Taniec z Gwiazdami 08

Zaczęty przez Showmag, Wt, 06 Maj 2008, 19:24:15

Showmag

Powstanie "Taniec z Gwiazdami 8"?
Tabloid Fakt podał informację, jakoby telewizja TVN przygotowywała już ósmą edycję programu "Taniec z Gwiazdami". Widowisko miałoby zagościć na antenie jesienią. Tradycyjnie w reality show wystąpić mają gwiazdy z profesjonalnymi tancerzami. Fakt podaje też własną listę osób, które widziałby w widowisku. Zdaniem tabloidu, propozycję udziału w programie na pewno otrzyma Tomasz Karolak.

maniakTV

Znowu? Kolejna edycja? Niech dadzą odpocząć... :/ Już wolę nasze BB.

Showmag

Ewelina Flinta w "Tańcu z Gwiazdami 8"?
Tabloid "Fakt" opublikował niepotwierdzoną informację, jakoby w ósmej edycji "Tańca z Gwiazdami" miała wziąć udział Ewelina Flinta.

Ewelina była finalistką pierwszej edycji programu "Idol" w 2002 roku. Zajęła drugie miejsce, ustępując jedynie Alicji Janosz, a wyprzedzając Szymona Wydrę. Ma na koncie także dwie "Superjedynki". W 2003 roku Ewelina wydała album zatytułowany "Przeznaczenie", który zdobył status złotej płyty. Dwa lata później ukazał się kolejny krążek wokalistki "Nie znasz mnie".

Według "Faktu" drugą uczestniczką "Tańca z Gwiazdami 8" będzie Dorota Gardias-Skóra - prezenterka prognozy pogody TVN, która w 1999 roku była finalistką konkursu Miss Polonia.

chatiflatt

W poprzednich edycjach, na widowni w pierwszym rzędzie, oprócz uczestników którzy odpadli, tancerzy, rodziny, siedziały osoby zupełnie niezwiązane z daną edycją. Później można było oglądać popisy taneczne na parkiecie tych własnie osób w kolejnej edycji. Ja przynajmniej to zauważyłem.
Wczoraj w pierwszym rzędzie siedziała Kasia Zielińska, pewnie szykuje się jakiś epizod w 'twarzą w twarz' z jej udziałem, i trza będzie ją wypromować.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

maniakTV

A ja jestem pełen podziwu dla tych którzy oglądali więcej niż 3 edycje 'Tańca z Gwiazdami'...

Jeżeli będzie Ewelina Flinta w TzG to skuszę się na obejrzenie może nie całej edycji, ale 3/4 odcinków. Wtedy  ocenię poziom umiejętności tanecznych uczestników i nie tylko. ;)

Pudelek

W tej edycji ma również wystąpić Monika Richardson, która pochwaliła się otrzymaną propozycją w programie Dzień Dobry TVN. Czyli Monice nie grozi już bezrobocie po zdjęciu programu Europa da się lubić z anteny TVP 2.
Jak się sprawdzi to pewnie czeka ją posadka w TVNie. Nie zdziwiłbym się jakby została nową prowadzącą wspomnianego Dzień Dobry TVN.
Zauważyłem, że ostatnio najgłośniej jest o programie w kontekście rekrutacji nowych gwiazd.

Showmag

Kasia "Nova" Brodowska w "Tańcu z Gwiazdami 8"?
Jesienią w stacji TVN będzie można oglądać ósmą edycję "Tańca z Gwiazdami". Nie brakuje nowych plotek o potencjalnych osobach, które miałyby wystąpić w widowisku. Mówi się, że w reality show mieliby wziąć udział Dariusz Michalczewski i Kasia "Nova" Brodowska.

"To prawda, że złożono mi taką propozycję i poważnie się nad nią zastanawiam" - potwierdził Dariusz. O propozycji wystąpienia w programie powiedziała też Kasia "Nova" - piosenkarka i uczestniczka vipowskiej części widowiska "Big Brother 5". "Zostałam zaproszona do udziału w 8 edycji" - powiedziała Kasia. Piosenkarka wróciła niedawno z Majorki, gdzie spędziła kilka dni w towarzystwie uczestników niemieckiej wersji "Idola" - "Deutschland sucht den Superstar". Kasia  zdradziła, że znajomość z niemieckimi artystami to przedsmak jej obecności na tamtejszym rynku. "Mój album bardzo się spodobał niemieckiej wytwórni. Niedługo wystąpię też w jednym z najbardziej znanych niemieckich show telewizyjnych" - powiedziała. Czas pokaże, czy Kasię będzie można jesienią oglądać w ósmej polskiej edycji "Tańca z Gwiazdami".

Kuba 942

media2.pl pisze,że w ósmej edycji Tańca z Gwiazdami ma według informacji Faktu,udział wziąć Krzysztof "Diablo" Włodarczyk.

Fajnie by było gdyby Kasia Nova wystartowała w TzG 8,choć nie lubię za bardzo tego programu

Showmag

Jolanta Rutowicz w "Tańcu z Gwiazdami 8"?
Nie ustają spekulacje brukowców dotyczące Jolanty Rutowicz. Tabloidy i serwisy plotkarskie od dłuższego czasu prześcigają się w kolejnych rewelacjach na temat telewizyjnych planów zwyciężczyni czwartej edycji "Big Brothera".

Więcej: https://showmag.info/?p=1377

Kuba 942

Oj te Fakty i Super Ekspresy to nie mają już o czym pisać.Jola pewnie i tak nie wystąpi w Tańcu z Gwiazdami.

Kuba 942

Wiemy już co raz więcej o tym kto wystartuje w ósmej edycji TzG. Jak pisze media2.pl mają to być:
Sylwia Gruchała, Krzysztof "Diablo" Włodarczyk, Ilona Felicjańska, Annę Popek oraz Marta Żmuda-Trzebiatowska.

Co do Joli,jeżeli wystartuje w GTnL to wiadomo, że nie będzie jednym z uczestników TzG

Showmag

Lista uczestników "Tańca z Gwiazdami 8"
Znana już jest lista osób, które pojawią się w ósmej edycji "Tańca z Gwiazdami".

Więcej: https://showmag.info/?p=4061

Showmag

Oficjalna lista par w "Tańcu z Gwiazdami 8"
TVN ogłosiła kompletną listę osób, które wystąpią w "Tańcu z Gwiazdami 8". Znamy nie tylko nazwiska gwiazd, ale także przydzielonych im tancerzy.

Przypomnijmy, że widowisko zadebiutuje na antenie stacji w niedzielę 7 września, a o Kryształową Kulę walczyć będzie 14 gwiazd. Szczegółowe informacje o obsadzie reality show dostępne są w dalszej części artykułu.

Więcej: https://showmag.info/?p=4877

Showmag

Oglądalność głównych programów reality w ubiegłym tygodniu
Czas na podsumowanie oglądalności premier największych programów reality ubiegłego tygodnia.

Więcej: https://showmag.info/?p=4974

Kuba 942

Tradycyjnie najlepszy wynik TzG, ten wynik TVN na pewno cieszy, a to też udowadnia, że widzowie chcą oglądać ten program, czyli na 9 edycji raczej się nie skończy. Familiada ma większą oglądalność od FB  :ubaw: