Big Brother 6?

Zaczęty przez Showmag, Śr, 02 Kwi 2008, 11:04:23

maniakTV

Czyżby ekipa remontowa wprowadzona na finał BB5 jest oznaką pojawienia się 6edycji?   :hmm:

Showmag

Tja. Raczej oznaką przygotowan do przerobienia domu bb na cośkolwiek innego (oby) :)

Klawiter kilkukrotnie wspominal też o buldożerach i o tym, ze ostatni raz pojawia się na plazmie w salonie.

maniakTV

Cytat: Aaragorn w Pn, 02 Cze 2008, 01:37:17

Klawiter kilkukrotnie wspominal też o buldożerach i o tym, ze ostatni raz pojawia się na plazmie w salonie.

Hmm... a pod koniec BB4.1 mówił, ze musi znalezc nowa pracę. W słowa Klawitera nie wierzę.
Heh, buldożery. Dom zapewne zostanie tak jak domki barowe i dwu światowe. Takie są moje przypuszczenia...

Showmag

Cytat: maniakTV w Pn, 02 Cze 2008, 01:41:20
Hmm... a pod koniec BB4.1 mówił, ze musi znalezc nowa pracę.
Tyle ze to nie oznaczalo konca bb (juz wtedy trwaly castingi do bb5), a brak decyzji w sprawie jego dalszych losow jako prowadzącego.

chatiflatt

A więc przestraszono się słabnącej cały czas oglądalności?
Czas na reklamy przed ogłoszeniem wyników był straaasznie długi, maksymalnie wykorzystano kazdą cenną sekundę największej odlądalności BB5 :P
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

maniakTV

A ja bym się nie zdziwił jakbyśmy zobaczyli Big Brothera tej jesieni... W 5edycji zarobili więcej niż w czwartej. Ja z miłą chęcią obejrzę szóstą edycję za... 6/7 lat... ( :devil: ) Nawet w tej samej stacji... Niech producenci przemysla pare istotnych kwestii.

Showmag

CytatW 5edycji zarobili więcej niż w czwartej.
Tylko dlatego, ze spodziewano sie lepszej ogladalnosci.

CytatNiech producenci przemysla pare istotnych kwestii.
Pitu-pitu... To samo juz bylo mozna czytac przy koncu BB4.1

Rosa

Jeśli BB6 miałoby wygladać tak jak 4 czy 5 to lepiej aby następna edycja nie powstawała.
Razi przede wszystkim brak jakiegokolwiek pomysłu na zadania. BB6 trwało nieco ponad 40 dni a co z tej edycji można zapamiętać? Nuda, nuda i jeszcze raz nuda i to nie tylko my się nudziliśmy ale uczestnicy razem z nami. To nie jest tak że oni mają tworzyc program (jak to kiedyś twierdzili ludzie z ATMu) to producenci powinni zapewnic COS, czym można się zająć a to im zupelnie nie wyszło. Gdzie prawdziwe tygodniowe zadania gdzie trzeba coś wykonać, gdzie konkurencje ktore można zapamiętać i związane z tym pewne emocje , zaliczą,  nie zaliczą, będą pieniądze na zakupy czy nie?
Jeszcze raz powtórzę, jeśli ktos tam myśli o następnej edycji to czas zacząć myślec już teraz jak można zagospodarować czas graczy, nowoczesny BB to nie jest już tylko siedzenie na sofach i ktoś musi sobie w końcu to uświadomić. :obrazony:

tomekk

Gdy było pierwsze wejście do domu Wielkiego Brata podczas obecności w nim Joli i "remontu" myślę sobie...qrdee BB6 we wrześniu? ale skoro cisza nic o możliwości zgłoszenia się itp to nie sądzę,żeby 6 edycja pojawiła się we wrześniu.
Jak już to obstawiam marzec przyszłego roku.
Producenci gdyby byli zdecydowani na emisje już po wakacjach to byłaaby wspominka wykorzystujac dobry moment podczas finału a tu cisza...więc BB6 być może tak ale napewno nie w tym roku już...a szkoda.

joker

Chyba już nie zobaczymy kolejnej edycji w wykonaniu ATM (hura!)
Bez sensu by było to podsumowanie 4 i 5 edycji - co się działo w sypialni domu BB, co się działo w salonie itd. Mam nadzieję, że BB w takim wykonaniu już nigdy nie powróci do Polski :bye:

chatiflatt

I bardzo dobrze. Niech to będzie pointą :)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Kuba 942

Ja bym chciał powrotu BB,ale najszybciej w marcu następnego roku.Może być w czwórce,ale oby nic wspólnego nie miał już z tym ATM.
Czy TVN-owskie edycję BB były realizowane tylko przez Endemol Polska?

maniakTV

Edycje TVN-owkie były realizowane przez Endemol Polska.
Cytat
Może być w czwórce,ale oby nic wspólnego nie miał już z tym ATM.

To jest niestety nie możliwe. ATM ma duże zaplecze studyjne do produkcji reality więc Endemol zdecydował się na tzw. 'pomoc' ze strony ATM-u. Sami takiego widowiska nie mogliby w stanie przygotować... Chociaż kiedyś - mogli... w ogóle Endemol ostatnio postawił na tańsze produkcje niż skupić się na większych produkcjach...

Ja z miłą chęcią zobaczyłbym Dwa Światy - nawet na Czwórce... ;) Tylko nie teraz, nie w tym roku. Za parę lat. Tak samo myślę o powrocie BB.
No i do końca nie wiadomo czy nie będzie nowej edycji. Przykład: Wiosna - emisja Baru - podczas finału nie wspominano nic o castingu. Jednak w czasie wakacji po zakończeniu edycji wiosennej ogłoszono nabór na uczestników do kolejnej odsłony jesiennej.

tomekk

Baru nigdy nie oglądałem więc nie wiem,ale skoro tak było jak piszesz to kto wie może 4ka po przemyśleniu co mogłoby zastąpić czasowo w ramówce w miare za Big Brother (zostanie bez pomysłu) jednak zdecyduje się na 6 edycje od września. Bardzo bym chciał! choć nie sądzę,żeby tak było.

Toni

Big Brother 6 powinien być zupełnie inny pod względem formuły jak np holenderska 6 edycja z 2006 roku czyli że można się zgłosić z mamą,tatą,bratem,koleżanką,narzeczoną/narzeczonym...itp
Wówczas miałoby to sens.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!