Daniela Świtalska

Zaczęty przez Showmag, Nd, 06 Kwi 2008, 22:21:21

Freddy

Ufff,dostala automatyczna nominacje!
Ta dziewczyna jest tragiczna.Kreuje sie na osobe,ktora nigdy nie bedzie.Nie jest soba i jestem pewny,ze dom w niedz opusci.Chyba,ze producenci cos zaczna krecic:)
Ja na nia juz naprawde nie moge patrzec!!!

ChristopherP

One jest tak beznadziejna, że obniża poziom TV4. (Tak, do tej pory też myślałem, że to niemożliwe.)

skaty

A myślałam, że tylko ja nie moge już patrzeć na tą dziewczyne. Mam nadzieje, że w niedziele ją pożegnamy.

lille

Cytat: ChristopherP w Wt, 29 Kwi 2008, 18:41:56
One jest tak beznadziejna, że obniża poziom TV4. (Tak, do tej pory też myślałem, że to niemożliwe.)

To przerażające! poziom BB jest tak wysoki, że faktycznie jest co obniżać :P

W kwestii Danieli - i jej osobistego wdzięku ;)

Pudelek

Dawno nie oglądałem tego programu i za bardzo nie zdawałem sobie sprawy jacy ludzie biorą udział w tej edycji. Dlatego dzisiaj zatrzymałem się gdy usłyszałem wypowiedź tej pani o mieszkańcach domu BB.
Co to za dziwoląg? Ciekawe czy ta pani jest też taką marną kopię Dody tak normalnie. No i czy ona myśli, że ktoś chce takie jej zachowanie oglądać?

maniakTV

Ja jestem ciekaw ile dostała kasy od ATM-u aby 'obszczekać', a potem jak gdyby nigdy nic rozmawiała 'normalnie' z osobami nominowanymi...

Pudelek

Wydaje mi się, że ona lubi robić z siebie nienormalną za darmo...

chatiflatt

Cytat: maniakTV w Nd, 11 Maj 2008, 22:22:16
Ja jestem ciekaw ile dostała kasy od ATM-u aby 'obszczekać', a potem jak gdyby nigdy nic rozmawiała 'normalnie' z osobami nominowanymi...
Myślę, że zrobiła z siebie pośmiewisko 'za darmo' :D
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

maniakTV

To również możliwe, co wcale nie zaprzeczam.  :D  Co nie oznacza, że na oczach ludzi zrobiła z siebie
pośmiechowisko.

Jason

ja mysle, ze za standardowe 500 zł :P

Showmag

Cytat: maniakTVCo nie oznacza, że na oczach ludzi zrobiła z siebie pośmiechowisko.
Cytat: maniakTVKomentarzysta
Cytat: maniakTVNa oficjalnej stronie BB5 też tak pisze

Hmm... trzeba uważać, bo czasami mozna samemu zrobić z siebie śmiechowisko i nawet o tym nie wiedziec ;)
A Danieli chyba faktycznie nie zalezy na opinii lub tez jest niespełna rozumu, ze dala sie namowic na taki wystep, nie dysponujac nawet odpowiednim zasobem slownictwa :D

maniakTV

Heh :D, wiem, wiem ja też robię sporo błędów co nie ukrywam. Może przez to, że chcę szybko przekazać wiadomość i piszę szybko co wiąże się z błędami ortograficznymi, interpunkcyjnymi, stylistycznymi itp., itd. :)
Zaś 'komentarzysta' to mój taki wymysł. :P ;) Wymyśliłem sobie takie słowo. Bo skoro Jolanta R. a tym bardziej Daniela mogą to czemu ja nie? :D  :aniolek: [żart]. No i jak już coś mówię czy wygłaszam przemowę to nie z takim zasobem słownictwa. :D
Cytat
A Danieli chyba faktycznie nie zalezy na opinii lub tez jest niespełna rozumu, ze dala sie namowic na taki wystep, nie dysponujac nawet odpowiednim zasobem slownictwa

Mnie się zdaje, że producentom chodziło o ośmieszenie Danieli i pokazanie jej jako 'pustą dziewuchę bez matury, która ma bardzo ubogie słownictwo'. ;) A Daniela pewnie myślała, że to ona pokazywała w złym świetle nominowanych.
Chyba się pomyliła. :D Spływało to po nich. No bo czym to się przejmować?  :devil:  :ubaw:

Tonev

Możliwe że poza emitowanymi w TV materiałami była inna, ale mi jako mieszkańcowi byłoby z nią ciężko wytrzymać. W sumie po niektórych jej wypowiedziach widać że nie jest kompletną idiotką na którą czasami się tam kreowała.