Dariusz Kiśluk

Zaczęty przez Showmag, Nd, 06 Kwi 2008, 20:40:21

chatiflatt

Czemu wszyscy mówią na niego Ariel - to jego drugie imię?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Lisq

on juz sie nudny robil. ciagle mowi ze odchodzi, wkurza wszystkich, obraza, zlosci sie, zachowuej sie jak baba w ciazy.

Kuba 942

Nie rozumiem go.Mówi wszystkim,że opuszcza dom wielkiego brata,zaraz potem idzie i do pokoju zwierzeń i wielki brat proponuje mu pobyt w pokoju sekretnym.Ciekawe czy będzie tam tydzień czy krócej.Jak od razu wszedł do sekretnego to patrzał wszędzie po szufladach,półkach.Gulczas dziś go skomentował o tym,że chodzi w gaciach,i o podciąganiu się przy wejściu.

Freddy

Nie lubie czlowieka.Zachowuje sie jak baba.Moze to ta sama taktyka co miala Iza Szubarga,ktora co tydzien w programie na zywo plakala,ze juz nie wytrzymuje i chce wyjsc z domu :-\
Jak chce wyjsc to niech wychodzi i nie rzedzi jak ostatni ciec.Moze to jest kolejne wyrezyserowana akcja?! ::)

clubber23

WB sam rozwiązał tą sytuację, nie będzie więcej nam zamulał. Swoją drogą to nieźle się nasłuchał o sobie.

mseptember

Właściwie troszkę mi go szkoda, te jego przechwałki przez chwilę były nawet zabawne, ale sposób traktowania dziewczyn nie do zaakceptowania. Mentalność cwaniaka z podstawówki.  :bye:

Kuba 942

Na stronie głównej Big Brothera można przeczytać,że Darek Kiśluk nie udzieli w ogóle wywiadu,który był przeprowadzany z uczestnikiem który ostatnio opuszczał dom wielkiego brata.

Jason

Warchoł i Monika też nie udzielili. Ja sie Darkowi nie dziwie. Powinien wyjsc sam juz po tej sytuacji z Warchołem.

DJ Ice

Hmmm.... :hmm:

https://hydepark.onet.pl/index.html

Obejrzyjcie filmik znajdujący się po prawej stronie strony internetowej. Moje pytanie: czy ten chłopak na końcu zapowiedzi ''Hyde Parku'' to Darek Kiśluk, czy tylko mi się zdaje?  :gwizd: