Sylwia Skarbińska

Zaczęty przez Showmag, Nd, 06 Kwi 2008, 21:46:09

Showmag

Temat poświęcony Sylwii Skarbińskiej

chatiflatt

Od piętnastego roku życia mojom pasjom jest modeling.
:hahaha:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

slawek

Oj chatiflatt trochę wyrozumiałości, nie oglądałem tego ale dziewczyna pewnie była zestresowana że taki błąd jej się wymknął
Sławek

Tom Kruz

To tak a propos wątku piłkarskiego w odniesieniu do Izy Potęgi. Jaki widać nie ona jedyna ma związki z piłką nożną spośród nowych uczestniczek BB V .....

chatiflatt

No i polubiłem dziewczynę po tej jednej wypowiedzi w PZ - konkretna, bezkompromisowa, chamska [?]. No i ładna :) Zobaczymy, co będzie dalej. Wydaje mi się że zaczęła się nudzić   w programie.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

lille

Cóż, dobrego słowa raczej o niej nie powiem: wulgarna, wyuzdana, prymitywna... Wizualnie nieciekawa i jeszcze ten śpiewny głos, chociaż to akurat, ma najmniejsze znaczenie. Jednym słowem: okropna.
Niestety pierwsze wrażenie, jak wiadomo - robi się tylko raz. Już jej nie lubię i z całą pewnością, nie polubię :)

Goku

lille - nie możesz oceniać uczestników po jednym wydarzeniu. Na dodatek została sprowokowana, przez Jolkę i producentów. Jak ty byś się zachowała w takiej sytuacji gdyby baba którą ledwo znasz zaczęła nagle cię wyzywać praktycznie bez żadnego powodu?

Mnie tylko w Sylwii wkurza to jej "uu uu" czy jak to ona co chwila robi.

Jason

mnie wkurzaly te jej miny jakie strzelala w PW w czasie prosto z domu i potem jak siedziala na sofach

dziewczyna nie ma dystansu do siebie i nie umie przyjąć krytyki

lille

Cytat: Goku...Na dodatek została sprowokowana, przez Jolkę i producentów...

Goku - na Jolkę mam alergię. A fakt że Sylwia dała się sprowokować, w dodatku w taki sposób, świadczy na jej niekorzyść. I to pod każdym względem. Nie oceniam jej jedynie na podstawie wydarzenia z PZ, tam tylko "się potwierdziła". I szczerze powiedziawszy guzik mnie obchodzą jej fotki, nie potępiam jej za to. Ale jeśli się wierzy w coś co się robi, to ma się w nosie co inni o tym myślą. A jeżeli jeszcze do tego ma się kręgosłup, to nikt nie jest w stanie cię sprowokować w taki sposób, jak omawiany. Nie każdego stać na ciętą ripostę w dobrym stylu, jak i nie każdy panuje nad emocjami, ale szacunek do siebie samego można okazać w różny sposób. W zależności od tego, kim się tak naprawdę jest i co się sobą reprezentuje. Sylwia pokazała (potwierdziła) jedynie, jak bardzo jest wulgarna, prymitywna, etc...

Cytat: Goku...Jak ty byś się zachowała w takiej sytuacji gdyby baba którą ledwo znasz zaczęła nagle cię wyzywać praktycznie bez żadnego powodu?

Zagadka stulecia. Cha, cha, cha - a co mnie obchodzi "baba" którą ledwo znam? :)

Cytat: Gokulille - nie możesz oceniać uczestników po jednym wydarzeniu.

Owszem mogę :)
Nie twierdzę, że jestem jakimkolwiek autorytetem w tej dziedzinie, ale wystarczy troszkę się znać na ludziach, żeby wychwycić pewne ich cechy. Mogę, oceniać ludzi na podstawie ich wypowiedzi, zachowań, mimiki, mowy ciała i takich tam. A zwłaszcza Goku - na podstawie wydarzeń j/w. Jeżeli chodzi o tego typu oceny, zdarza mi się (choć sporadycznie) pomylić, tyle że z całą pewnością nie w tym przypadku.

