Anna Wódkiewicz

Zaczęty przez Showmag, Śr, 21 Maj 2008, 21:12:02

Showmag

Temat poświęcony Annie Wódkiewicz

maniakTV

Pierwsze wrażenie - w miarę dobre nareszcie zróżnicowanie wiekowe - byle tak było w 6edycji jeśli taka powstanie. :) Trochę mi przypomina aktorkę, która angażuje się w bezpieczeństwo na drodze. Pamiętam tylko imię: Dorota, nazwiska już niestety nie. :/ (jak ktoś wie to niech napisze ;) ). Mam nadzieję, że będzie wyróżniała się swoją osobą. Pozytywnie. :)

podmark

Cytat: maniakTV w Śr, 21 Maj 2008, 21:17:06
Trochę mi przypomina aktorkę, która angażuje się w bezpieczeństwo na drodze. Pamiętam tylko imię: Dorota, nazwiska już niestety nie. :/
Dorota Stalińska :)

Z tego co widziałem na stronie bb5 - w miarę normalna. W sumie to ta cecha pozwala jej w tym towarzystwie czuć się wyjątkową :)

maniakTV

CytatDorota Stalińska 

A no właśnie, dzięki Podmark... :) Pomysł z wymianą w miarę dobry tylko trochę za późno... Ale cóż, zobaczymy jak nowa uczestniczka sobie poradzi.  :)

Nayma

Bardzo fałszywa osoba. Dzisiaj w nocy oglądałam powtórkę ostatniego w Polsce wydania Big Brother - prosto z domu. Przy Kubie po prostu obgadywała wszystkich pomijając jedynie Jasia, a po prostu jak połączyli się z domem to słodziła Jasiowi i Magdzie. Po prostu masakra. Dwulicowa na maksa. W dodatku z takim nosem i uśmiechem (ogólnie ryjcem) do telewizji się pcha? Jak ją 4 lata temu zobaczyłam to aż się przeraziłam. Dwulicowość totalna co nie. I jeszcze pojechała po Klaudii a to dzięki niej tam była.

Tonev

Jedna z najbardziej nijakich osób tej edycji. Może to przez jej krótką egzystencję w domu WB, ale niczym się nie wyróżniła przez te kilka dni.