak Oni Śpiewają" - podaje jeden z tabloidów.

Popielewicz, która karierę telewizyjną łączy ze studiowaniem socjologii, nie myśli jednak jeszcze o swoich występach wokalnych. "Dużo bardziej stresuję się czekającymi mnie właśnie egzaminami" - zdradza.

Modelka, która wraz z Zygmuntem Chajzerem prowadziła "Gwiezdny Cyrk", jest także prezenterką programu "Się kręci". Była związana z Marcinem Mroczkiem, znanym z serialu "M jak miłość".

"Jak Oni Śpiewają 4" pojawią się na antenie Polsatu najbliższej jesieni.

chatiflatt

"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Pudelek

Swego czasu głośno się mówiło o jej udziale w Barze Vip. Z tej babki niezła skandalistka. Prawie jak jej ojciec, który kiedyś nasikał na publiczność w czasie koncertu! :los:

maniakTV

Cytat: chatiflatt w Śr, 25 Cze 2008, 18:48:40
Kim ona jest prócz tego że jest córką Borysewicza?

https://pudelek.pl/artykul/10979/corka_borysewicza_chce_spiewac_w_polsacie/

Prócz tego, że jest córką Borysewicza to chyba... nikim. :los: Znaczy się nie jest aktorką a takie są wymagania Jak Oni śpiewają - zresztą już dawno łamane przez Polsat. Prezenterką też nie jest, więc... co ona chce tam robić?! :D
Wiadomo, taki program to świetne źródło gotówki.

Cytat: Pudelek w Śr, 25 Cze 2008, 19:06:59
Swego czasu głośno się mówiło o jej udziale w Barze Vip. Z tej babki niezła skandalistka. Prawie jak jej ojciec, który kiedyś nasikał na publiczność w czasie koncertu! :los:

A to czasami nie Panasewicz z Lady Pank? Czy może ja się mylę? :)

chatiflatt

A więc w czwartym sezonie odchodzimy kompletnie od zasady "śpiewają aktorzy serialowi". Inaczej - odchodzimy od zasady "śpiewają aktorzy"!
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Pudelek

Na wikipedii (:los:) piszą, że grała ona kelnerkę w serialu "Fala zbrodni".   :los:
A zasada śpiewających aktorów już dawno w tym programie nie obowiązuje.  :devil:

Co do sikania to czytałem, że to był lider zespołu. A liderem jest Borysewicz. Panasewicz za to rzuca butelkami w publiczność, a gitarzysta zespołu obnarza sie na koncertach z okazji dnia dziecka. :los: Lady Pank to Doda lat osiemdziesiątych!

maniakTV

Powinni wziąć... Frytkę. :los:
W końcu nie jest tak rozchwytywaną piosenkarką pomimo HITU ''Dwa Gołębie'' :devil:.
A być może po tym programie otrzymałaby nowe propozycje? :D

Jak chcą BARDZIEJ łamać zasady to niech jadą po całości! :D

Pudelek

Według najnowszych doniesień serwisów plotkarskich uczestniczką będzie również Ania Mucha.

maniakTV

Cytatserwisów plotkarskich uczestniczką będzie

Pudelku, to, ze napisał to serwis plotkarski nie oznacza, ze tak będzie. :P

Ale swoją drogą nie byłby to głupi pomysł. Jestem jak najbardziej na TAK.

Showmag

Znamy pierwsze nazwiska uczestników "Jak Oni Śpiewają 4"
We wrześniu Polsat rozpocznie emisję czwartej edycji programu "Jak Oni Śpiewają". Znane już są pierwsze nazwiska gwiazd, które wezmą udział w formacie.

Więcej: https://showmag.info/?p=1290

maniakTV

Dobór ''gwiazd'' nawet niezły, myślałem, że będzie gorzej. :]
Jeżeli będzie na 100% Ania Mucha to z pewnością będę oglądał. :)

PS. Adminie - w serwisie, przy newsie o JOŚ4 napotkałem błąd - mianowicie zamiast loga ''Jak Oni śpiewają'' wrzuciłeś logotyp programu ''Agent''. :)

chatiflatt

A moim zdaniem dobór uczestników jest marny. Poza tym Kudelski posiada kawał głosu, nie jest amatorem śpiewania.
Barbara Weston

Kardines

Jak dal mnie to dobór lepszy niż w 2 i 3 edycji. Nie znam tylko 1 osoby. Jesli sklad sie potwierdzi to tym razem bede oglądał ;]