Kolejność odpowiedzi nie została zachowana ;)
Pozdrawiam

Freddy

Teraz to sie porobilo:)

Sylwia chce wrocic do Tomasza Kłosa z ktorym byla kiedys zwiazana.Trzeba bylo sie wczesniej zastanowic i nie dawac dupy na prawo i lewo.Jak np Grosickiemu

lille

Cytat: Freddy w Pt, 02 Maj 2008, 12:00:58
...i nie dawac dupy na prawo i lewo...

Tak, a ty wiesz dlaczego i co? To może nas oświeć, pod  ich łóżkiem spałeś że wiesz o co chodzi? Związki wyglądają inaczej niż się to pozornie wydaje.  Nie lubię Sylwii,  ale oceniamy ją,  nie jej związek. A to że chce wrócić... każdy ma upadki i wzloty, a filozofia plotki robi swoje :P

Pozdrawiam Twoje teorie spiskowe i takie tam :)

maniakTV

CytatSylwia chce wrocic do Tomasza Kłosa z ktorym byla kiedys zwiazana.Trzeba bylo sie wczesniej zastanowic i nie dawac dupy na prawo i lewo.Jak np Grosickiemu

Tak bo ty doskonale wiesz co się w życiu Sylwii i jej partnera/partnerów się działo/dzieje. 
:szok: :kreci: :zzz: :plask: :bye:  :ubaw: :vomit: :disappointed: :pajac:  :sciana:

Nie wiem skąd masz takie informacje. Nie wiem także czy ty jesteś odpowiednią osobą aby oceniać jej życie osobiste. I totalnie nie mogę pojąc skąd te zarzuty i skąd ty wiesz co w życiu Sylwii aktualnie się dzieje. W życiu są wzloty i upadki. Widocznie Sylwia uznała w domu WB kogo tak naprawdę kocha  :los: i takie tam. Nie wiem po co Ci to tłumaczę. Jestem w stanie zrozumieć Sylwię [może dlatego, że sam różne rzeczy przeżyłem]. Nie wiem także co według Ciebie ma stara miłość / nowa miłość do dawania d**y. To są dwie różne kwestie, ale o nich rozpisywać się nie będę.
Można Sylwię nie lubić i całkowicie to rozumiem. Ale na przyszłość radziłbym oceniać jej osobę  pod pryzmat programu a nie poprzez JEJ życie osobiste. To tyczy się również innych osób biorących udział w programie.

slodka250

Nie wiem skad ona sie wziela,ale moglaby juz opuscic ten program....jej wyglad,glos,zachowanie!!! I ona jest modelka??? Smiechu warte!!!!To potwor a nie kobieta !!!

lille

Cytat: slodka250 w Wt, 13 Maj 2008, 12:48:27
...jej wyglad,glos,zachowanie!!! I ona jest modelka...

Modelka nie mówi tylko "się nosi", na tym to mniej więcej polega. Nie należy generalizować, są modelki i ... modelki - tak jak wszędzie. Zresztą ma to najmniejsze znaczenie, liczy się człowiek.

Inna sprawa, że Sylwii droga do kariery wiedzie przez cztery litery... wolny przekład Jana Sztaudyngera taki fristajl...
Ups. coraz mniej tolerancyjna się robię  :wstydnis:

kryki

Gdyby Daniela nie została automatycznie nominowana do opuszczenia domu, to zapewne Sylwia opuściła by ten program. Jej chłopski głos, poprostu mnie dobija. Ona jest ładna??!!

Dzieki temu programowi uzmysłowi sobie, ze nie potrafi śpiewać i nie pootrafi tanczyć. Pupa na dyskotece to potrafi ruszać każda. Pan Leszczynski uświadomił jej ze wogole nie ma talentu do śpiewu.

Jednym słowem mowiąc to ten program uświadomił ja, ze jest zwykła prosta nie posiadajacą jakichkolwiek talentów.