Tydzień 08 - Ty decydujesz

Zaczęty przez Showmag, Śr, 23 Kwi 2008, 23:24:56

Kto powinien OPUŚCIĆ Dom?

Izabela Potęga
4 (23.5%)
Paweł Kryszczuk
13 (76.5%)

Głosów w sumie: 10

Głosowanie skończone: Nd, 27 Kwi 2008, 23:24:56

ChristopherP

Zagłosowałem na Izunię. Paweł może być nudny jak przysłowiowe flaki z olejem, ale nie jest denerwujący - w przeciwieństwie do swojej współnominowanej.

Nerox

Zagłosowałem na Izę,  chociaż jestem w 90% pewien, że odpadnie Paweł. Producenci zechcą trzymać Princessę i Izę jak najdłużej, bo znając życie na te panienki głosuje najwięcej telewidzów.

Rosa

Oczywiście Paweł do wylotu.
Program bez jego udzialu z pewnością nic nie straci. :bye:

chatiflatt

Paweł.
Czasem jego żarty są na poziomie żartów Warchoła.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Jason

a zwisa mi to i powiewa, niech oboje wyleca

no dobra - pawel, bo nic nie robi tylko ciagle lezy na sofach albo w lozku

gulczas

Tym razem nie oddam głosu na nikogo.Żadnej z tych osób nie będzie mi brakować.Mogliby wylecieć nawet oboje i chyba nie zauważyłbym żadnej różnicy.Nudni.Jak zresztą zdecydowana większość uczestników tej edycji.

Chyba jednak Józek był najciekawszy z nich.Tylko troszkę za nerwowy.  :boks: ;)

maniakTV

Paweł - nudny gościu z dziwnym poczuciem humory leżącym cały czas na sofie.

Mogę mu  powiedzieć : PA   PA   :bye:

:terefere:  :devil: :D ;)

Goku

Oczywiście Izunia! Po pierwsze - mam dosyć tej pustej lali. Po drugie - muszę zgodzić się z tym co powiedziała Klaudia. Iza to "żmija o twarzy dziecka". Tylko by wszystkim dupy obrabiała.

Kuba 942

Moim zdaniem dom powinien opuścić Paweł.Dziś oglądając materiał co pogasili im światła,i zaczęli myśleć na dworzu,po ile się zrzucić,to Paweł dał kasę,i powiedział,że idzie spać.Jest niewidoczny,a na live to prawie cały czas leży.

Tom Kruz

Zdecydowanie odpaść powinien Paweł. Typ totalnie nieestetyczny. We własnym domu będzie mógł wyspać się do woli. Chyba w całej historii polskiego BB nie widziałem nikogo, kto spędzałby aż tyle czasu w pozycji horyzontalnej.
Iza musi zostać. Używając określenia Józefa Warchoła to prawdziwa kocica - śliczna buzia, a z figury niemalże łódzka J. Lo :).

gulczas

Odwołuje swojego poprzedniego posta.Chcę żeby została Iza.To taka naiwna panienka zgrywająca sie na  kibolkę ( koń [Joli?] by sie uśmiał).Po tym jak oddała kasę "mafii" bez żadnego oporu myślę że może nam jeszcze dostarczyć nieco rozrywki.To mi sie podobało :D