Tydzień 06 - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, Nd, 06 Kwi 2008, 17:15:20

Showmag

O bójce i wandalizmie w Domu Wielkiego Brata proszę rozmawiać w tym temacie: https://showmag.info/forum/viewtopic.php?t=1030

Cytat: SkazanyNaSmierc[wszystko jest kopiowane z zagranicznych edycji np.biedni i bogaci [BBUK])
ten tydzień daje mi nadzieję na powrót starego dobrego BB :)
Jakoś ani trochę nie dostrzegłem w tej części BB5 starego, dobrego BB i nie zauwazylem, by zadanie: biedni-bogaci, było kopią zadania realizowanego w UK, czy w innym kraju. To jest marna imitacja tego zadania. Dac uczestnikom kamizelki i postawić im toy-toya na podwórku? Ot, caly koszt i wysilek poniesiony przez producentów. Tragedia.

ChristopherP

Ugh, znowu jakiś mięśniak i do tego wchodzi tylko dlatego, że powiedział, że jest nietolerancyjny. Wspaniale się zapowiada!

Jason

Cytatznowu jakiś mięśniak i do tego wchodzi tylko dlatego, że powiedział, że jest nietolerancyjny.
dokladnie to samo sobie pomyslalem. Jak tylko zapowiedzieli, ze bedzie wyjawiona tajemnica jednego uczestnika (tez mi tajemnica, przeciez wszyscy wiedzieli) a potem jeden z tych szesciu facetow powiedzial, ze jest nietolerancyjny i jak sie czlowiek rodzi facetem to ma byc z kobietami i ma byc tak jak sie urodzil (czy jakos tak) to juz bylem na 100% pewny, ze on wejdzie. Smutne...

Pudelek

To jest właśnie toleracja w wydaniu naszego Big Brothera...
W tym programie najbardziej mnie denerwuje właśnie ta obłuda. Najlepiej napuścić na siebie ludzi. A potem umyć ręcę i powiedzieć, że to wszystko to "przypadek", który jest "niedopuszczalny".

Detryt

Cytat: ChristopherPUgh, znowu jakiś mięśniak
To jest miesniak?
:D

Zobaczymy co facet pokaze, przynajmniej ma swoje poglady i nie jest konformista. To na plus.

Ale usilne staranie sie wywolanie awantury w domu zaczyna byc norma w tym programie.