Jolanta Rutowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:00:23

chatiflatt

Odcinku 'Szymon Majewski Show' z jej udziałem do tej pory nie puszczono. Jolka to mitomanka,
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

podmark

Bardzo chętnie zobaczyłbym ją w TzG :). Ale wiem, że to nierealne za sprawą kontraktu Jolanty z Endemolem. Ale może Jola będzie miała swoje "Jola Rutowicz Show" w Czwórce ?  :los: Różowa dekoracja, rozmowy z najważniejszymi kobietami w Polsce, każdemu gościowi w nagrodę funduje zrobienie tipsów, a na koniec każdego odcinka kiczowaty występ disco-polo (Verka Serdiuczka, Renia Pączkowska, itp.)  :los: Fajny pomysł na program swoją drogą :). Może wyślę propozycję do Endemola  :yeah:

Chati - a czy gdziekolwiek było potwierdzone, że takowy odcinek został nagrany ? Oczywiście, że nie :). TVN nagrywa każdy odcinek SMS co tydzień i każdy emituje :)

maniakTV

CytatPodmark: Ale może Jola będzie miała swoje "Jola Rutowicz Show" w Czwórce ?  Różowa dekoracja, rozmowy z najważniejszymi kobietami w Polsce, każdemu gościowi w nagrodę funduje zrobienie tipsów, a na koniec każdego odcinka kiczowaty występ disco-polo (Verka Serdiuczka, Renia Pączkowska, itp.)   Fajny pomysł na program swoją drogą . Może wyślę propozycję do Endemola 

Mimo, że nie darzę Jolki sympatią takowy program w Czwórce mógłby się pojawić... Dlaczego? Przyczyny są proste - Jolka ma mnóstwo fanów jak i antyfanów - a wiadomo - fani jak i również antyfani Jolki oglądali jej poczynania w dwóch edycjach polskiego BB - stąd też komentarze nie tylko pozytywne, ale także negatywne...
Co za tym idzie? Oglądalność. Moim zdaniem program Jolki osiągałby całkiem przyzwoite wyniki, na pewno zadowalające Czwórkę... Jednak nadal tempie głupotę i sposób zdobywania kariery w ten sposób. Jednak jest to może teraz trendi i nic się na to nie poradzi. Widocznie jestem za stary, aby to zrozumieć, hehe... :)

CytatPodmark: Może wyślę propozycję do Endemola 

Za ten projekt dostałbyś sporo kasy. :P Zresztą to też zależy czy program by się przyjął, prawda?  Ale pisałeś to na poważnie czy nie? Ja myślę, że powinieneś wziąć się do roboty no i przygotować projekt tego show. A może się uda? :D

chatiflatt

Miśka Koterskiego też niektórzy kochają za jego głupotę a niektórzy uznają za skończonego pajaca. Idąc Twoim tropem myślenia, Maniak, MKS powinien notować ogromną oglądalność. Jest odwrotnie.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

maniakTV

Oceniałem to z pozycji widza. Szczerze Jolki nie lubię, ale pierwszy odcinek takowego programu bym obejrzał i ocenił. Ale zdaje mi się, że biorąc pod uwagę wszystkie możliwości program odniósłby sukces w telewizyjnej Czwórce - chociaż - widzowie i sami fani/antyfani - zaskakują. :) Zwłaszcza grupa docelowa 16-49, moim zdaniem...
Program nie musi być w godzinach 'prawie nocnych'. Czwórka znalazłaby miejsce dla jej programu... Nie byłoby problemu. W dodatku mogliby miksować reklamy nowego Show z trwającym programem BB6 - o ile takowy powstanie - a moim zdaniem - powstanie. :)

Jednak wszystko zależy od pomysłu i scenariusza- chyba, że Jolka chciałaby  jechać 'bez trzymanki', ale moim zdaniem byłoby to bez sensu. Bez konkretnego planu - nie ma programu i - oglądalności - trzeba czymś widza przyciągnąć - nie tylko ''głupotą'', ''słodką głupotą'', ''lateksem'' - ludzie już to znają. Jolka umie zaskakiwać [mnie osobiście negatywnie :los:], więc nawet z bardzo niską  innowacyjnością program byłby dla niektórych ''atrakcyjny''. Do niektórych trafia Szymon Majewski ze swoim programem do innych znowu Kuba Wojewódzki  ze swoim SHOW, a do jeszcze innych może trafiać Show Jolki...

