Tydzień 08 - Nominacje #2

Zaczęty przez Showmag, Nd, 20 Kwi 2008, 23:34:01

Kto zostanie nominowany do opuszczenia Domu Wielkiego Brata? (UWAGA! Można wybrać DWIE osoby!)

Angelika Frybezowska
0 (0%)
Daniela Świtalska
0 (0%)
Izabela Potęga
9 (100%)
Janusz Strączek
0 (0%)
Klaudia Olczak
9 (100%)
Marcin Kaliszek
0 (0%)
Nickolas Noel Prusiński
1 (11.1%)
Paweł Kryszczuk
10 (111.1%)
Sylwia Skarbińska
1 (11.1%)

Głosów w sumie: 9

Głosowanie skończone: Śr, 23 Kwi 2008, 23:36:56

Showmag

Oto miejsce na Wasze spekulacje! Kto zostanie wytypowany do opuszczenia Domu Wielkiego Brata? I czy podjęte przez mieszkańców decyzje okażą się słuszne?

Jason

moje glosy na Izę i Pawła bo ich najbardziej nie lubię, choc prawie nikogo tam nie lubie

ale mieszkancy wybiorą Klaudię i Izę, albo bedzie duzo osob nominowanych z Klaudią

Piotrek

Nikogo tam nie lubisz bo Jolanty tam nie ma :P I dobrze.
Zresztą sorry za off-topic ale Dżola będzie gościem Szymona Majewskiego [mówiła w HH]. Kiedy - nie wiadomo.
Ja typuję: Pawła i Klaudię. Paweł - bo jakoś go nie trawię, leży tylko na kanapie i nic nie robi a Princessę bo właśnie uważa się za królową i nie wkłada żadnej pracy w zadania.

Jason

To sie niedlugo zmieni ;) A nikogo nie lubię, bo są nudni :P A Jolka bedzie 28 u Szymona ;) 

Piotrek

Ja nie uważam, że są nudni. Ta grupa jest lepsza niż w BB4.1. Tylko tego Pawła nie trawię. Leży na kanapie i nic nie robi. To wkurzające. A motto Princessy jest... śmieszne :D Naprawdę. :D ''Rób tak aby się nie narobić''. :D Tylko, że w zadaniach też się za bardzo nie przykłada i dlatego znowu ją nominują... :D

Kuba 942

Ta grupa jest bardzo fajna i zdecydowanie lepsza niż w 4.1.Na pewno nominowana będzie Klaudia (powód mieszkańców czemu jest znany) i Iza którą mieszkańcy też nie darzą zbyt dużą sympatią.
Choć ja bym wolał by nominowana została Sylwia i po długim zastanowieniu Paweł.

Goku

Iza i Klaudia - Mam ich dosyć, mieszkańcy mają ich dosyć i jeśli wyjdą to wszyscy będą happy. :yeah:

Piotrek

Nie wszyscy. JA bym wolał aby wyszła Daniela - pusta, głupia lala. Ale zaznaczyłem Klaudie bo pewnie ją nominują :/

Łukasz

Zaznaczylem Klaudię i Pawła, i tak pewnie nominują niestety Izę, a szkoda bo to moja faworytka.
Ten pseudo legionista, Kaliszek czy jak mu tam było czepia sie panny o to że napisała sobie RTS Widzew, a sam miał na koszulce napis swoojego klubu namalowany.
Klaudię lubię, ale reszta lasek sie na nią uwzięła, bo uwazają sie że są takie zajebiste, a wcale tak nie jest. Jedna tylko zmienia chlopakow piłkarzy, a druga chodzi od kamery do kamery i sie wypina- normalne to? :sciana:

A Paweł jest jak dla mnie... dziwny... i jakos tak nei pasuje do tych ludzi.

skaty

Mieszkańc zapewne nominują Klaudie bo jej nie lubią i Pawła bo się nie integruje z grupą prawie sie nie odzywa i tylko leży.
Choć chciałabym aby nominowana została Daniela!

Showmag

Iza i Paweł nominowani do odejścia
Dziś w Domu Wielkiego Brata odbyły się drugie nominacje. Tym razem do odejścia wskazane zostały dwie osoby: Izabela Potęga i Paweł Kryszczuk.

W dzisiejszych typowaniach 5 głosów otrzymała Klaudia, a po jednym - Daniela i Sylwia. Żaden z domowników nie wytypował Angeli, Janusza, Magdaleny, Marcina i Nickolasa.

Do odejścia wskazani zostali: Paweł Kryszczuk (7 głosów) i Izabela Potęga (6 głosów). Dwójka nominowanych zostanie poddana osądowi widzów. O tym, kto z nich opuści Dom przekonamy się w najbliższą niedzielę.

Szczegóły nominacji (informacje o tym, kto na kogo głosował i argumentacje) znaleźć można w naszym serwisie specjalnym, dostępnym pod adresem www.bigbrother.showmag.info.

* * *

Kto na kogo głosował? Oto przebieg nominacji:

Angela:
Izabela - "Nie zdążyłam się do niej jeszcze przekonać"
Klaudia - "Robi troszeczkę więcej, ale nie tyle, co cała reszta"

Daniela:
Klaudia - "Nie lubię jej"
Paweł - "Mam z nim najmniejszy kontakt"

Izabela:
Klaudia - "Aby tradycji stało się zadość"
Paweł - "Bo wydaje mi się, że nie będzie nominowany"

Janusz:
Izabela - "Bo czuję się przy nim jak głupi. Momentami nie wiem o co jej chodzi"
Paweł - "Wydaje mi się, że się za dużo unosi honorem"

Klaudia:
Daniela - "Dom Wielkiego Brata ma być namiastką domu, a takie zachowania patologiczne jak krzyki i agresja nie podobają mi się"
Izabela - "Mówi, że będzie tępiła policję. To dla mnie trochę żenujące jest"

Magdalena:
Klaudia - "Niewiele robi, niechętnie nam pomaga w czymkolwiek i nie podoba mi się to, w jaki sposób o nas mówi"
Paweł - "Mam z nim najsłabszy kontakt"

Marcin:
Izabela - "Nie rozumiemy się. Jesteśmy różnymi horyzontami, biegunami"
Paweł - "Najkrócej jest w Domu. Najłatwiej jest mi go nominować"

Nickolas:
Izabela - "Mam z nią najmniejszy kontakt. Stara się, ale za mało"
Paweł - "Zamyka się w sobie, nie lubi być z nami w grupie"

Paweł:
Izabela - "Bardzo często irytuje mnie jej zachowanie. Mogą z nią wytrzymać 2 godziny dziennie, nie dłużej"
Sylwia - "Widzę, że dziewczyna się zagubiła w tym programie. Ma problemy z własną osobą. Myli fakty w czasie przeszłym"

Sylwia:
Klaudia - "Za mało gotuje"
Paweł - "Mam z nim najmniejszy kontakt. Niezbyt go lubię, bardzo mnie denerwuje swoimi głupimi żartami"

Wynik nominacji:
7 głosów - Paweł - nominowany do opuszczenia Domu Wielkiego Brata
6 głosów - Izabela - nominowana do opuszczenia Domu Wielkiego Brata
5 głosów - Klaudia
1 głos - Daniela, Sylwia
0 głosów - Angela, Janusz, Magdalena, Marcin, Nickolas