The Amazing Race 10

Zaczęty przez Showmag, Pn, 22 Maj 2006, 17:47:14

igiko

na ja po opoznieniach wkoncu obejrzałem także finał edyca ogolnie dosć fajna szkoda blondynek
The Amazing Race fan

Pudelek

Srednia oglądalnosć 10 edycji wyniosła 11.45 mln widzów. To stawiawia tę edycję na 3 miejscu najchętniej oglądanych. Srednio więcej widzów miały: 6 i 7 edycja. Ale tak jak już ktos wspominał na ten dobry wynik miała wpływ emisja programu w niedziele. Chociaż może gdyby to był inny dzień tygodnia to program miałby mniejszą konkurencję i wyższą oglądalnosć. W zasadzie to już mało ważne. Bynajmniej wynik jest niezły.

igiko

A tak wogle apropo tych czy przemieszczają sie z operatorem czy z kamerzysta widac tu na 2 i 4 zdjeciu https://p085.ezboard.com/fsurvivorsucksfrm23.showMessageRange?topicID=7265.topic&start=1413&stop=1413
Choc poco ten dzwiekowiec to ja srednio rozumiem chyba kaski za dużo mają

EDIT
https://images.travelpod.com/users/pattyv/southern_living.1164755340.dsc02127.jpg
Dobra fotka ;)
Oprocz tego przeczytałem ze z uczestnikami potrafi podrozowac nawet 4 osoby z ekipy czasami wsiadaja w tyle osob do taxi  :hahaha:
The Amazing Race fan

Pudelek

Nie wiem która edycja będzie od niedzieli emitowana na Pulsie. W moim programie telewizyjnym pisze tylko, że będzie to pierwszy odcinek. Za to na AXNie od 7 czerwca będzie na pewno emitowana ta edycja. Oczywiście w soboty od godziny 17 po dwa odcinki. Pora i dzień emisji średnio mi odpowiadają ale trudno. To jedna z moich ulubionych edycji (i pierwsza którą oglądałem praktycznie równolegle z emisją na CBS) więc postaram się znów oglądać.
Nie ma to jak Dustin i Kandice! :)

Pudelek

Właśnie się zaczęła dziesiąta edycja na AXN. Nie ma napisów, jest za to normalny lektor jak w dziewiatej edycji emitowanej na AXN.
Już widzę/słyszę, że nie wszystko chyba zrozumiałem oglądając odcinki z neta. Z chęcią uzupełnię wszystkie braki.

wookash94

Oglądam 10 edycję na AXN o muszę stwierdzić, że Dustin i Kandice są niesamowite, niestety wiem, że nie wygrają (wielki zawód), bo oglądałem All-Stars. Ze wszystkich tych sezonów, które oglądałem (4, 5, 6, 7, 8, 9, 11 i wszystkie na AXN :P ), ten wydaje mi się najlepszy, jakoś te pary mnie przyciągają, dobrze powybierali na castingach...

sloneczko107

oglądnęłam cały i jestem zadowlona bo edycja jest świetna
zawiodło mnie tylko nie wejście Dustin i Kandice do finału, ale wiedziałam ze tak będzie bo wcześniej oglaałam 11 sezon i tam była zwmianka o tym ich sezonie
aczkolwiek zwycięzcy mnie nie zawiedli, choć bardziej w finale kibicowałam Robowi i Kim

Pudelek

Od 1 maja można kupić DVD z tą edycją.

Co ciekawe na okładce wyjątkowo nie cztery najlepsze pary...