You Can Dance - Po prostu tańcz! 2

Zaczęty przez Luxis, So, 10 Lis 2007, 21:59:44

maniakTV

Nie wiem jak Wam, ale mnie ta edycja w ogóle nie przypadła do gustu.  :zzz: Gdy oglądam [a raczej oglądałem bo już nie zamierzam oglądać] kolejne odcinki programu dostrzegam, że to nie jest to, co przy pierwszej edycji.  :obrazony: Lubię tylko paru uczestników, ale odpadła także garstka moich faworytów.  :bye:  Dla mnie ta edycja nie jest udana. Mam nadzieję, że trzecia edycja przyciągnie mnie przed ekran TV.  :yeah:

Goku

A mi się ta edycja podoba bardziej od pierwszej :).

Joker - A ja jak się dowiedziałem, że Aneta odpadła to aż podskoczyłem ze szczęścia xD I pewnie to samo zrobię jak odpadnie Gieorgij. To dwójka której nie lubię najbardziej od początku programu :).

slawek

Cytat: joker w So, 17 Maj 2008, 14:42:30
Po ostatnim odcinku program dla mnie się skończył :P Aneta po swojej najlepszej solówce odpadła ;(

No to mamy podobnie, Aneta odpadła - program się skończył. Jaka szkoda, jak ta dziewczyna się ruszała hehe :)
Sławek

chatiflatt

uuuu, zabrakło głosów od tych przepięknych ukraińskich dziewic...

Szkoda mi Justyny, dla mnie była najlepsza.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Goku

Ha! Dwunastolatom nie udało się zachować Gieorgija w programie! I Dżasta też wyleciała! Wszystkie pasożyty zostały wyeliminowane i teraz każdy może być w finałowej trójce, byle by Kasia w niej była!!!

wookash94

Na szczęście Gieorgij i Justyna odpadli... Justyna jest taka chuda... Przynajmniej łatwo się ją podrzuca :P Mnie ta edycja się chyba bardziej podoba od poprzedniej. Teraz musi wygrać Kasia, jeżeli jej by się nie udało to dobrze by było gdyby wygrał Kryspin, a odpaść w następnym odcinku powinien Artur. I ja także żałuje, że już nie zobacze Anety.

Mau

radioactive. dalej zła

Rosa

Niech żałują ci co przegapili  :ubaw:.
TVN zapewnił dodatkową porcję emocji i dał mozliwość zagłosowania tym jeszcze niezdecydowanym :)

maniakTV

Finał miał się odbyć dzisiaj. Lecz awaria wozu transmisyjnego zrobiła swoje. :D
Finał jutro o godzinie 21:30.

Pozdrawiam. :)

podmark

Takie rzeczy się zdarzają niestety. Najgorzej jednak, że zdarzyło to się im to podczas finału. Złośliwość rzeczy martwych :/ . Współczuje tylko produkcji, bo to naprawdę nerwowe chwile. No i Miszczak z Walterem musieli bardzo szybko podjąć decyzje o przeniesieniu programu na dzisiaj  :boks:

Mau

a ten kto dawał subtitles powinien zostac zwolniony w czasie rozmowy kingi z martinem na dole pojawił się napis "w pewnym sęsie"

auuu, oczy bolą!
radioactive. dalej zła

tvmars

Finał drugiej edycji tanecznego show TVN został przerwany w środę wieczorem. Stacja nie była w stanie uporać się z awarią dźwięku, która wystąpiła na początku widowiska. Kanał będzie kontynuował program dziś o 21.30.

Finaliści programu zdążyli zatańczyć jedynie pierwszy zbiorowy taniec. Później doszło do awarii, która objawiała się u oglądających show widzów zanikiem fonii. Stacja przerwała program i przez ponad 40 minut emitowała bloki autopromocyjne i archiwalne materiały "You Can Dance".

- Po raz pierwszy w historii telewizji nastąpiła awaria tak poważna, że nie byliśmy w stanie kontynuować programu na żywo - tłumaczy w rozmowie z Wirtualnemedia.pl Grzegorz Piekarski, dyrektor zarządzający Mastiff Media Polska, firmy produkującej format. - Razem z dyrektorem programowym TVN podjęliśmy trudną decyzję o przełożeniu odcinka na następny dzień - dodaje.

TVN około 22.30 rozpoczęła emisję filmu fabularnego. Na razie nie wiadomo jakie będą konsekwencje zdarzenia dla stacji i firmy producenckiej.

źródło: wirtualnemedia.pl

Showmag

Artur Cieciórski zwycięzcą "You Can Dance 2"
W czwartek w TVN zakończyła się druga edycja reality show "You Can Dance - Po prostu tańcz!". Zwycięzcą programu został Artur Cieciórski.

Artur zaczął trenować w wieku 12 lat, w Sekcji Akrobatyki Sportowej "Olimpijczyk" w Toruniu. Tancerz może się pochwalić bogatym życiorysem. Bardzo długo przebywał w Stanach Zjednoczonych. W USA nie tylko ciężko pracował, ale miał okazję występować m.in. w 170 lokalach nocnych w 17 stanach Ameryki ze swoją grupą taneczną J.A.T robiąc show dla dużych, znanych firm, w kasynach. Występował także w programach telewizyjnych, swoimi występami otwierał koncerty i brał udział w wielu innych dużych wydarzeniach rozrywkowych.

Artur od samego początku rywalizował przede wszystkim z Kasią Kubalską. Michał Piróg do samego końca wierzył, że kobieta może wygrać z mężczyznami w tym programie i bardzo kibicował Kasi, ale widzowie zadecydowali inaczej. Artur twierdzi, że wygrana to zasługa jego sex-appealu, umiejętności akrobatycznych i wielu lat ciężkiej pracy.

Goku

Jestem baardzoo zawiedziony :/. Do ostatniej chwili miałem nadzieję, że jednak Kasia wygra. Niestety. Tym razem armia dwunastolatek wysyłających tysiące smsów wygrała :/.

chatiflatt

Ja wolałem, by wygrał Kryspin, najwięcej się nauczył, jak zauważyli jurorzy.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston