Klaudia Olczak

Zaczęty przez Showmag, Nd, 06 Kwi 2008, 20:45:54

Tom Kruz

Cytat: ixa86 w Cz, 22 Maj 2008, 21:47:32
Hmm może zdradzisz jakieś szczegóły co do usług pełnionych przez Klaudyną w roli sekretarki  :los: :devil: :los:

Droga Ixo nie uczynie tego albowiem:
- mam świadomość, że forum odwiedzają również osoby małoletnie;
- niestety najbardziej pikantnych momentów nie zapamiętałem hehe.

Zgadzam się natomiast, że po odpadnięciu Angeli Klaudia jest główną faworytką do wygranej. Zagrozić jej może jedynie Janusz.

chatiflatt

Przecież już od dawna wiadomo, że to ona wygra. Żeby była jasność - nie mam zadnych informatorów, tego można się było domyśleć.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Nayma

Ja nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda ogólnie a ja już po prostu drugiego posta o uczestnikach BB5 hahah ^^ Otóż zanurtowuje mnie pewna rzecz. Otóż w odcinku w którym Marcin wychodził co nie, karnie co nie, a dokładniej w momencie gdy idzie do sypialni przebrać się i Magda z Sylwią zanim lecą, to Magda położyła coś obok Klaudii na kanapie co nie, a ta to zepchła. To upadło na podłogę i był huk. Magda po to poszła a ja nie wiem co to było. Ale Klaudia się wtedy chamsko bardzo zachowała. Ktoś to zauważył oprócz mnie? To jest przez ułamek sekundy. Jak tak to co to było? Zanurtowuje mnie to.