Nowa Generacja

Zaczęty przez Goku, Nd, 09 Mar 2008, 21:40:19

chatiflatt

jurorzy wzbudzają kontrowersję juz przed rozpoczęciem programu. Rozpętała się dyskusja. Może program osiągnie magiczną oglądalność kilku milionów?? :D
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

maniakTV

Na TV4 już od dawna są spoty reklamowe ''NG'' i słyszałem reklamę w jakimś radiu tylko nie pamiętam w jakim.... :/ Nie wiem jak Wy, ale ja z miłą obejrzę ten program. I chyba nie wygląda to na zapchajdziurę...

A. Na wirtualnych mediach (w newsie którym podałem parę postów wyżej) pisze, że finałowy odcinek będzie na żywo. A scenografia ma być utrzymana w klimatach garażu [z tego wywnioskowłem po zdjęciach]. A wszystko dlatego, że zespoły które zgłosiły się do programu nie grali chyba nigdzie indziej. :) I zresztą tak się ich postrzega. :)
Cytat
chatiflatt: jurorzy wzbudzają kontrowersję juz przed rozpoczęciem programu. Rozpętała się dyskusja. Może program osiągnie magiczną oglądalność kilku milionów??

Może wyniki oglądalności wcale nie będą złe...

Goku

O nie! Znowu Klawiatur?? Już mam go serdecznie dosyć. Ludzie z TV4 powinni sobie poszukać innych prezenterów.

maniakTV

Niestety... Za to prowadząca będzie nowa. :D :zabek: Fotografie prowadzących dałem na stronie pierwszej tematu. ;)

Goku

Kojarzę ją z 4fun.tv, ale nie mam o niej zbyt dobrego zdania. Może ten program poprowadzi lepiej, bo prowadzenie list przebojów jej nie wychodziło.

Fajnie, że Figurski jest w jury :). Lubię go :). No i oczywiście Borysewicz :). Ogólnie jury jest ok tylko nigdy nie słyszałem o tej Bakić.

chatiflatt

Kiedyś też lubiłem Figurskiego. Za Radio 94 i późniejsze Antyradio. Ale Michał okazał się bardzo sprzedajny. Ciekawe czy zaprezentuje się z tej strony jako juror.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

GSO

:buzz:
Wreszcie cos nowego!!!

Na nagranie poszedłem z ciekawosci i nie żałuje.

Jak ktos ma dosyc sieczki z radia czy tv powinien to zobaczyc. Czekam na Wasze komentarze po dzisiejszym pierwszym odcinku...
Dzis o 21:30 na TV 4    :yeah:

maniakTV

Ktoś ogląda/ł? Albo chociaż ktoś zerknął? :)

Realizacja, studio i te sprawy - bardzo dobre.
Klawiter nawet ujdzie i jest bardziej profesjonalny.
Iwona Rejzner trochę się stresuje, ale radzi sobie przyzwoicie.
Zespoły są nawet niezłe i mają talent - nie podobał mi się występ 'The Boogie Town'
Jury - trochę za łagodne - tylko Kanclerz i Figurski krytykują troszkę. :)

Ogólnie program na +.

GSO

Cóz. Dla mnie to potwierdzenie tego co widziałem na nagraniu. Trochę pocięte bo było kilka smiesznych wpadek :) :bravo:

Generalnie dla mnie numerem jeden jest Asia Ash. Nie dość, że dziewczyna ma talent to jeszcze ślicznie wygląda i reprezentuje sobą coś więcej niż styl rodem z MTV. Zgadzam się z tym co powiedział Figurski, że dziewczyna jest już Gwiazdą i to w dobrym tego słowa znaczeniu. Nawet jury nie miało się do czego przyczepic to gadało o jej pupie czy nogach  :P

The Boogie Town tez nieźle. Facet w sumie wygląda jak Chewbacka the Wookie z Gwiezdnych Wojen ale chyba nie o to chodzi. Tym bardziej, że wokalistka naprawdę pokazała klasę. Tylko chyba dzwiękowcy coś nawalili wedłgu mnie (czy Wy też macie wrażenie, że nie działał mikrofon?)

I co ma z zębami ten gość z The Lov?

GSO

Dla tych co nie oglądali

Goku

Nie oglądałem, ale widziałem filmiki na YouTube i najbardziej podobały mi się wykonania Gap Year  i LOV :). Natomiast Asia Ash była tragiczna :kreci:

Goku

Oglądałem dzisiaj powtórkę. Gap Year odpadli chociaż byli najlepsi :/. Powinna wylecieć Asia Ash, ale jak widać pani Kanclerz chce sobie znaleźć drugą Mandarynę, która śpiewać nie umie, ale za to ładnie wygląda. Z tego co widziałem to we wtorek będą o wiele lepsze zespoły niż w tym tygodniu. Mam nadzieję, że program wygra jakiś zespół rockowy, bo innego badziewia mamy już w Polsce full.

Goku

Sorki za trzy posty pod rząd, ale już nie mogę edytować ;).

W tym odcinku odpadł zespół który odpaść powinien - te lachony były żenujące. Oprócz nich wszystkie zespoły były fajne - wykonania Undergrunt, Blade i Skambomambo podobały mi się, a Marija ma fajnego ryja xDD.

Gdybym ja miał decydować to finał by wyglądał tak:

1.Blade
2.Undergrunt
3.Gap Year(a z tych co zostały to LOV)

:)

maniakTV

Bardzo dobry, udany program. Tylko nie wiem jaką ma oglądalność. :/ Ale jest fajny i różni się od Idola. :) Dobrym pomysłem produkcji jest to, że ten kto odpadnie decyzją JURY ma szanse wziąć udział w finale programu. :)
Czyli losy Gap Year nie są przesądzone. :)

Kuba 942

Także jestem bardzo ciekawy jaką oglądalność ma NG.Mają o wiele lepszą reklamę niż BB,i pewnie większą widownie.Widziałem ją na banerach Ery,nie tylko na stronie Ery GSM