Showmag

Jola Rutowicz i Jarek Jakimowicz razem
W końcu oficjalnie się przyznali - Jarosław Jakimowicz (uczestnik vipowskiej części "Big Brother 5") i Jola Rutowicz (zwyciężczyni "Big Brother 4.1" i uczestniczka vipowskiej części "Big Brother 5") są razem.

"Nie spotykam się z nikim innym. Jestem z nią szczęśliwy. Tu chodzi o emocje, uczucie, mocniejsze bicie serca. To oczywiste, nie mam czego tłumaczyć. A co inni myślą na temat mojego życia prywatnego w ogóle mnie nie obchodzi" - wyznał 38-letni aktor tygodnikowi "Twoje Imperium".

Aż trudno w to uwierzyć, ale Jola jest bardziej powściągliwa w okazywaniu swoich emocji. "Boję się wejść w ten związek, bo Jarek to mężczyzna z przeszłością. Miał rodzinę, dzieci, ale rozwiódł się i jest wolny. Wydaje mi się jednak, że jego uczucie do mnie jest prawdziwe. Bo gdyby było inaczej, czy byłby aż taki zazdrosny o mnie?" - mówi.

Zwyciężczyni programu "Big Brother 4.1" zastrzega jednak, że nie zamierza się wprowadzać do ukochanego, a seks będzie dopiero po ślubie. "Nie wiem tylko, czy Jarek to wytrzyma" - zastanawia się dziewczyna.

[Ukaraj.pl]

chatiflatt

Świetnie manipuluje ludźmi, ten Jarek. Szkoda tylko że nie manipulował tak dobrze widzami w żadnej ze swoich ról..
Barbara Weston

maniakTV

Zauważcie ile w 'wypowiedziach' Jolanty jest wątpliwości, nieścisłości :P :

Cytat"Boję się wejść w ten związek, bo Jarek to mężczyzna z przeszłością. Miał rodzinę, dzieci, ale rozwiódł się i jest wolny''.

CytatZwyciężczyni programu "Big Brother 4.1" zastrzega jednak, że nie zamierza się wprowadzać do ukochanego, a seks będzie dopiero po ślubie. "Nie wiem tylko, czy Jarek to wytrzyma" - zastanawia się dziewczyna.

Przed Big Brotherem Jarek spotykał się z dwoma dziewczynami na raz - z Edytą Herbuś i inną atrakcyjną kobietą...  Bynajmniej plotkarskie portale [inaczej nazywane ścierwem] o tym pisały, ale wystarczyło pooglądać trochę 'Happy Hour''... No i za specjalnie nie dementował tych doniesień.

Może to po prostu chęć wypromowania się poprzez osobę Jolanty? On, zapomniana postać, po Big Brotherze nie wiele go osób zapamiętało - prócz nas - tak jest moje odczucie.

Showmag

Chłopcy, widać, ze Was ruszyło  :los:

Ładnie dajecie się nabrac na te tanie chwyty marketingowe.
Tyle slow o jakiejs bzdurze, ktora zapewne wymyslili sami Jolka i Jarek, albo ich menadżerowie.

maniakTV

Cytatalbo ich menadżerowie.

Właśnie, własnie, pytam z ciekawości, nie wiem czy mi się tylko zdaje - czy menadżerką Jolanty jest jej siostra? :los:

Co do mojego posta, jak  zwykle długi, ale to po prostu moje przemyslenia, ale źródło informacji wyjaśnia wszystko. :P Czego nam Jola nie naobiecywała... Miała założyć własną partię polityczną, stowarzyszenie obrony koni i jeszcze parę innych rzeczy... :)

chatiflatt

Cytat: Aaragorn w Śr, 18 Cze 2008, 00:37:29
Ładnie dajecie się nabrac na te tanie chwyty marketingowe.
Naprawdę tak uważasz?
Barbara Weston

Showmag

Jolanta Rutowicz zaprojektuje pluszowe jednorożce
Jolanta Rutowicz - zwyciężczyni czwartej edycji "Big Brothera" ma kolejny pomysł na biznes. Jej uwagę przykuł przemysł zabawkarski.

Więcej: https://showmag.info/?p=1292

chatiflatt

Barbara Weston

Showmag

Rutowicz i Jakimowicz: razem, lecz osobno
Choć Jarosław Jakimowicz - zwycięzca vipowskiego "Big Brother 5", przyznał jakiś czas temu, że jest w związku z Jolantą Rutowicz - zwyciężczynią programu "Big Brother 4.1", Jola zaprzeczyła tym rewelacjom.

Więcej: https://showmag.info/?p=1317