Nagroda główna

Zaczęty przez Piotrek, Pt, 11 Kwi 2008, 18:46:36

Piotrek

CytatHarley - Davidson mało wart

Nasze 3 oko znalazło informację na temat głównej nagrody w II części Big Brother 5 - Harleya - Davidsona. Znamy model, a co najważniejsze...cenę. $$

Model, który wielki Brat chce przekazać zwycięzcy Big Brother 5 to Harley - Davidson sportster 883 custom

Ktoś z was pomyśli - o co wam chodzi? A jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. A wartość tego "cacka" nie powala. W internecie można go kupić za ok. 27 tysiaków! Dobra powiedzmy, że 30 tysięcy zł. To i tak mało. A gdzie reszta kasy? W prawdzie Wielki Szu zapowiedział, że do motocyklu dorzuci jeszcze kasę, ale wątpimy, że będzie to 70 tysięcy PLN.

Czy znów Wielki Szu chce zarobić więcej niż formuła programu przewiduje? I tak jest milionerem! Zobacz.

Jeżeli macie więcej informacji na temat Wielkiego Brata, jego asów z rękawa i zagrywek - piszcie do nas na adres [email protected]

Ach ten notsoBB... znają się jak... Ale lepiej nie kończę. Bo przecież notsoBB ma rację - internet to doskonałe źródło informacji - można zobaczyć ile kosztuje Harley :plask:  To kolejny dowód na to, że do ich info trzeba podchodzić z dystansem...

Lisq

jakby ich nie stac bylo na cos lepszego :/ zarabiaja miliony to mogliby dac lepsza nagrode. moze to by przyciagnelo widzow i zmobilizowalo uczestnikow do wiekszego walczenia o nagrode glowna ;]

Piotrek

Nagroda nie jest tragiczne - Harley Davidson i Klawiter powiedział jeszcze podczas którymś z Ringów, że: ''uczestnik utrzyma Harleya Dawidsona i coś jeszcze'' czyli do tego Harleya 100tys. złotych.  Nagroda lepsza niż w BB4.1.

Kuba 942

Oprócz Harleya zwycięzca otrzyma... 50 tys złotych.To chyba najgorsza wygrana w całej historii Big Brothera.

maniakTV

Może jakieś źródło tej informacji? - tylko proszę - nie z serwisów plotkarskich...

tomekk

Żadne serwisy poltkarskie...wczoraj taką wiadomość podał Kuba Klawiter w Big Brother-Show.
Jak to usłyszałem to o mało nie spałem z fotela!
ŻENUA!
lecz z 2giej strony II część BB V trwała tylko 56 dni więc jest to połowe mniej niż w edycji 4tej a 50.000zł plus motor.Kwota śmieszna ale fair w stosunku do minionej edycji.

maniakTV

A czy ktos może mi powiedzieć ile wart jest taki Harley? Jestem ciekaw ile rzeczywiście wydali na ten motocykl...

joker

Na notsobigbrother kiedyś pisali, że według statystyk z allegro taki motocykl jest warty najwyżej 40 tys. - nie ma co - kupa kasy. Każdy by się z tyle zamknął w domu wariatów i dał robić z siebie pośmiewisko...

Kuba 942

Ja jak to usłyszałem,to się zakrztusiłem.Dlatego przez cały czas mówili,że do wygrania kasa i Harley.Nawet w Australii gdzie odejmują im od miliona za każde złamanie regulaminu,zwycięzca będzie miał więcej kasy niż u nas.Kiedyś to było 500 tysięcy dla zwycięzcy teraz nawet już nie te 100 tysięcy.Ciekawe kto funduje nagrodę

tomekk

ty śmiesz porównywać kwote wygranej Australii z Polską? prosze cie...